Πόλυς Χαραλάμπους

Από την ανατολική κερκίδα του Παφιακού, παρακολούθησε την πρώτη αναμέτρηση με την Πάφο για τα ημιτελικά του κυπέλλου, ο Νίκος Κίρζης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο πρόεδρος του Απόλλωνα και οι συνεργάτες του, κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, όπως και οι χιλιάδες οπαδοί της ομάδας, ενόψει του επαναληπτικού της προσεχούς Τετάρτης στο γήπεδο «Άλφαμέγα». Ελπίζοντας ότι θα βρει τον τρόπο η ομάδα, να ανατρέψει την χθεσινή στενή ήττα με 2-1.

Θα είναι κρίσιμο το βράδυ της 17ης Απριλίου για τους κυανόλευκους της Λεμεσού, επειδή θέλουν να πάνε οπωσδήποτε στον τελικό της 18ης Μαίου, για να διεκδικήσουν το δέκατο κύπελλο στην ιστορία της ομάδας.

Βεβαίως για τον Νίκο Κίρζη και το επιτελείο του στη διοίκηση, είναι η μεγάλη η αγωνία τους για την «σούμα» της ομάδας στο φινάλε της χρονιάς. Για τον απλούστατο λόγο, ότι μόνο με την κατάκτηση του κυπέλλου, θα επιστρέψει η ομάδα στις ευρωπαικές διοργανώσεις μετά από 2 χρόνια.

*Εννοείται ότι ο Κίρζης δεν θα κάνει «υποδείξεις» στον Ματσίν για το ποιους παίχτες θα βάζει στην ενδεκάδα, αλλά περιμένει ότι τον Βαλμπουενά θα τον δει να ξεκινά στον επαναληπτικό της Τετάρτης.

Το ότι δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον «Βάλμπου» είναι το μοναδικό σημείο στο οποίο συμφωνούμε, με όσους ασκούν κριτική στον Ισπανό κόουτς. Τα υπόλοιπα μας μοιάζουν τραβηγμένα…

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου-ThemaSports
08/05 @ 15:04

Συλλυπητήρια ανακοίνωσε για τον χαμό του Γιάννη Πέππου

Το Σωματείο Απόλλων εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον χαμό του Γιάννη Πέππου.

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!-ThemaSports
08/05 @ 11:58

Διαψεύδουν από Χάκεν για Εκπολό!

Ο Αθλητικός Διευθυντής της Xάκεν, Μάρτιν Έρικσον, μίλησε στο FotbollDirekt και αναφέρθηκε στην περίπτωση του Γκόντσγουιλ Εκπολό.

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ-ThemaSports
08/05 @ 11:15

ΝΕΟ / ΜΑΤΣΙΝ

Έρχονται εξελίξεις σχετικά με το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν στον Απόλλωνα.

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες-ThemaSports
08/05 @ 10:24

Ανακοινώνει τα νέα για Ματσίν ο Κίρζης – Το κλείνουν τυπικά του Μάρκες

Σήμερα επιστρέφει από τις διακοπές του ο πρόεδρος Νίκος Κίρζης, λογικά αύριο θα συνεχίσει τις συναντήσεις με τους συνεργάτες του. Για να τους γνωστοποιήσει και τις αποφάσεις που έχει λάβει για το μέλλον του Πάμπλο Ματσίν κυρίως…

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ / ΑΡΤΕΑΝ-ThemaSports
08/05 @ 10:16

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ / ΑΡΤΕΑΝ

Ο Αντρέι Αρτεάν ήρθε στον Απόλλωνα τον περασμένο Ιανουάριο και διατηρεί συμβόλαιο μέχρι το 2025.

«Χάκκαραν» Κονναφή...-ThemaSports
07/05 @ 16:51

«Χάκκαραν» Κονναφή...

Fake είναι ο λογαριασμός που παρουσιάστηκε ότι ανήκει στον Πέτρο Κονναφή και προέβη σε σχόλιο κάτω από ρεπορτάζ του Απόλλωνα (της ιστοσελίδας μας για το μέλλον του Ματσίν) σε ομαδικό γκρουπ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ