Διαβάστε την ανακοίνωση της Διοίκησης της PAYABL EKA ΑΕΛ ενόψει της αυριανής αναμέτρησης με την Peja Κοσόβου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

H Διοίκηση της PAYABL EKA ΑΕΛ καταρχάς ευχαριστεί τον κόσμο για την τεράστια ανταπόκριση στο κάλεσμα της ομάδας για στήριξη στο επικείμενο Final 4 της Delasport Balkan League. Πλεον απομένει ένα 24ωρο για την ιστορική ευκαιρία της ΑΕΛ να διεκδικήσει έναν τίτλο μετά από 15 χρόνια και να επιστρέψει στα καλαθοσφαιρικά δρώμενα, να επιστρέψει στο θρόνο της.

Έχουν απομείνει ακόμη λίγα εισιτήρια για τον αυριανό αγώνα απέναντι στην Peja Κοσόβου και σας καλούμε για ακόμη μια φορά να τα εξαφανίσετε. Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχίσει να διατίθεται από το AEL Limassol Official Shop αλλά και μέσω της ιστοσελίδα της ομάδας μας https://ael-bc.com/final-four-tickets/ .

Ενημερώνουμε πως από τις 13:00 το μεσημέρι αύριο την Παρασκευή θα υπάρχει κλιμάκιο προπώλησης και στην είσοδο του Νίκος Σολομωνίδης Αρένα για διευκόλυνση του κοινού. Επίσης ενημερώνουμε το κοινό πως στον αυριανό αγώνα στην είσοδο του Σταδίου Νίκος Σολομωνίδης θα διατίθενται προς πώληση προϊόντα του Final 4 και της ομάδας μας.

Η Διοίκηση της ομάδας μας μαζί με την ηγετική ομάδα της Delasport Balkan League προχώρησαν σε όλα τα μέτρα αλλά και ενέργειες για να απολαύσει όλο το φίλαθλο κοινό μια άρτια διοργάνωση , με θέαμα και συγκινήσεις. Σε αυτό το σημείο καλούμε ξανά τους φιλάθλους μας να σεβαστούν την ευρωπαϊκή διοργάνωση αλλά και την προσπάθεια της ομάδας μας να εγκαινιάσει μια νέα εποχή επιδεικνύοντας καλή συμπεριφορά σύμφωνα με το πνεύμα του ευ-αγωνίζεσθαι. Πρέπει να επιδείξουμε αυτοσυγκράτηση, να μην απαντάμε σε οποιαδήποτε πρόκληση και να μην γίνει ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο.

Όλο το οικοδόμημα της καλαθοσφαιρικής ΑΕΛ σας περιμένει στο αυριανό ιστορικό ραντεβού, εκεί που γράψαμε τις πιο χρυσές σελίδες της Ιστορίας μας.

Γνωρίζουμε την δυσκολία του εγχειρήματος αλλά θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε τον δεύτερο ευρωπαϊκό τίτλο της ιστορίας μας αλλά και σε ολόκληρο τον κυπριακό αθλητισμό σε επίπεδο συλλόγων.

Πάμε να γκρεμίσουμε τα πέτρινα χρόνια όλοι μαζί!

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πήρε το «διπλό» η ΑΕΚ και έκανε το 2-0 στις νίκες! -ThemaSports
30/04 @ 21:52

Πήρε το «διπλό» η ΑΕΚ και έκανε το 2-0 στις νίκες!

Ένα συναρπαστικό παιχνίδι έγινε στο Λευκόθεο ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ Περεστρόικα και στην Πετρολίνα ΑΕΚ που ήταν το δεύτερο για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ για το πρωτάθλημα της ΟΠΑΠ Basket League και για το ζευγάρι των θέσεων 1 & 4.

Διπλό ο Κεραυνός και 1-0 επί της Ανόρθωσης-ThemaSports
27/04 @ 21:53

Διπλό ο Κεραυνός και 1-0 επί της Ανόρθωσης

Με διπλό ο Κεραυνός «έσπασε» την έδρα της Ανόρθωσης, κερδίζοντας με 76-68, στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης της ΟΠΑΠ Basket League και έκανε το 1-0 στη σειρά.

Άνετη νίκη για την ΑΕΚ επί του ΑΠΟΕΛ στον πρώτο ημιτελικό των πλέι-οφ της Basket League (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)-ThemaSports
26/04 @ 21:44

Άνετη νίκη για την ΑΕΚ επί του ΑΠΟΕΛ στον πρώτο ημιτελικό των πλέι-οφ της Basket League (ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ)

Με νίκη της Πετρολίνα ΑΕΚ, άνοιξε η αυλαία για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ, καθώς στην αναμέτρηση που έγινε στο «Κίτιον» που ήταν και η πρώτη για το ζευγάρι των θέσεων 1 & 4, κέρδισε τον ΑΠΟΕΛ Περεστρόικα με 85-71.

Αρχίζει η ημιτελική φάση της ΟΠΑΠ Basket League (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)-ThemaSports
25/04 @ 22:24

Αρχίζει η ημιτελική φάση της ΟΠΑΠ Basket League (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ)

Στην ημιτελική φάση περνάει η ΟΠΑΠ Basket League, καθώς το επόμενο διήμερο θα γίνουν οι πρώτοι αγώνες της σειράς, με τις ομάδες που είχαν την ψηλότερη θέση στο τέλος της κανονικής περιόδου να έχουν το προβάδισμα της έδρας στα δυο ζευγάρια.

ΑΕΚ: «Άστοχές οι φωνές της Ανόρθωσης για τη διαιτησία - Οι παίκτες καθόρισαν την τύχη του αγώνα»-ThemaSports
23/04 @ 13:20

ΑΕΚ: «Άστοχές οι φωνές της Ανόρθωσης για τη διαιτησία - Οι παίκτες καθόρισαν την τύχη του αγώνα»

Ανακοίνωση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Πετρολίνα ΑΕΚ:

Νίκη για τον Κεραυνό-ThemaSports
22/04 @ 20:59

Νίκη για τον Κεραυνό

Ο Κεραυνός νίκησε με 75-61, εκτός έδρας την ΑΕΛ...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ