Σημαντική εξέλιξη προκύπτει στην Καρμιώτισσα, αναφορικά με το μέλλον του ποδοσφαιριστή της ομάδας, Ανδρέα Κατσαντώνη.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Ο Κύπριος επιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του για τα επόμενα τρία χρόνια και έχει τεθεί ξανά στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας ενόψει της συνέχειας στο πρωτάθλημα, όπου η Λεμεσιανή ομάδα θα δώσει μάχη για παραμονή της στην Α' κατηγορία, έχοντας προβάδισμα από Δόξα και Οθέλλο για κατάκτηση της 5ης θέσης του Β' γκρουπ.
Θυμίζουμε ότι ο Κατσαντώνης ο οποίος είναι μακράν ο πρώτος σκόρερ της Καρμιώτισσας με 11 γκολ, αγωνίστηκε για τελευταία φορά στο εκτός έδρας ματς των «πορτοκαλί» απέναντι στη Δόξα που έγινε στις 2 Μαρτίου, όπου μάλιστα πέτυχε χατ-τρικ και οδήγησε την ομάδα του στη νίκη με 1-4.
Έκτοτε, όπως έγινε γνωστό, είχε τεθεί στο περιθώριο μετά από απόφαση της διοίκησης.
Μετά από χρόνια προσπαθειών και απογοητεύσεων, το όνειρο της Παρί βγήκε αληθινό στο Μόναχο, με τρόπο μυθικό! Η ομαδάρα του Λουίς Ενρίκε διέλυσε 5-0 την Ίντερ και σήκωσε το 1ο της Champions League!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
28/05 @ 18:22
Διαβάστε την ανακοίνωση της Καρμιώτισσας.
21/05 @ 20:41
Ποινή αποκλεισμού από τρεις αγώνες και πρόστιμο επέβαλε ο Αθλητικός Δικαστής της ΚΟΠ, Αριστοτέλης Βρυωνίδης, στον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος της Καρμιώτισσας, Γιάννη Βιολάρη, επειδή - όπως αναφέρεται - κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, έκοψε με αιχμηρό αντικείμενο τα δίκτυα της βόρειας εστίας του σταδίου «Αλφαμέγα», στον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ!
20/05 @ 13:02
Φιλοξενούμενος στην εκπομπή «ΔΩΔΕΚΑ ΣΤΑ ΣΠΟΡ» του supersport104 με τους Μάκη Νικολάου και Μαρίνα Αργυρού ήταν ο Σταύρος Δημοσθένους.
12/05 @ 12:19
Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0 έκανε ο πρόεδρος της Καρμιώτισσας, Σταύρος Δημοσθένους.
11/05 @ 22:31
Στάθηκε άτυχη η Καρμιώτισσα στο φινάλε του αγώνα με την ΑΕΛ στο «Αλφαμέγα», αφού έχασε πέναλτι στο 88ο λεπτό για να ισοφαρίσει και να αγκαλιάσει την παραμονή της στα «σαλόνια».
11/05 @ 21:37
Δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Καρμιώτισσας, Νεμπόισα Γιάντριτς, μετά το τέλος του αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ μετά από απόφαση της διοίκησης.
BEST OF THEMASPORTS