Αμορίμ: «Δεν έχω συναντηθεί με τη Λίβερπουλ και δεν υπάρχει οποιαδήποτε συμφωνία»

Αμορίμ: «Δεν έχω συναντηθεί με τη Λίβερπουλ και δεν υπάρχει οποιαδήποτε συμφωνία»

Σε διάψευση των όσων γράφονται περί συμφωνίας του με τη Λίβερπουλ, προέβη ο προπονητής της Σπόρτιγνκ, Ρούμπεν Αμορίμ.

Έσπασε τη σιωπή του σχετικά με τις φήμες περί συμφωνίας του με τη Λίβερπουλ ο Ρούμπεν Αμορίμ.

Μέσω δηλώσεων που έκανε ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης της Σπόρτινγκ με την Ζιλ Βιθέντε για το πορτογαλικό πρωτάθλημα, ο 39χρονος προπονητής ξεκαθάρισε ότι δεν έχει συναντηθεί με ανθρώπους του αγγλικού συλλόγου, τονίζοντας παράλληλα ότι αυτή είναι και η τελευταία φορά που μιλά για το μέλλον του.

«Δεν συναντήθηκα με ανθρώπους της Λίβερπουλ και δεν υπάρχει οποιαδήποτε συμφωνία. Όσα γράφονται είναι ψέματα. Παραμένω προπονητής της Σπόρτινγκ και είμαι εδώ για να πανηγυρίζουμε νίκες. Δεν έχω συναντηθεί με κανέναν. Σταματήστε με αυτή την ιστορία. Αυτή είναι η τελευταία φορά που μιλάω για το μέλλον μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.

 

sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Και όμως στην Κύπρο του 2025: Κύπριος άστεγος με βαλβίδα στον εγκέφαλο ζει 3 μήνες στο αυτοκίνητο – «Κατάντησα όπως τον γύφτο» - Βίντεο

Και όμως στην Κύπρο του 2025: Κύπριος άστεγος με βαλβίδα στον εγκέφαλο ζει 3 μήνες στο αυτοκίνητο – «Κατάντησα όπως τον γύφτο» - Βίντεο

Ακόμη μια συγκλονιστική περίπτωση αστέγου στην Κύπρο φέρνει στο φως η γνωστή εθελόντρια Έλεν Χρίστου, καταγράφοντας σε βίντεο έναν άνδρα στη Λάρνακα, ο οποίος, όπως αναφέρει ο ίδιος, ζει επί τρεις μήνες μέσα στο αυτοκίνητό του, παρά το γεγονός ότι λαμβάνει ΕΕΕ.