Πόλυς Χαραλάμπους

Ενδεχομένως κάποιες από τις τοποθετήσεις του Αλέξη Γαρπόζη, ύστερα από την χθεσινή «λευκή» ισοπαλία με την Καρμιώτισσα, να μας «άγγιζαν» κι εμάς. Ειδικά η αναφορά του, πως «μας κατηγορούν στη Λεμεσό, ότι δεν χρησιμοποιούμε νέους Κύπριους παίχτες, ίσως επειδή πουλά η ΑΕΛ».

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για να είμαστε ειλικρινείς, περιμέναμε ότι θα έδιδε περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα νιάτα και δη σε παίχτες προερχόμενους από τα «εκκολαπτήρια» του συλλόγου, κατά την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος.

Ένα σχόλιο που κάναμε πριν μερικές μέρες, ΕΔΩ στην ιστοσελίδα Themasports, δεν αφορούσε μόνο τον Αλέξη Γαρπόζη. Εννοούσαμε κι άλλους προπονητές, των οποίων οι ομάδες συμμετέχουν στο Β’ γκρουπ, που είναι επίσης βαθμολογικά αδιάφορες. Ούτε αυτοί «κοιτάζουν» παρά πολύ τους παίχτες των ακαδημιών, των συλλόγων που τους εργοδοτούν.

Ο τεχνικός ηγέτης της ΑΕΛ, απ’ ότι καταλαβαίνουμε έκανε λάθος στο μέτρημα, λέγοντας χθες πως ο Σάββας Χριστοδούλου έγινε ο 9ος παίχτης της Κ-19 που χρησιμοποιήθηκε φέτος. Για όσους δεν είδαν το ματς, τον έβαλε τον «πιτσιρικά» στο 91’, για μόλις τρία λεπτά. Όταν κοιτάξει ξανά, πόσους παίχτες της Κ-19 έβαλε φέτος, θα συνειδητοποιήσει, ότι ήταν άλλος ένας, ο Θέμης Θεμιστοκλέους.

Ο Άγγελος Αντρέου είναι μέλος της επαγγελματικής ομάδας τις τελευταίες τρεις σεζόν, ο Μιχάλης Κολιάς είχε «γράψει» 14 συμμετοχές στην περσινή αγωνιστική περίοδο.

Υπάρχει άλλο ένα «ζήτημα» που φανερώνει ότι κάποιο "θεματάκι" με τα μαθηματικά, το έχει ο Γαρπόζης. Έθεσε ως στόχο την κατάκτηση της πρώτης θέσης (στο κλείσιμο των χθεσινών του δηλώσεων), αν και η διαφορά –μετά από 7 αγωνιστικές- από τον Απόλλωνα, είναι 8 βαθμοί…

Ακόμα κι αν καταφέρει να προσπεράσει τον συμπολίτη της η ΑΕΛ, ποια σημασία θα έχει δηλαδή; Χωρίς να το καταλάβει μάλλον, ο τεχνικός ηγέτης της Λεμεσιανής ομάδας, ουσιαστικά επιβεβαιώνει αυτό που γράψαμε τις προάλλες. Ότι εκείνο που τον ενδιαφέρει παραπάνω είναι να «χτίσει βιογραφικό»...

Υ.Γ. Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε και σε άλλα παιδιά της επαγγελματικής ομάδας, των οποίων η «μεταχείριση» εκ μέρους του δεν ήταν σωστή. Δεν θα γράψουμε ονόματα, επειδή θα μας καταγορήσει ότι… «έβαλαν μας πάνω» οι γονείς τους.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης! -ThemaSports
29/04 @ 09:58

Πέτυχε ότι κι ο «Σερ Τάκης» πριν 14 χρόνια ο Κυρ-Γιάννης!

Κέρδισε για δεύτερη φορά τον ΑΠΟΕΛ του Ρικάρντο Σα Πίντο χθες η Ομόνοια, με τον Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο. Οι στατιστικολόγοι, πήγαν πίσω 14 χρόνια, για να βρουν ότι οι πράσινοι, η προηγούμενη φορά που νίκησαν τρεις φορές σε αιώνιο ντέρμπι (στο πρωτάθλημα) ήταν την σεζόν 2009-10. Με τον «Σερ Τάκη» (Λεμονή) στην τεχνική ηγεσία…

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»-ThemaSports
29/04 @ 09:19

O «Ρόμπι» ελπίζει ότι η δεύτερη του... θα είναι «φαρμακερή»

Προκάλεσε απογοήτευση στην ΑΕΚ, το ότι δεν διατήρησαν το δικαίωμα να παίζουν για δυο αποτελέσματα στον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ στην Λευκωσία, στις 11 Μαίου.

Τρέλαναν το… «κυπριακό σύμπαν»! -ThemaSports
29/04 @ 08:52

Τρέλαναν το… «κυπριακό σύμπαν»!

Διέψευσε ξανά η Ανόρθωση, την συντριπτική πλειοψηφία της ποδοσφαιρικής κοινής γνώμης της νήσου! Η πρώτη φορά, ήταν πριν μερικές εβδομάδες, όταν πετύχαινε το διπλό επί του ΑΠΟΕΛ, μπροστά σε τρεις γεμάτες κερκίδες του ΓΣΠ, με οπαδούς των γηπεδούχων...

Ηλίας Χαραλάμπους! Δικαίωσε τον «τρελό» και ιδιόρρυθμο Τζίτζι Μπεκάλι! -ThemaSports
28/04 @ 11:15

Ηλίας Χαραλάμπους! Δικαίωσε τον «τρελό» και ιδιόρρυθμο Τζίτζι Μπεκάλι!

Δεν προλαβαίνει να «εισπράττει» μπράβο και συγχαρητήρια από την πατρίδα ο Ηλίας Χαραλάμπους. Για την μεγαλύτερη διάκριση στην προπονητική του καριέρα, καταφέρνοντας να οδηγήσει στην Στεάουα, μετά από 9 χρόνια, στην κορυφή του Ρουμανικού ποδοσφαίρου!

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...-ThemaSports
26/04 @ 09:10

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...

Καλογραμμένη ήταν η ομιλία του νέου προέδρου Κώστα Κωνσταντίνου, στην πρώτη του γνωριμία με τα μέλη του σωματείου, στη διάρκεια της ψεσινής συνέλευσης.

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται… -ThemaSports
25/04 @ 10:23

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται…

Οι κινητοποιήσεις των οργανωμένων οπαδών και όχι μόνο, αναμένεται να έχουν ουσιαστικά αποτελέσματα για το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δεν προβλέπεται ότι θα προκύψουν ανεπιθύμητες καταστάσεις, σε σχέση με την έδρα της Κυρίας στην προσφυγιά. Αυτή είναι η δική μας εκτίμηση...

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ