Συγκριμένα είπε:
- Έχει τη δική του φιλοσοφία και τη σεβόμαστε. Απλά όταν κάνουμε φιλικά, πρέπει να παίρνουν χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες.
- Επίσης εκείνο που με παραξενεύει, είναι που δεν παίζουν στις θέσεις τους οι διεθνείς. Έπαιξε δεξί μπακ ο Στέλιος Ανδρέου, δεν είναι αυτά τα χαρακτηριστικά του. Με παραξένεψε και η μη χρησιμοποίηση του Νικόλα Παναγιώτου.
- Θα πρέπει σε δύο φιλικά να παίρνουν όλοι χρόνο συμμετοχής, τουλάχιστον από μισή ώρα το μίνιμουμ. Δεν βάζω παίκτες στο 89΄ σε φιλικό. Αυτά τα κομμάτια πρέπει να τα δούμε ίσως καλύτερα και πιο συγκεκριμένα ο αρμόδιος που είναι ο Τιμούρ.
- Επίσης, γιατί οι Τζιωνής και Πιέρος δεν κλήθηκαν; Δεν ξέρω τον λόγο, κανένας δεν μας είπε τον λόγο. Είναι παίκτες που πρέπει να είναι εκεί και δεν πρέπει να τους αφήνουμε έξω.