Ο Καταλανός τεχνικός δεν ανησυχεί για τις προβληματικές εμφανίσεις του Νορβηγού διότι βλέπει την μεγάλη εικόνα...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ηκριτική για τον Έρλινγκ Χάαλαντ έχει οξυνθεί το τελευταίο διάστημα λόγω ορισμένων αγώνων με αρνητικό συντελεστή για τον ίδιο, τουλάχιστον όσον αφορά τα στατιστικά. Δεν είναι λίγα τα παιχνίδια πλέον στα οποία δεν έχει ιδιαίτερη επίδραση ο Νορβηγός και αυτή η πραγματικότητα έχει δώσει πάτημα σε αρκετούς για σκληρή κριτική.

 

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν δέχεται τέτοιου είδους στοχοποίηση, πόσο μάλλον όταν αυτή κρίνεται άδικη από τον ίδιο. Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι δεν άφησε ασχολίαστους τους εν λόγω ισχυρισμούς και επεδίωξε να δώσει την δική του οπτική.

Οι δηλώσεις

"Είμαι πολύ χαρούμενος με τον Χάαλαντ".

 
 "Πετύχαμε τέσσερα γκολ, τέσσερα γκολ και τρία γκολ στα τρία τελευταία παιχνίδια. 11 σε τρία. Ο Έρλινγκ βοήθησε να σκοράρουν κάποιοι, δημιουργώντας χώρο για να σκοράρουν άλλοι, κρατώντας απασχολημένους τους αμυντικούς πάνω του, όπως συνέβη την Τρίτη με τη Ρεάλ".

"Είδα το πρόσωπό του, τι είπε στα αποδυτήρια του Μπερναμπέου μετά το παιχνίδι που ήταν απολύτως χαρούμενος".

"Είμαι πολύ, πολύ ευχαριστημένος με τον Έρλινγκ. Μας βοηθάει να δημιουργούμε περισσότερους χώρους στους χώρους, είναι καθοριστικός παίκτης για εμάς πραγματικά".

"Μην ξεχνάτε ότι η συνεισφορά του ήταν απλά ασύλληπτη, από την πρώτη μέρα που ήρθε στη Σίτι την περασμένη σεζόν".

Ο Χάαλαντ φαίνεται πως δυσκολεύεται να είναι το ίδιο συνεπής στο σκοράρισμα σε σχέση με πέρυσι και ως εκ τούτου η επίδραση του στον αγωνιστικό χώρο έχει μειωθεί αισθητά χωρίς το βασικό του όπλο, το γκολ. Στον επαναληπτικό με την Ρεάλ Μαδρίτης ο ίδιος θα έχει την ευκαιρία ν ανταποδώσει την εμπιστοσύνη του προπονητή του βοηθώντας ουσιαστικά για την πρόκριση...

 

contra.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αυτή δεν είναι η… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Την «διέσυρε» η Κρίσταλ Πάλας με 4-0!-ThemaSports
06/05 @ 23:59

Αυτή δεν είναι η… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Την «διέσυρε» η Κρίσταλ Πάλας με 4-0!

Αυτή δεν είναι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει τεράστιο θέμα. Πάει να χαθεί ολόκληρη η σεζόν. Μπορεί να μην βρεθεί καν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση τη νέα χρονιά το σύνολο του Έρικ Τεν Χαγκ. Βίωσε ένα βράδυ που δύσκολα θα ξεχαστεί. Η Κρίσταλ Πάλας την «πάτησε», επικράτησε με 4-0, θυμίζοντας εποχές… 1972!

Ουντινέζε - Νάπολι 1-1: Ισοπαλία-θρίλερ, που δε… συμφέρει κανέναν! -ThemaSports
06/05 @ 23:56

Ουντινέζε - Νάπολι 1-1: Ισοπαλία-θρίλερ, που δε… συμφέρει κανέναν!

Μετά την ισοπαλία με 1-1 στο «Φρίουλι», Νάπολι και Ουντινέζε βλέπουν ολόκληρες τις χρονιές τους να απειλούνται περισσότερο από ποτέ!

Καρλίτος: Έφυγε από την Αστάνα μετά από 65 μέρες-ThemaSports
06/05 @ 21:42

Καρλίτος: Έφυγε από την Αστάνα μετά από 65 μέρες

Παρελθόν από την Αστάνα στην οποία είχε πάρει μεταγραφή στις αρχές Μαρτίου αποτελεί ο Καρλίτος ο οποίος αποχώρησε και αναζητά την επόμενη ομάδα της καριέρας του.

Τρίτωσε το καλό για την Αταλάντα και το Champions League πλησιάζει!-ThemaSports
06/05 @ 21:35

Τρίτωσε το καλό για την Αταλάντα και το Champions League πλησιάζει!

Η Αταλάντα τα βρήκε σκούρα στην έδρα της Σαλερνιτάνα, αλλά έκανε την ανατροπή (1-2) για να πάρει την τρίτη διαδοχική της νίκη και να βρεθεί σε θέση… Champions League, έχοντας και ματς λιγότερο.

Ο Ντίμπου Μαρτίνες παίζει στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό!-ThemaSports
06/05 @ 20:51

Ο Ντίμπου Μαρτίνες παίζει στη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό!

Έτοιμος για τη ρεβάνς της Άστον Βίλα με τον Ολυμπιακό στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ο Ντίμπου Μαρτίνες, ο οποίος αποθεραπεύτηκε από τον τραυματισμό του.

«Πάντα η Σίτι, με κάθε τρόπο»: Με 98, με 93, με 89 βαθμούς, και με τις Λίβερπουλ -Άρσεναλ να… αναρωτιούνται «γιατί»!-ThemaSports
06/05 @ 20:59

«Πάντα η Σίτι, με κάθε τρόπο»: Με 98, με 93, με 89 βαθμούς, και με τις Λίβερπουλ -Άρσεναλ να… αναρωτιούνται «γιατί»!

Συνέβη μία, έγινε και δεύτερη φορά, επαναλήφθηκε και 3η και οδεύουμε ολοταχώς για… τέταρτη. Αλήθεια, είναι εφικτό η Μάντσεστερ Σίτι να χάσει το πρωτάθλημα στις τελευταίες αγωνιστικές της Premier League, ενώ γνωρίζει πως με… απόλυτο, θα πανηγυρίσει η ίδια;

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ