Ευκαιρία για ξεκούραση...

Ευκαιρία για ξεκούραση...

Ο Οκτώβριος ξεκίνησε ιδανικά για την ΑΕΚ στην Ευρώπη με την νίκη επί της Άλκμααρ όμως στο πρωτάθλημα η ήττα από την Πάφο προβλημάτισε τους κιτρινοπράσινους.

Η τεχνική ηγεσία παραχώρησε 4ήμερη άδεια και την Δευτέρα 13/10 θ επανέλθουν για να ξεκινήσουν την προετοιμσία, για το ματς της 7ης αγωνιστικής με αντίπαλο την ΕΝΠ.

ΕΝΠ, Κρίσταλ Πάλας (εκτός), ΑΠΟΕΛ, Πάφο (σούπερ καπ), Απόλλωνας, Αμπερντίν (εντός) είναι το δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί για τους Λαρνακείς.

Οι ποδοσφαιριστές έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν και να επιστρέψουν βελτιωμένοι.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Εκτάκτως στο προπονητικό της Ανόρθωσης ο Πρόεδρος Χρίστος Μαραγκός – Πληρωμένοι άπαντες μέχρι σήμερα

Εκτάκτως στο προπονητικό της Ανόρθωσης ο Πρόεδρος Χρίστος Μαραγκός – Πληρωμένοι άπαντες μέχρι σήμερα

Στο προπονητικό κέντρο της Ανόρθωσης βρέθηκε εκτάκτως ο Πρόεδρος της Ανόρθωσης κ. Χρίστος Μαραγκός, ο οποίος απευθύνθηκε σε τεχνική ηγεσία, ποδοσφαιριστές και προσωπικό ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.