Ο Φατίχ Τερίμ έκανε γνωστή την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με δίδυμο στην κόρυφη τους Ιωαννίδη - Σπόραρ ενώ στο κέντρο θα παίξει ο Κώτσιρας.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ για τη 2η αγωνιστική της Stoiximan Super League και ο Φατίχ Τερίμ έκανε γνωστή την ενδεκάδα του τριφυλλιού με τους Σπόραρ - Ιωαννίδη να βρίσκονται στο αρχικό σχήμα και τον Παλάσιος να είναι στον πάγκο ενώ στο κέντρο παίζει ο Κώτσιρας με τον Πέρεθ να μένει εκτός ενδεκάδας.
Αυτή αποτελείται από τους:
Ντραγκόβσκι, Βαγιαννίδη, Γεντβάι, Αράο, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρα, Τσέριν, Μπερνάρ, Ιωαννίδη, Μπακασέτα, Σπόραρ.
Στον πάγκο είναι οι: Λοντίγκιν, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Γερεμέγεφ, Τζούρατσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν.
Sport24.gr
Η Ανόρθωση ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας, πως μπορεί να δει τα φιλικά παιχνίδια στην Ελλάδα σε live Streaming απευθείας στο κινητό ή τον υπολογιστή του.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
19/07 @ 16:54
Με κεκτημένη ταχύτητα από την περασμένη σεζόν, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε τρομερό πρώτο ημίχρονο, είχε τον Πνευμονίδη σε μεγάλη μέρα και επικράτησε 3-2 της Μπρέντα στο παρθενικό φιλικό του.
19/07 @ 16:01
Με πανό «Κουρασμένο φίλε» υποδέχθηκαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού το πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας στην Ολλανδία.
19/07 @ 16:10
Ο Νόα Σούντμπεργκ, που είναι έτοιμος να γίνει παίκτης του Άρη, έχει πετύχει ένα από τα πιο όμορφα γκολ που έχουμε δει.
19/07 @ 12:10
Σε ενίσχυση στον “άσσο” προχώρησε η διοίκηση του Αστέρα Καρδίτσας με τον Κωνσταντίνο Πετρίδη.
19/07 @ 11:41
Στον Πανσερραϊκό θα αγωνίζεται με κάθε επισημότητα για τα επόμενα τρία χρόνια ο Μάριος Τσαούσης.
19/07 @ 11:15
Ο Ρέλβας θα είναι διαθέσιμος για τον πρώτο αγώνα με τη Χάποελ Μπερ Σεβά καθώς ο τραυματισμός του στο ματς με την Ομόνοια τελικά δεν ήταν σοβαρός.
BEST OF THEMASPORTS