Ο Χάρης Θεοχάρους, γενικός αρχηγός της Πάφος FC, παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» του Super Sport FM 104.0.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Αναλυτικά:

Η πρώτη τοποθέτηση του: «Καλό μεσημέρι και καλό μήνα. Σίγουρα ήταν ανεπιθύμητο το αποτέλεσμα του αγώνα. Θέλαμε τη νίκη, έτσι ώστε να αυξήσουμε τις ελπίδες μας για τους στόχους μας, αυτές είναι εκεί, καθώς μαθηματικά δεν έχει τελειώσει κάτι στο πρωτάθλημα. Θα τις «κυνηγήσουμε» μέχρι εκεί που μπορούμε. Τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα θέλαμε ως ομάδα. Μπορώ να πω ότι αδικηθήκαμε από το αποτέλεσμα. Η Ομόνοια ήταν καλύτερη στο δεύτερο ημίχρονο, όμως εμείς ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο. Κάποια πράγματα δεν ήταν σωστά στον αγώνα, αυτό μας προβληματίζει άλλη μία φορά. Πολλά πράγματα δεν βγήκαν».

Ποια πράγματα δεν πήγαν όπως έπρεπε; Τα παράπονα της Πάφος FC: «Πολλά πράγματα δεν βγήκαν στον αγώνα όπως έπρεπε. Η διαιτησία δεν ήταν ότι καλύτερο για όλους, άφησε και τις δύο ομάδες με το παράπονο στο σύνολο του αγώνα. Δεν άφησε το ματς να εξελιχθεί σε καμία περίπτωση, με διαρκή σταματημό. Η διαιτησία και το VAR δεν ήταν σωστοί στα πέναλτι. Το ένα που δόθηκε και το ένα που δεν δόθηκε στην ομάδα. Δεν πιστεύουμε ότι ήταν παράβαση, ήταν πέναλτι. Για να εξηγούμαστε σωστά, ήταν πέναλτι στον αγώνα υπέρ μας, αυτό πρέπει να το καταλάβουν όλοι. Ας αλλάξουν κάποια πράγματα. Τα έχω με τον διαιτητή, το VAR και μερικά ΜΜΕ. Γιατί δεν έστειλε τον διαιτητή στο VAR ο υπεύθυνος; Δεν μπορώ να το καταλάβω, γιατί δεν το έκανα να καλύψει τα νότα του.

Υπάρχουν και άλλοι που έχουν τις ευθύνες στο άθλημα. Όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο, μιλάμε για όλους, εμπλέκονται και τα ΜΜΕ σε αυτό. Να ξεκινήσω με κάτι απλό. Βλέπω τους πάντες να συζητούν για την παράβαση που πήρε η Ομόνοια και ότι αστόχησε ο Μπέζους. Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά εάν δινόταν το καθαρό πέναλτι υπέρ της Πάφου. Δεν ήταν μοιραίος ο παίκτης της Ομόνοιας, αλλά η διαιτησία. Καθόρισε το αποτέλεσμα η διαιτησία, εάν έδινε το πέναλτι στο 39΄ δεν ξέρουμε την εξέλιξη του αγώνα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν δόθηκε αυτό το πέναλτι υπέρ μας.

Για να προλάβω κάποιους, δεν φαντάζομαι να βγουν κάποιοι και να πουν ότι το χέρι ήταν κοντά στο σώμα, ήταν έξι με επτά μέτρα μακριά. Δεν βρήκε στο σώμα η μπάλα. Όταν τελείωσε ο αγώνας, βρήκα στο διάδρομο τον κ. Θεουλή και του εξέφρασα τα παράπονα μου σε ήρεμο τόνο. Του είπα: «κ. Θεουλή μας αδικήσατε στο πέναλτι. Μου λέει, “Χάρη διαφωνώ, η μπάλα βρίσκει στο κορμί του παίκτη και μετά στο χερί του ποδοσφαιριστή”. Σημαίνει ότι έχει χάσει τη φάση πλήρως. Σε δεύτερο χρόνο κτυπάει στο πόδι του ποδοσφαιριστή. Έχει χάσει το VAR τη φάση, αλλά και τα ΜΜΕ. Το πέναλτι που δόθηκε εις βάρος μας, εκτός του είναι εξ επαφής, ο παίκτης της Ομόνοιας, οδηγεί το χέρι του ποδοσφαιριστή μας προς την μπάλα. Αν το δείτε θα καταλάβετε ότι είναι τα πράγματα. Τα ΜΜΕ είναι επιλεκτικά, να σας πω κάτι εκεί στη Λευκωσία. Δεν γίνεται αλλοίωση εικόνας, όταν περνάει η εικόνα από το τούνελ. Η Primetel μας έδειξε δεκαεπτά φορές το πέναλτι της Ομόνοιας. Η δική μας φάση; Δεν πειράζει, γνωρίζουμε και εκείνοι πως συμπεριφέρονται. Περιμέναμε μία ώρα μετά το παιχνίδι και τίποτα, εάν μπορούσαν, το συγκεκριμένο λεπτό θα το εξαφάνιζαν από τη μετάδοση. Να σας πω κάτι, η Πάφος FC μπορεί να ήταν φτωχός συγγενής, αλλά πάντοτε παντελόνια φορούσε και τώρα που δεν είναι σε αυτή την κατάσταση, πάλι παντελόνια φοράει. Ας το ακούσουν οι υπεύθυνοι εκεί στην Λευκωσία. Η αλήθεια είναι πως προσωπικά, έχω βαρεθεί να προσπαθήσω να πείσω τους ιδιοκτήτες ότι έγινε ανθρώπινο λάθος άλλη μία φορά.

Θέλαμε τη νίκη, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά εάν δίνονταν το πέναλτι σε εμάς. Η διαιτησία καθόρισε το αποτέλεσμα, όχι ο Μπεζούς που λέτε ότι ήταν μοιραίος. Η διαιτησία ήταν μοιραία. Δεν βρήκε στο σώμα η μπάλα. Δίχως καμία αμφιβολία…».

«Σίγουρα είμαστε πεισμωμένοι ως ομάδα. Οι φίλοι της ομάδας έχουν αγανακτήσει με όσα βλέπουν».

.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΣΥ.ΦΙ. ΠΑΦΟΣ: «Τα μέλη μας θα πάρουνε θέση στο Νότιο πέταλο»-ThemaSports
06/05 @ 20:44

ΣΥ.ΦΙ. ΠΑΦΟΣ: «Τα μέλη μας θα πάρουνε θέση στο Νότιο πέταλο»

Μέσω ανακοίνωσης οι οργανωμένοι φίλοι της Πάφος Fc ενημερώνουν ότι στον τελικό κυπέλλου στις 18 Μαΐου θα πάρουν θέση στο Νότιο πέταλο του ΓΣΠ.

Πάφος FC: Τα εισιτήρια ενόψει Ομόνοιας-ThemaSports
06/05 @ 16:37

Πάφος FC: Τα εισιτήρια ενόψει Ομόνοιας

Τα εισιτήρια της τελευταίας αγωνιστικής ανακοίνωσε η Πάφος ενόψει του παιχνιδιού με την Ομόνοια.

Φουλ ομάδα ή συντήρηση?-ThemaSports
05/05 @ 15:20

Φουλ ομάδα ή συντήρηση?

Είναι ερώτημα για το τι θα κάνει ο Καρσέδο

Πάφος FC για Νάσο: «Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ»-ThemaSports
04/05 @ 15:31

Πάφος FC για Νάσο: «Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ»

Η Πάφος FC τιμά την μνήμη του Νάσου Κωνσταντίνου που έχασε τη ζωή του ως θύμα οπαδικής βίας στη Θεσσαλονική.

Έχει μάτι τον Ιανουάριο!-ThemaSports
02/05 @ 12:45

Έχει μάτι τον Ιανουάριο!

Στην δύσκολη μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου, η Πάφος βρίσκει τρόπο να φέρνει καλούς παίκτες

Οργανωμένοι οπαδοί Πάφου: «Η σεζόν που θα σηκώσουμε το πρώτο τρόπαιο στην ιστορία μας έφθασε»-ThemaSports

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ