Επιμένει για Πανθεσσαλικό ο Άρης, με εναλλακτική... Βικελίδης!

Επιμένει για Πανθεσσαλικό ο Άρης, με εναλλακτική... Βικελίδης!

Επιμένει για Πανθεσσαλικό ο Άρης, καλώντας την ΕΠΟ να πράξει τα απαραίτητα για να είναι έτοιμο ως τον Μάιο.

Με απάντηση της η ΠΑΕ Άρης διεμήνυσε στην ΕΠΟ, ως όφειλε, για την πρόθεση της ως προς την επιλογή της έδρας του τελικού κυπέλλου.

Οι κιτρινόμαυροι εμμένουν στην αρχική τους απόφαση, να τηρηθεί η προκήρυξη, με τελικό δηλαδή στο Πανθεσσαλικό στάδιο.

Καλεί μάλιστα την Ομοσπονδία να πράξει τα δέοντα ώστε οι συνθήκες να είναι οι αρμόζουσες και το γήπεδο έτοιμο ως τον Μάιο και την ημερομηνία του τελικού.

Μάλιστα, αξίζει να αναφερθεί πως, ως εναλλακτική, από την πλευρά του Άρη, δόθηκε για άλλη μια φορά το Κλεάνθης Βικελίδης και η Θεσσαλονίκη.

Πηγή: sdna.gr

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Κ. Δημητρίου: «Οφείλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι» - Επίσημη θέση για τα επεισόδια και το ταξίδι στη Ρουμανία

Κ. Δημητρίου: «Οφείλουμε να παρουσιαστούμε καλύτεροι» - Επίσημη θέση για τα επεισόδια και το ταξίδι στη Ρουμανία

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM ενόψει του επαναληπτικού με την Μπεϊτάρ στη Ρουμανία.