Η υπόθεση των κακοποιών που απειλούσαν τον Ανχελ Ντι Μαρία και την οικογένεια του έλαβε τέλος την Πέμπτη, αφού αυτοί συνελήφθησαν από την αστυνομία.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Κακοποιοί απειλούσαν τις τελευταίες μέρες τον Ανχελ Ντι Μαρία κι έστελναν μηνύματα προς την οικογένεια του 35χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού της Μπενφίκα, υπογραμμίζοντας πως εάν ο παίκτης επέστρεφε στην Αργεντινή για να αγωνιστεί στη Ροζάριο Σεντράλ θα σκότωναν ένα μέλος της οικογένειάς του.

Δύο μέρες μετά, οι αρχές της Αργεντινής κατάφεραν να συλλάβουν τους φερόμενους εκβιαστές, όπως έκανε γνωστό η υπουργός Ασφαλείας, Πατρίτσια Μπούλριχ.

«Ο υπεύθυνος για τις απειλές θανάτου απέναντι στον Ανχέλ Ντι Μαρία και την οικογένειά του συνελήφθη. Ο Πάμπλο Ακότο, ο οποίος βρισκόταν υπό διερεύνηση για εμπόριο ναρκωτικών, ομολόγησε ότι συμμετείχε σε υποκλοπές ως αρχηγός της συμμορίας.

Οι Σάρα Μπελέν Γκουτιέρες και Γκάμπριελ Ίσμαελ Παστόρε, που ήταν συνεργοί του, συνελήφθησαν, επίσης από την αστυνομία της Σάντα Φε, μέσω PDI, την ώρα που επιχειρούσαν να δραπετεύσουν», έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter η υπουργός Ασφαλείας της Αργεντινής.

«Εξαιρετική δουλειά από τον ομοσπονδιακό εισαγγελέα, Χαβιέρ Αρτζούρμπι, και τον Πάμπλο Σόκα από τη Σάντα Φε, οι οποίοι μας βοήθησαν να πάρουμε πληροφορίες για τον υπεύθυνο των εκβιασμών. Είμαστε εναντίον της μαφίας, των εμπόρων ναρκωτικών και των εκβιαστών, για να φέρουμε την ασφάλεια στους ανθρώπους του Ροζάριο και της Αργεντινής», κατέληξε η κα Μπούλριχ.

Πηγή: sport-fm.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Νταφ τράβηξε οπαδό απ’ την κερκίδα για να κάνει την ομιλία προς τους παίκτες (BINTEO)-ThemaSports
27/04 @ 13:31

Ο Νταφ τράβηξε οπαδό απ’ την κερκίδα για να κάνει την ομιλία προς τους παίκτες (BINTEO)

Ένα ασυνήθιστο συμβάν σημειώθηκε έπειτα από αγώνα ποδοσφαίρου στην Ιρλανδία.

Μια ανάσα από τον Αντόνιο Κόντε! -ThemaSports
27/04 @ 13:18

Μια ανάσα από τον Αντόνιο Κόντε!

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο αθλητικό πρόγραμμα ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Rai, υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Αντόνιο Κόντε και τη Νάπολι, με τον έμπειρο τεχνικό να ετοιμάζεται να υπογράψει το συμβόλαιό του!

Επιβεβαίωση από τον Χένες: «Η Μπάγερν συζητά με τον Ράνγκνικ»-ThemaSports
27/04 @ 12:40

Επιβεβαίωση από τον Χένες: «Η Μπάγερν συζητά με τον Ράνγκνικ»

Ο Ούλι Χένες επιβεβαίωσε τις επαφές της Μπάγερν Μπονάχου με τον Ραλφ Ράνγκνικ ώστε να είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο της ομάδας.

Ποτσετίνο: «Δεν ξέρω αν έχω την υποστήριξη της διοίκησης, ρωτήστε τους!»-ThemaSports
27/04 @ 11:09

Ποτσετίνο: «Δεν ξέρω αν έχω την υποστήριξη της διοίκησης, ρωτήστε τους!»

O Μαουρίσιο Ποτσετίνο στη συνέντευξη Τύπου, πριν την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Άστον Βίλα, προχώρησε σε μια δήλωση που θα συζητηθεί.

Η Λίβερπουλ τίναξε την μπάνκα για την συμφωνία με τον Σλοτ-ThemaSports
27/04 @ 10:52

Η Λίβερπουλ τίναξε την μπάνκα για την συμφωνία με τον Σλοτ

Ο Άρνε Σλοτ αποτελεί τον εκλεκτό της Λίβερπουλ για την διαδοχή του Γιούργκεν Κλοπ, με τους Άγγλους να κάνουν τον 45χρονο τεχνικό, τον πιο ακριβοπληρωμένο Ολλανδό προπονητή.

Τέλος εποχής για το γυναικείο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας: Αποχωρεί η θρυλική Μάρτα-ThemaSports
27/04 @ 10:25

Τέλος εποχής για το γυναικείο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας: Αποχωρεί η θρυλική Μάρτα

H Μάρτα, πρώτη σκόρερ όλων των εποχών της Βραζιλίας σε άνδρες και γυναίκες θα αποσυρθεί από τους διεθνείς αγώνες φέτος, δήλωσε ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ