Πόλυς Χαραλάμπους

Οι λίγοι οπαδοί της ΑΕΚ που ήταν στο βόρειο πέταλο του «Άλφα Μέγα» μαζί με τους παίχτες που ήταν εκτός αποστολής, φώναξαν το σύνθημα «ΑΕΚ Σκάλα Πρωτάθλημα» μετά τη λήξη του αγώνα -θρίλερ με τον Άρη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Συνεχίζουν να πιστεύουν ότι μπορούν να γελάσουν τελευταίοι τον Μάη, φρόντισε γι’ αυτό ο Σέρβος στόπερ Μιλίτσεβιτς, νικώντας με κεφαλιά – δυναμίτη τον Βανά Άλβες στο 96’. 

Μια χαρακτηριστική εικόνα, για την εναλλαγή συναισθημάτων, κατά την χθεσινή αναμέτρηση, ήταν η κίνηση του Ραν Μπεν Σιμόν, αμέσως μετά το 0-1. Ο Ισραηλινός τεχνικός, ακούμπησε το κεφάλι του για μερικά δευτερόλεπτα στο στέγαστρο του πάγκου.

Η ΑΕΚ δεν έφτιαξε παρά πολλές φάσεις, όμως με τις κινήσεις που έκανε στο 79’ ο προπονητής της, έδειξε ότι δεν συμβιβαζόταν με την ισοπαλία. Επειδή μας είχε ξαφνιάσει σε κάποιο βαθμό στο 71’. Είχε αποσύρει τον Ράφα Λόπες, δίδοντας εντολή στον Σάντος να παίξει στην κορυφή της επίθεσης.

Στο επόμενο «πακέτο» αλλαγών, έριξε τον εμβληματικό αρχηγό Ιβάν Τρισκόφσκι, ο οποίος 3 λεπτά μετά την είσοδο του, ανάγκασε σε εξαιρετικά δύσκολη επέμβαση τον Βανά.

Συμπερασματικά, η ομάδα της Σκάλας έδειξε δυνατό χαρακτήρα, απέναντι σε έναν Άρη που ήταν βελτιωμένος, σε σχέση με τα άλλα πρόσφατα παιχνίδια του.

Στην επόμενη στροφή του συναρπαστικού μαραθωνίου, ότι κι αν κάμει ο ΑΠΟΕΛ στο εντός έδρας παιχνίδι με την ομάδα της Λεμεσού, για να μείνει ζωντανή η ΑΕΚ στην υπόθεση πρωτάθλημα, θα πρέπει να νικήσει την φορμαρισμένη Ομόνοια εντός έδρας.

Την προτελευταία αγωνιστική φιλοξενεί την Ανόρθωση και την τελευταία αγωνιστική το πρόγραμμα περιλαμβάνει ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία. Είναι ορατό το ενδεχόμενο, να είναι τελικός που θα κρίνει τον τίτλο.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Φιρμάνι για Γκαρσία - Η πρώτη του δήλωση για το νέο deal-ThemaSports
20/05 @ 12:45

Φιρμάνι για Γκαρσία - Η πρώτη του δήλωση για το νέο deal

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ισπανό αμυντικό, Άνχελ Γκαρσία.

Το «αντίο» του Μάμα: «Έφτασε μία στιγμή που δεν ήθελα να έρθει»-ThemaSports
17/05 @ 19:43

Το «αντίο» του Μάμα: «Έφτασε μία στιγμή που δεν ήθελα να έρθει»

Με ανάρτηση στα social media ο Ραφαήλ Μάμας αποχαιρέτησε την ΑΕΚ.

ΑΕΚ: Θα είναι υπέρ της…-ThemaSports
17/05 @ 19:22

ΑΕΚ: Θα είναι υπέρ της…

Η ΑΕΚ δεδομένα επιθυμεί την παραμονή του Φράνκο Τόνγκια, στη Λάρνακα.

Η ΚΟΠ στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA-ThemaSports
17/05 @ 09:55

Η ΚΟΠ στο ετήσιο Κογκρέσο της FIFA

Διεξάγεται σήμερα στην Μπανγκόκ το ετήσιο Κογκρέσο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου FIFA.

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!-ThemaSports
16/05 @ 10:35

Ο κύβος ερρίφθη και... ανακοινώθηκε ο αντικαταστάτης του Μπεν Σιμόν στον πάγκο της ΑΕΚ!

Ο 43χρονος Ισπανός Χουάν Φεράντο, θα είναι ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, ο οποίος θα πάρει την σκυτάλη από τον Ραν Μπεν Σιμόν, με στόχο να οδηγήσει τη Λαρνακιώτικη ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη νέα σεζόν (2024-2025).

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ