Ο Τσιμίκας ετοιμάζεται για Μπράιτον και... βλέπουμε για τα επόμενα

Ο Τσιμίκας ετοιμάζεται για Μπράιτον και... βλέπουμε για τα επόμενα

Ο Κώστας Τσιμίκας φαίνεται ότι θα είναι παρών στο Κυριακάτικο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Μπράιτον, αν και ο Άντι Ρόμπερτσον τελικά γλίτωσε τον τραυματισμό και απλά θα χρειαστεί μερικές μέρες αποφυγής οποιουδήποτε ρίσκου.

Ο «Ρόμπο» αποχώρησε με πρόβλημα από το πρόσφατο φιλικό της Σκωτίας με τη Βόρεια Ιρλανδία.

Αυτομάτως ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός στη Λίβερπουλ για τις προσεχείς αγωνιστικές της υποχρεώσεις, με τον Κώστα Τσιμίκα, φυσικά, να επανέρχεται σε πρώτο πλάνο.

Ο ετοιμοπόλεμος Έλληνας φουλ μπακ φαίνεται πως θα είναι εκείνος που θα παίξει την Κυριακή απέναντι στην Μπράιτον, ωστόσο, ο Σκωτσέζος συνάδελφός του δεν θα λείψει για πολύ.

Από τη στιγμή που γλίτωσε τον σοβαρό τραυματισμό, η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες και θα τεθεί ξανά άμεσα στη διάθεση του Κλοπ.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Άντεξε στην πίεση της Ντόρτμουντ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας η Λεβερκούζεν

Άντεξε στην πίεση της Ντόρτμουντ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου Γερμανίας η Λεβερκούζεν

Η Λεβερκούζεν προηγήθηκε στο 34' και άντεξε στην πίεση που της άσκησε η Ντόρτμουντ στο δεύτερο ημίχρονο, παίρνοντας τη νίκη με 1-0 και την πρόκριση στη προημιτελική φάση του Κυπέλλου Γερμανίας!

BEST OF THEMASPORTS