Πόλυς Χαραλάμπους

Τούτος είναι ο μεγαλύτερος πονοκέφαλος του προέδρου της Ανόρθωσης Αντρέα Σάντη και των συνεργατών του. Χρειάζονται «ζεστό χρήμα» για να αντιμετωπίζουν συσσωρευμένες υποχρεώσεις, που αφορούν φυσικά στην τρέχουσα σεζόν.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Μέχρι πριν τρεις μήνες, έβλεπαν με πολύ διαφορετικό φακό τα πράγματα, επειδή η ομάδα ήταν σε τροχιά υλοποίησης των στόχων και το μίνιμουμ που προσδοκούσαν ήταν η εξασφάλιση ενός ευρωπαικού εισιτηρίου.

Έχουν αναλυθεί πολλές φορές (και από πολλούς) οι βασικοί λόγοι που η Κυρία, έχει εκτροχιαστεί κατά το 2024.

Ο άνθρωπος που βρίσκεται στην διοικητική πυραμίδα, δεν νιώθει πλέον τόσο δυνατός, όπως τότε που ζητούσε να διαχειρίζεται όλο το οικοδόμημα της Ανόρθωσης και όχι μόνο την ποδοσφαιρική εταιρία.

Επιστρέφοντας στο κεφάλαιο που καίει, το οικονομικό, δεν προκύπτει πληροφορία, ότι υπάρχουν θετικές ενδείξεις για εξασφάλιση δανείου. Μπορεί να μην εκφράζονται δημοσίως, αλλά πρώην παράγοντες της Ανόρθωσης (όχι μόνο αυτοί που είχαν εξουσία μέχρι πριν μερικούς μήνες), ανησυχούν παρά πολύ για το μέλλον της ομάδας και του σωματείου.

Ο Αντρέας Σάντης, είναι αρκετά εξωστρεφής, ενίοτε και «εκρηκτικός», λογικά θα τοποθετηθεί προσεχώς ποιες είναι οι λύσεις που έχει κατά νου, για να αντιμετωπιστούν τα οικονομικά «βάρη» που βρίσκονται μαζεμένα στην… «αυλή» του γηπέδου «Αντώνης Παπαδόπουλος».   

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...-ThemaSports
26/04 @ 09:10

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...

Καλογραμμένη ήταν η ομιλία του νέου προέδρου Κώστα Κωνσταντίνου, στην πρώτη του γνωριμία με τα μέλη του σωματείου, στη διάρκεια της ψεσινής συνέλευσης.

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται… -ThemaSports
25/04 @ 10:23

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται…

Οι κινητοποιήσεις των οργανωμένων οπαδών και όχι μόνο, αναμένεται να έχουν ουσιαστικά αποτελέσματα για το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δεν προβλέπεται ότι θα προκύψουν ανεπιθύμητες καταστάσεις, σε σχέση με την έδρα της Κυρίας στην προσφυγιά. Αυτή είναι η δική μας εκτίμηση...

Γελά και το παρδαλό κατσίκι! Ποιον θυμηθήκαμε… -ThemaSports
25/04 @ 08:22

Γελά και το παρδαλό κατσίκι! Ποιον θυμηθήκαμε…

Πριν καμιά δεκαετία είχε χρησιμοποιήσει την παραπάνω φράση, ο μακαριστός Κωστάκης Κουτσοκούμνης. Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν θυμόμαστε με ποια αφορμή την είχε εκστομίσει, ο τέως πρόεδρος της Ομοσπονδίας…

Μοιάζει με «βόμβα» η κίνηση του Μαραγκού… -ThemaSports
24/04 @ 13:02

Μοιάζει με «βόμβα» η κίνηση του Μαραγκού…

Το ΔΣ της επιτροπής διαχείρισης της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας, ζητά την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από την ΚΟΠ.

Το «παρήγορο» γι’ αυτό το καλοκαίρι… -ThemaSports
21/04 @ 09:31

Το «παρήγορο» γι’ αυτό το καλοκαίρι…

Όσοι οπαδοί της ΑΕΛ «σπατάλησαν» δυο ώρες από τη ζωή τους, για να παρακολουθήσουν τον ψεσινό αγώνα με τον Απόλλωνα, απογοητεύτηκαν για άλλη μια φορά…

Κάτι έκαμε κι ο… σενιόρ Χουάν Κάρλος! -ThemaSports
18/04 @ 09:30

Κάτι έκαμε κι ο… σενιόρ Χουάν Κάρλος!

Η συμμετοχή της Πάφος Fc για πρώτη φορά στον τελικό του κυπέλλου Κόκα-Κόλα, «παίζει» δεξιά – αριστερά στα μήντια. Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία (μέχρι την επόμενη) της ομάδας, την οποία συντηρούν οικονομικά οι Ρώσοι Λομάκιν και Ντουμπόφ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ