Η καλοκαιρινή «αγάπη» των Αζέρων και το όφελος της ΑΕΚ για Φαράζ…
Deal με τη Νέφτσι Μπακού έκανε η ΑΕΚ, παραχωρώντας έναν από τους πιο ποιοτικούς παίχτες που είχε στο δυναμικό της τα τελευταία χρόνια, τον Ιμάντ Φαράζ.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Θα είναι ο Λούκας Πακετά το επόμενο μεγάλο "μπαμ" της Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα; Θα το δούμε σύντομα, καθώς σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο στο συμβόλαιο του Βραζιλιάνου αρτίστα υπάρχει ρήτρα και όποιος ενδιαφερθεί μπορεί να τη σπάσει και ν' αγοράσει τον ποδοσφαιριστή.
Ωστόσο, η ιστορία του Πακετά είναι απ' αυτές που δεν πρόκειται να τραβήξουν μέχρι τα χασομέρια της θερινής μεταγραφικής περιόδου. Τα πράγματα είναι συγκεκριμένα στην υπόθεσή του αφού έχει μπει δικλείδα στο deal και τα 85.000.000 λίρες (σ.σ. κοντά στα 100.000.000 ευρώ) της ρήτρας ισχύουν έως την 1η Ιουλίου.
Θυμίζουμε πως ο Πακετά έγινε παίκτης της Γουέστ Χαμ το καλοκαίρι του '22. Ήταν εξαιρετικός τη σεζόν που ακολούθησε με τον Γκουαρντιόλα να κάνει προσπάθεια να τον πάρει πέρυσι. Η μεταγραφή δεν προχώρησε κι όπως φαίνεται σύντομα θα γίνει επαναπροσέγγιση εάν δεν έχει γίνει ήδη δηλαδή.
contra.gr