Γεωργία: Η αποστολή για τον «τελικό» με την Ελλάδα - Ποιοι παίκτες έμειναν εκτός

Γεωργία: Η αποστολή για τον «τελικό» με την Ελλάδα - Ποιοι παίκτες έμειναν εκτός

Δείτε τις του Βίλι Σανιόλ για την αποστολή της Γεωργίας εν όψει της Ελλάδας.

Ο Βίλι Σανιόλ ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης την 26μελή αποστολή της Γεωργίας για τον αποψινό «τελικό» πρόκρισης στο Euro απέναντι στην Ελλάδα (19:00).

Εκτός έμειναν οι Ανζόρ Μεκβαμπισβίλι, Σάμπα Σαζόνοφ και Βλάντιμιρ Μαμουτσασβίλι, ενώ στην αποστολή επιστρέφει το μεγάλο αστέρι της ομάδας, Χβίτσα Κβαρατσκέλια της Νάπολι, ενώ στη λίστα είναι και ο Λέβαν Σενγκέλια του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά οι εκλεκτοί του Γάλλου προπονητή:

Τερματοφύλακες: Μαμαρντασβίλι (Βαλένθια), Λόρια (Ντινάμο Τιφλίδας), Γκουγκεσασβίλι (Καραμπάχ).

Αμυντικοί: Κβιρκβέλια (Αλ Αχντούντ), Κάσια (Σλοβάνι), Γκβελεσιάνι (Περσέπολις), Ντβάλι (ΑΠΟΕΛ), Λοκοσβίλι (Κρεμονέζε), Κακαμπάντζε (Κρακοβία), Τσιταϊσβίλι (Ντινάμο Μπατούμι), Γκοτσολεϊσβίλι (Σαχτάρ).

Μέσοι/Επιθετικοί: Κιτεϊσβίλι (Στουρμ), Κβεκβεσκίρι (Λεχ Πόζναν), Τσαχβεντάτζε (Γουότφορντ), Κοτσορασβίλι (Λεβάντε), Κανκάβα (Σλοβάνι), Μικουτάντζε (Μετζ), Ζιβζιβάντζε (Καρλσρούη), Κβιλιτάια (ΑΠΟΕΛ), Σενγκέλια (Παναιτωλικός), Αλτουνασβίλι (Βόλφσμπεργκερ), Κβιλιτάια (ΑΠΟΕΛ), Νταβιτασβίλι (Μπορντό), Κβαρατσκέλια (Νάπολι).

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

"Αυτοκτονία" της Γιουνάιτεντ: Πέταξε άλλους δύο βαθμούς

"Αυτοκτονία" της Γιουνάιτεντ: Πέταξε άλλους δύο βαθμούς

Αδιόρθωτη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που προηγούνταν στην έδρα της κόντρα στη Γουέστ Χαμ, αλλά με το γκολ του Μαγκασά στο 83' πέταξε βαθμούς (1-1) και την ευκαιρία να ισοβαθμήσει με την 4η Τσέλσι.