Δίψα, ρεκόρ... άλμα!

Δίψα, ρεκόρ... άλμα!

Το ματς με την Ανόρθωση είναι στο επίκεντρο και στον ΑΠΟΕΛ δεν θέλουν... ούτε να σκέφτονται αποτέλεσμα πέραν της νίκης.

Η δίψα είναι τεράστια, ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ετοιμάζεται για ρεκόρ προσέλευσης στο φετινό πρωτάθλημα και η ομάδα θέλει να κάνει άλμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Οι γαλαζοκίτρινοι της Λευκωσίας, θα γνωρίζουν τα αποτελέσματα των αγώνων ΑΕΚ-Πάφος και Ομόνοια-Άρης, έχοντας ως στόχο να ξεφύγουν κι άλλο στη βαθμολογία αν τον ευνοήσουν οι άλλες αναμετρήσεις του α' ομίλου.

Όσο αφορά το πλάνο του Ρικάρντο Σα Πίντο για τον κυριακάτικο αγώνα, ο Πορτογάλος τεχνικός θα γνωρίζει μέσω των επόμενων προπονήσεων σε ποια κατάσταση θα βρίσκεται ο Κρέσπο ούτως ώστε να δει αν θα τον συμπεριλάβει στην αποστολή, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Κβιλιτάια, Δώνης και Σούσιτς.

 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Το χρονικό της ΚΡΙΣΗΣ του Ρονάλντο με την εθνική Πορτογαλίας: Ο πάγκος, η συνάντηση και η αποχώρηση-ΒΟΜΒΑ!

Το χρονικό της ΚΡΙΣΗΣ του Ρονάλντο με την εθνική Πορτογαλίας: Ο πάγκος, η συνάντηση και η αποχώρηση-ΒΟΜΒΑ!

To εκρηκτικό story ανάμεσα σε Κριστιάνο Ρονάλντο και εθνική Πορτογαλίας, που ξεκίνησε με την απόφαση του Ζόρζε Ζεσούς να τον αφήσει στον πάγκο σε όλο το παιχνίδι με τη Νορβηγία.