Η Καρμιώτισσα νίκησε 2-0 (Τσουκαλάς 5', Παντελή 90'+5') την Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος» για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ, ανέβηκε στους 31 βαθμούς και στο +8 από την ζώνη του υποβιβασμού!
Στο α' ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν επιθετικά στην αναμέτρηση δημιουργώντας ευκαιρίες για το γκολ που τελικά ήρθε για τους φιλοξενούμενους στο 5', όταν ο Τσουκαλάς με σουτ εκτός περιοχής έκανε το 0-1.
Στο β' μέρος ο ρυθμός έπεσε αισθητά, με τις δύο ομάδες να περιορίζονται περισσότερο. Στο 85' υποδείχθηκε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, όμως μέσω on field review η αρχική απόφαση του διαιτητή ακυρώθηκε.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Παντελή διαμόρφωσε το 0-2!
Το LIVE:
Έναρξη αγώνα
Ευκαιρία για την Νέα Σαλαμίνα. Ο Καρλίτος έκανε τη σέντρα, ο Σπυριδάκης την κεφαλιά, έδιωξε σε κόρνερ ο Σπόλιαριτς.
3' Κόρνερ για την Νέα Σαλαμίνα, πέρασε ανεκμετάλλευτο.
4' Ευκαιρία για την Καρμιώτισσα με τον Κίσσας να προλαβαίνει τον Θεοδώρου.
5' ΓΚΟΛ 0-1. Ο Θεοδώρου πάσαρε στον Τσουκαλά που έστειλε την μπάλα στα δίκτυα με δεξί σουτ.
16' Έπεσε ο ρυθμός του αγώνα
24' Ο Θεοδώρου εκτέλεσε το φάουλ και ο Ρόσι βρέθηκε αφύλακτος στο ύψος του πέναλτι με κεφαλιά έστειλε την μπάλα έξω.
30' Στο έδαφος ο Ρόσι σε σύγκρουση του με συμπαίκτη του και έχουμε προσωρινή διακοπή
34' Ο Νάρσινγκ έκανε τη σέντρα, ο Σπυριδάκης έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι με κεφαλιά!
35' Ο Ρόσι επέστρεψε με δεμένο το κεφάλι
41' Κίτρινη στον Γκραντινάρου.
41' Ευκαιρία για την Νέα Σαλαμίνα με τον Κονέ να πλασάρει άουτ!
45' Τρία λεπτά ο χρόνος των καθυστερήσεων.
Τέλος ημιχρόνου.
8-6 τελικές (3-2 στο στόχο), 58% η κατοχή της μπάλας για την Νέα Σαλαμίνα.
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
Σημαντική στιγμή για το στάδιο ΑΛΦΑΜΕΓΑ καθώς κατάφερε να πάρει άδεια και να μπει για πρώτη φορά σε παιχνίδι e sports και πιο συγκεκριμένα στο uflgame.
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος τύπου του ΓΣΟ, Γιώργος Ζαχαριάδης, με αφορμή την προδιαγραφόμενη συμφωνία τους με το σωματείο ΕΝ Ύψωνα, για να χρησιμοποιεί ως έδρα το Τσίρειο για τη νέα σεζόν (2025-2026) στην Α' κατηγορία.
Μετά τις σκέψεις του Γιώργου Κούμα για αποχώρηση από την ΚΟΠ, τότε θα πρέπει εντός ενός μηνός να γίνει Έκτακτη Γενική Συνέλευση και τρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία της να υποβληθούν οι υποψηφιότητες.
Επιβεβαιώνεται και από κοντινά πρόσωπα του Γιώργου Κούμα, ότι αποφάσισε να παραιτηθεί. Δεν αποκλείεται να γνωστοποιήσει επίσημα τις προθέσεις του αύριο Πέμπτη.