Ομόνοια-Ομόνοια Αρ. 3-1: Επιστροφή στις νίκες με τριάρα
Η Ομόνοια κέρδισε την Ομόνοια Αραδίππου με 3-1 για την 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος.



Ακολουθήστε μας στο Google news
Η ΚΟΠ στην ανακοίνωση της, αναφέρει ότι απάντησε γραπτώς στο σωματείο της ΑΕΛ, καταγράφοντας τη δική της θέση σε όσα την κατηγορεί η Λεμεσιανή ομάδα και ότι αναλαμβάνει μεταξύ άλλων, την ευθύνη για τη μη έγκαιρη ενημέρωση ή υπενθύμιση προς τους επηρεαζόμενους, για το ότι ο αποψινός αγώνας ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Επίθεση» κατά της ΚΟΠ από την ΑΕΛ Φούτσαλ: "Η ανοχή μας τελείωσε"
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΟΠ:
«Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει απαντήσει γραπτώς στο σωματείο της ΑΕΛ, σε σχέση με τη σημερινή ανακοίνωση που εξέδωσε η Επιτροπή Futsal του σωματείου, στην οποία παρατίθεται σειρά ζητημάτων.
Στην απάντηση της, η ΚΟΠ καταγράφει τη δική της θέση, αναλαμβάνοντας την ευθύνη που της αναλογεί, τεκμηριώνοντας με γεγονότα και λεπτομέρειες, με στόχο τη διασαφήνιση ορισμένων σημείων που αναφέρονται στην ανακοίνωση του σωματείου.
Παρά ταύτα, πέραν της γραπτής αυτής απάντησης, η Ομοσπονδία δεν επιθυμεί να τοποθετείται δημόσια ή να εισέρχεται σε αντιπαραθέσεις, είτε με την ΑΕΛ είτε με οποιοδήποτε άλλο σωματείο – μέλος της.
Η ΚΟΠ περιορίζεται να σημειώσει ότι αναλαμβάνει την ευθύνη όσον αφορά την έγκαιρη ενημέρωση ή υπενθύμιση προς τους επηρεαζόμενους, αναφορικά με το γεγονός ότι ο αποψινός αγώνας ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ, για τη 2η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Futsal, θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω τιμωρίας της ομάδας της ΑΕΛ.
Προς αυτή την κατεύθυνση, η Ομοσπονδία εξετάζει εσωτερικά τις διαδικασίες που εφαρμόζει, με στόχο τη συνεχή βελτίωση της επικοινωνίας και του συντονισμού».