Ο Παναθηναϊκός AKTOR πανηγύρισε ένα σπουδαίο διπλό στην Ιταλία, καθώς επικράτησε της Βίρτους Μπολόνια με 81-79 και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χάρηκε μαζί με τους παίκτες της ομάδας τη μεγάλη νίκη.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Παναθηναϊκός AKTOR πέρασε νικηφόρα από την Μπολόνια, χάρις στο τεράστιο buzzer beater του Κέντρικ Ναν και άπαντες στο στρατόπεδο των πρασίνων έπλεαν σε πελάγη ευτυχίας.

Εξαίρεση δεν θα μπορούσε να αποτελέσει ο διοικητικός ηγέτης της ομάδας, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος έκανε το ταξίδι μέχρι την Ιταλία για να βρεθεί στο πλευρό του τριφυλλιού.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος χάρηκε με την ψυχή του τη μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR, πανηγυρίζοντας με τους παίκτες τον θρίαμβο της Ιταλίας.

Sport24.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ωραία τα Final 4 της Ευρωλίγκας, όμως ήρθε η ώρα να τα... καταργήσουμε-ThemaSports
11/05 @ 15:39

Ωραία τα Final 4 της Ευρωλίγκας, όμως ήρθε η ώρα να τα... καταργήσουμε

Μήπως ήρθε η ώρα η σεζόν στην Ευρωλίγκα να μην κλείνει… βιαστικά σε ένα τριήμερο, αλλά να έχει το σασπένς που αξίζουν να απολαμβάνουν οι φίλαθλοι;

Αταμάν στους παίκτες: «Μηδέν πιθανότητες να έφευγα! Θα πάρουμε τον τίτλο με άλλες δύο νίκες» (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
08/05 @ 01:47

Αταμάν στους παίκτες: «Μηδέν πιθανότητες να έφευγα! Θα πάρουμε τον τίτλο με άλλες δύο νίκες» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι είπε ο Εργκίν Αταμάν στα αποδυτήρια στους παίκτες του Παναθηναϊκού μετά την πρόκριση στο Final 4.

Μπηχτή Γιαννακόπουλου: «Εμείς θέλουμε την κούπα, τα συγχαρητήρια για το Final Four είναι για άλλες ομάδες»-ThemaSports
08/05 @ 00:45

Μπηχτή Γιαννακόπουλου: «Εμείς θέλουμε την κούπα, τα συγχαρητήρια για το Final Four είναι για άλλες ομάδες»

Ο διοικητικός ηγέτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος λίγα λεπτά μετά την πρόκριση του Τριφυλλιού στο Final Four του Βερολίνου, έστειλε το μήνυμά του για την επιστροφή των «πράσινων».

Ξέσπασμα Κάτας: «Δεν γίνεται οι βολές να είναι 35-6 λίγο πριν το τέλος, ίσως έπρεπε να μιλάμε για τους διαιτητές όπως ο Παναθηναϊκός»-ThemaSports
08/05 @ 00:37

Ξέσπασμα Κάτας: «Δεν γίνεται οι βολές να είναι 35-6 λίγο πριν το τέλος, ίσως έπρεπε να μιλάμε για τους διαιτητές όπως ο Παναθηναϊκός»

Μετά τις... αμετάφραστες αιχμές στη Nova, ο Κάτας έγινε πολύ πιο σαφής στη συνέντευξη Τύπου δηλώνοντας ντροπιασμένος για το απίθανο 35-10 υπέρ του Παναθηναϊκού στις βολές.

Αταμάν: «Αυτές οι γροθιές είναι για όλους όσοι μας στηρίζουν - Τώρα είμαστε υποψήφιοι για πρωταθλητές Ευρώπης»-ThemaSports
08/05 @ 00:26

Αταμάν: «Αυτές οι γροθιές είναι για όλους όσοι μας στηρίζουν - Τώρα είμαστε υποψήφιοι για πρωταθλητές Ευρώπης»

Διαβάστε τι ανέφερε ο Εργκίν Αταμάν μετά την πρόκριση του Παναθηναϊκού.

Αιχμές Κάτας για τη διαιτησία: «Όλοι είδαν τι συνέβη στο Β' μέρος, ξέραμε ότι έπρεπε να προηγηθούμε με 15 για να κερδίσουμε με 1»-ThemaSports
08/05 @ 00:14

Αιχμές Κάτας για τη διαιτησία: «Όλοι είδαν τι συνέβη στο Β' μέρος, ξέραμε ότι έπρεπε να προηγηθούμε με 15 για να κερδίσουμε με 1»

Ο Όντεντ Κάτας είδε να καταλογίζονται στην ομάδα του αντιαθλητικά φάουλ και τεχνικές ποινές, τον Παναθηναϊκό να εκτελεί 35 βολές έναντί 10 και προσπάθησε με τακτ να αποτυπώσει όσα έγιναν στο ΟΑΚΑ με το σαφές υπονοούμενο «όλοι είδαν τι συνέβη στο 2ο ημίχρονο».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ