ΟΜΟΝΟΙΑ: Κόσμος και παίκτες γίνονται ένα και μετά... Πολωνία!
Στα βαθιά μπαίνει η προετοιμασία της Ομόνοιας με τον κόσμο της ομάδας να έχει την ευκαιρία σήμερα να έρθει σε επαφή με τους παίκτες.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Καθάρισε από ημίχρονο την Τότεναμ και έπιασε εξάδα η Νιούκαστλ!
Η ομάδα του Έντι Χάου, χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα, επικράτησε με το εμφατικό 4-0 των «σπιρουνιών» και συνεχίζει αήττητη για τέταρτο σερί παιχνίδι.
Από την άλλη, η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου παρέμεινε στην 5η θέση και έχασε την ευκαιρία να περάσει την Άστον Βίλα, με την οποία ισοβαθμεί αλλά δεν υπερτερεί.
Η Νιούκαστλ μπήκε πολύ καλά στο ματς και απειλούσε την αντίπαλη εστία, με τον Ίσακ στο 30’ τελικά να ανοίγει το σκορ.
Δύο λεπτά αργότερα δε, ο Γκόρντον βρήκε ξανά δίχτυα για να δώσει αέρα δύο τερμάτων στους γηπεδούχους. Το ίδιο δυνατά μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο οι «καρακάξες» με τον Ίσακ να ξαναχτυπάει στο 51’ για το 3-0.
Η Τότεναμ δεν μπορούσε να αντιδράσει ιδιαίτερα, ούτε να εκμεταλλευτεί όποια φάση έφτιαχνε. Τα λεπτά περνούσαν, οι γηπεδούχοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα και ο Σαρ στο 87ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό 4-0!
Πηγή: sport-fm.gr