Ο Μαρίνος Σατσιάς, βοήθησε τον Εθνικό Άχνας, να ξεμπλέξει από περιπέτειες. Χθες στο Παφιακό, κέρδισε με εντυπωσιακή ανατροπή την Καρμιώτισσα, με 1-4.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Δεν μας ξάφνιασε το αποτέλεσμα, αλλα η δήλωση που έκανε ο Σατσιάς, ότι μίλησε με τον πρόεδρο Κίκη Φιλίππου και αποφάσισαν ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους μετά τον Μάιο.
Θα περιμέναμε ότι θα πορεύονταν μαζί, από τη στιγμή που η ομάδα πέτυχε τον στόχο της… ξέγνοιαστης πορείας.
Ο Λευκωσιάτης κόουτς, ανέλαβε τα γκέμια στο Δασάκι στις 16/11/2023. Προηγουμένως είχε εργαστεί για περίπου δυο εβδομάδες στην Καρμιώτισσα. Από τις 25/9 έως τις 7/10.
Π.Χ.
Η Κυπριοποίηση του Φαμπιάνο φέρνει εξελίξεις και στον κατάλογο των ξένων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/07 @ 19:06
Ο Σέρτζιο Κονσεισάο ήταν παρών στην πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ.
18/07 @ 17:37
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την παρουσία του Λουτσιάνο στην ανοιχτή προπόνηση της ΑΕΛ.
18/07 @ 15:04
Ποστάρισμα με τον Κονσεϊσάο σε φόντο... ΑΕΛ, πόσταρε η λεμεσιανή ομάδα στα social medial.
18/07 @ 16:54
Ως θετικό μπορεί να χαρακτηριστεί το δείγμα της... νέας Ανόρθωσης.
18/07 @ 16:21
Ο Ιμανόλ Ιδιάκεθ... αγχώθηκε μαζί με όλη την ΑΕΚ όμως στο τέλος πανηγύρισε την πρόκριση.
18/07 @ 16:00
Η Ομόνοια εμφάνισε τρανταχτές αδυναμίες σε ακόμα ένα φιλικό παιχνίδι και η αγωνία συνεχίζεται στις τάξεις του κόσμου της ομάδας.
BEST OF THEMASPORTS