Ο Κυριάκος Δημητρίου ως Υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ, παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για την ήττα από τον ΑΠΟΕΛ: «Καλό μήνα και καλή εβδομάδα σε όλους. Σίγουρα είναι μία δύσκολη ήττα έτσι όπως ήρθε σε εμάς. Η πραγματικότητα της αναμέτρησης, είναι ότι η ήττα ήταν επώδυνη με τον τρόπο που εξελίχθηκε η δοκιμασία. Ξεκινήσαμε καλά στο πρώτο μέρος, πετύχαμε γρήγορο τέρμα, είχαμε την πρωτοβουλία των κινήσεων, δεν απειληθήκαμε ιδιαίτερα από τον αντίπαλο, πληρώσαμε ουσιαστικά το γεγονός ότι δεν σκοτώσαμε τον αγώνα. Νομίζω ότι στο τέλος της ημέρας, το γεγονός ότι δεν πετύχαμε δεύτερο τέρμα, μας στοίχησε πλήρως. Δεν αξιοποίησαμε τις ευκαιρίες που είχαμε ως σύνολο. Δεχτήκαμε ένα τέρμα από στημένη φάση, ένα σημείο που ο αντίπαλος είναι αρκετά δυνατός, μάλιστα στη δεύτερη ευκαιρία πήρε και το προβάδισμα. Όταν πάει κάτι στραβά, πηγαίνει ως το τέλος, στις δύο μοναδικές ευκαιρίες, η μπάλα έπρεπε να καταλήξει στα δίχτυα. Αυτά έχει το ποδόσφαιρο. Για εμάς είναι μία ήττα που μας «πληγώνει», αλλά δεν πρέπει να μας πάρει από κάτω, καλούμαστε να βγάλουμε σωστή αντίδραση που είναι η επάνοδος στις επιτυχίες στο πρωτάθλημα».

Για τη διαχείριση του αποτελέσματος που δεν έγινε από την ΑΕΚ μετά το προβάδισμα: «Είπαμε ότι ουσιαστικά πληρώσαμε ότι δεν τελειώσαμε τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Η ευκαιρία με τον Ντόνκια είναι η πιο τρανή απόδειξη της τιμωρίας που δεχτήκαμε στην επόμενη φάση του αγώνα. Θα μπορούσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι, ήταν και θέμα συγκυριών η ισοφάριση. Κάναμε μία λανθασμένη αντίδραση και δεχτήκαμε την ισοφάριση. Δεν μπορεί να πει κάποιος ότι δεν ψάξαμε το δεύτερο τέρμα, απλά δεν το πετύχαμε καθόλου. Δεν ήταν η μέρα μας, αυτό φάνηκε και μετά το 1-2 με τις ευκαιρίες που είχαμε ως σύνολο που ήταν ξεκάθαρες. Όσο και να μας πληγώνει το αποτέλεσμα, να σημειώσουμε ότι δεν τελειώνει κάτι στο πρωτάθλημα, έγιναν δύσκολα τα δεδομένα, έτσι κι αλλιώς ήταν δύσκολα. Ας κοιτάξουμε τον αγώνα με την Πάφο FC, θέλουμε να είμαστε κυνικοί και να πάρουμε τους τρεις πόντους που θα μας δώσουν ώθηση στη συνέχεια. Δεν χρειάζεται να κοιτάξουμε πιο μακριά. Ας διεκδικήσουμε ως το τέλος τις πιθανότητες μας».

Θα σας παρουσιαστεί άλλη ευκαιρία όπως η τελευταία; «Αν συνεχίσουμε σε αυτούς τους ρυθμούς, ίσως μας παρουσιαστεί νέα ευκαιρία. Μη ξεχνάμε πως ήταν η πρώτη ήττα στα «play-offs», κάναμε τρομερή πορεία ως ομάδα. Δεν μας έδωσε το ποδόσφαιρο αυτά που αξίζαμε στο παιχνίδι. Για να μας παρουσιαστεί ευκαιρία, πρέπει να παίρνουμε τις νίκες. Αδιαπραγμάτευτος στόχος η νίκη με την Πάφος FC».

Για τη γενική εικόνα μέσα στην «Arena»: «Αν πάρουμε την πορεία στη διαδικασία, το παράδοξο είναι ότι έχουμε περισσότερες επικρατήσεις εκτός έδρας. Αυτό είναι τρανό δείγμα ανταγωνισμού στον «μαραθώνιο» του πρώτου ομίλου. Για εμάς είναι δύσκολο, χάσαμε πέντε βαθμούς εντός έδρας, δίχως να έχουμε καταλάβει το γιατί, ειδικότερα στη τελευταία δοκιμασία με τον ΑΠΟΕΛ. Ας φροντίσουμε κόντρα στην Πάφο FC να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, αυτός είναι ο μόνος στόχος μας. Δεν υπάρχει συζήτηση πρέπει να βρούμε τους τρόπους να πάρουμε τους τρεις πόντους».

Για τα αποτελέσματα στα «play-offs» και τα κλειστά σκορ: «Σε όλες τις δοκιμασίες των «play-οffs», όταν υπάρχουν νικητές δεν έχουμε νίκες παραπάνω από ένα τέρμα, όλα τα σκορ είναι κοντά. Το βλέπουμε συνεχώς ότι το πρωτάθλημα έχει ανταγωνισμό στο πρώτο γκρουπ».

Για την Πάφο FC και τη δοκιμασία που έρχεται: «Η διαχείριση είναι δεδομένα δύσκολη, όπως και η αντίδραση της ομάδας είναι επιτακτική. Έμειναν πέντε παιχνίδια, αλλά δεν τα βλέπει κανείς συνολικά στην ομάδα. Ξέρουμε πόσο καλή ομάδα είναι η Πάφος FC. Δεν χρειάζεται κανείς να καταθέσει διαπιστευτήρια για την ποιότητα που διαθέτει στο πρώτο γκρουπ. Δύσκολη δοκιμασία, πρέπει να πάμε με την ίδια προσέγγιση που πήγαμε στα προηγούμενα. Οι λεπτομέρειες ας φροντίσουμε να είναι με το μέρος μας, έτσι ώστε να πάρουμε τη νίκη».

Για την προετοιμασία της ΑΕΚ: «Η προετοιμασία ξεκινάει τη Τετάρτη, σήμερα έχουν ρεπό οι παίκτες, ενώ τη Δευτέρα είχαμε αποθεραπεία για τους περισσότερους. Στα αγωνιστικά δεδομένα, ελπίζω να είναι όλοι οι ποδοσφαιριστές στη διάθεση του προπονητή. Ο Σολ θα είναι στη διάθεση του Μπεν Σιμόν και δεν θα είναι στον αγώνα με αντίπαλο τον Άρη».

Για τον κόσμο και την παρουσία του: «Ο κόσμος παίζει μεγάλο ρόλο στην ΑΕΚ. Ο προπονητής σημείωσε ότι πρέπει να τους ευχαριστήσουμε για τη φανταστική ατμόσφαιρα που είχαμε στις κερκίδες και δίχως κανένα παρατράγουδο. Ας ελπίσουμε ότι στον επόμενο αγώνα θα τους προσφέρουμε τη χαρά της νίκης. Μας «πλήγωσε» το γεγονός ότι χάσαμε τη νίκη σε ένα κατάμεστο γήπεδο. Το πιο σωστό μήνυμα ήρθε από το πέταλο που έμεινε στη θέση του, τραγουδώντας για τους ποδοσφαιριστές μετά το τέλος του αγώνα. Έχουν απομείνει άλλα πέντε παιχνίδια και τίποτα δεν τελείωσε το βράδυ της Κυριακής στο πρωτάθλημα, άλλωστε είναι ανταγωνιστικό».

Για το δημοσίευμα που αφορά τον Ραν Μπεν Σιμόν και την Εθνική του Ισραήλ: «Είμαι ενήμερος, όμως δεν πρόκειται να σχολιάσω κάτι, δεν μας απασχολεί το συγκεκριμένο δημοσίευμα. Ο Ραν Μπεν Σιμόν είναι προπονητής μας και προετοιμάζει την ομάδα για τη δοκιμασία με την Πάφο FC. Θέλουμε τη νίκη και μας απασχολεί μόνο αυτό».

Tags
ΑΕΚ
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: Ο τελικός τίτλου, η Εθνική Ισραήλ και το... ντεμπούτο του-ThemaSports
02/05 @ 16:26

ΜΠΕΝ ΣΙΜΟΝ: Ο τελικός τίτλου, η Εθνική Ισραήλ και το... ντεμπούτο του

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ραν Μπεν Σιμόν, έχει στραμμένη την προσοχή του στον... τελικό πρωταθλήματος της 11ης Μαΐου κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, όμως παράλληλα, είναι και σε επαφές με την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ισραήλ, για διάφορά θέματα που αφορούν την Εθνική ομάδα της χώρας, αφού ως γνωστό, μετά το τέλος του πρωταθλήματος θα αποχωρήσει από την ΑΕΚ και θα αναλάβει τα ηνία της Εθνικής Ανδρών του Ισραήλ.

ΑΕΚ: Το διπλό στο ΓΣΠ το 2012 (Βίντεο)-ThemaSports
02/05 @ 09:50

ΑΕΚ: Το διπλό στο ΓΣΠ το 2012 (Βίντεο)

Στιγμές από το παρελθόν θυμάται η ΑΕΚ με διπλό από το ΓΣΠ επι εποχής Μπεν Σιμόν

ΙΡΑΟΛΑ: Στην ΑΕΚ Λάρνακας απολύθηκε στα μέσα της σεζόν και από τότε... διαπρέπει σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα!-ThemaSports
01/05 @ 20:38

ΙΡΑΟΛΑ: Στην ΑΕΚ Λάρνακας απολύθηκε στα μέσα της σεζόν και από τότε... διαπρέπει σε Πρέμιερ Λιγκ και Πριμέρα!

Βάλθηκε να... τρελάνει κόσμο ο Άντονι Ιραόλα φέτος στην Πρέμιερ Λιγκ, αφού κάνει τρομερά πράγματα στον πάγκο της Μπόρνμουθ!

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΕΚ  -ThemaSports
30/04 @ 22:45

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ / ΑΕΚ

Ανακοίνωση από την ΑΕΚ, σχετικά με το αίτημα του ΑΠΟΕΛ να πάρει μέρος της Βόρειας κερκίδας.

Η παρακάμερα του... σοκ (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
30/04 @ 16:57

Η παρακάμερα του... σοκ (ΒΙΝΤΕΟ)

Την παρακάμερα του αγώνα με την Ανόρθωση δημοσίευσε η AEΚ στα social media.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ