Το κεφάλαιο Γιουνάιτεντ κλείνει άδοξα για τον Σοφιάν Άμραμπατ όμως ο Μαροκινός θα έχει την ευκαιρία να παραμείνει στην ελίτ!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Δεν ταίριαξε ο Σοφιάν Άμραμπατ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Μαροκινός χαφ πραγματοποίησε εκπληκτική σεζόν πέρυσι τόσο με την εθνική του ομάδα όσο και στη Φιορεντίνα. Μοιραία το καλοκαίρι βρέθηκε στο στόχαστρο ουκ ολίγων ομάδων της ευρωπαϊκής ελίτ με τους «Κόκκινους Διαβόλους» να βγαίνουν εν τέλει νικητές στον ανταγωνισμό και να τον κάνουν δικό τους.

Η Γιουνάιτεντ κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» και να πάρει ως δανεικό τον Άμραμπατ από τους «Βιόλα». Ο έμπειρος χαφ ωστόσο οδεύοντας στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στο ρόλο που του ανέθεσε ο Έρικ Τεν Χαγκ. Μοιραία η διοίκηση της Γιουνάιτεντ μοιάζει αδύνατο να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του παίκτη. Έτσι ο Μαροκινός το καλοκαίρι θα επιστρέψει στην Ιταλία και θα μπει κανονικά στην προετοιμασία της Φιορεντίνα.

Μίλαν και Γιουβέντους ορμάνε στην περίπτωση του Σοφιάν Άμραμπατ

Η παραμονή του όμως στη Φλωρεντία θα είναι αρκετά σύντομη. Το πιθανότερο είναι ο ο ταλαντούχος ποδοσφαιριστής να αποχωρήσει από τη Φιορεντίνα και να βρεθεί σε άλλη ομάδα πρώτης γραμμής. Το ρεπορτάζ της ιταλικής Tuttosport αναφέρει πως ο Άμραμπατ φλερτάρει με δύο μεγαθήρια της Serie A. Μίλαν και Γιουβέντους θα ήθελαν να κάνουν δικό τους τον Άμραμπατ. Αμφότερες οι ομάδες θεωρούν πως ο Μαροκινός μπορεί να δώσει το κάτι διαφορετικό στη μεσαία τους γραμμή.

Sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τσεκάρει Λοπετέγκι για τον πάγκο της! -ThemaSports
27/04 @ 13:56

Τσεκάρει Λοπετέγκι για τον πάγκο της!

Ο Χουλέν Λοπετέγκι είναι σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν!

Ο Νταφ τράβηξε οπαδό απ’ την κερκίδα για να κάνει την ομιλία προς τους παίκτες (BINTEO)-ThemaSports
27/04 @ 13:31

Ο Νταφ τράβηξε οπαδό απ’ την κερκίδα για να κάνει την ομιλία προς τους παίκτες (BINTEO)

Ένα ασυνήθιστο συμβάν σημειώθηκε έπειτα από αγώνα ποδοσφαίρου στην Ιρλανδία.

Μια ανάσα από τον Αντόνιο Κόντε! -ThemaSports
27/04 @ 13:18

Μια ανάσα από τον Αντόνιο Κόντε!

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο αθλητικό πρόγραμμα ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Rai, υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Αντόνιο Κόντε και τη Νάπολι, με τον έμπειρο τεχνικό να ετοιμάζεται να υπογράψει το συμβόλαιό του!

Επιβεβαίωση από τον Χένες: «Η Μπάγερν συζητά με τον Ράνγκνικ»-ThemaSports
27/04 @ 12:40

Επιβεβαίωση από τον Χένες: «Η Μπάγερν συζητά με τον Ράνγκνικ»

Ο Ούλι Χένες επιβεβαίωσε τις επαφές της Μπάγερν Μπονάχου με τον Ραλφ Ράνγκνικ ώστε να είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο της ομάδας.

Ποτσετίνο: «Δεν ξέρω αν έχω την υποστήριξη της διοίκησης, ρωτήστε τους!»-ThemaSports
27/04 @ 11:09

Ποτσετίνο: «Δεν ξέρω αν έχω την υποστήριξη της διοίκησης, ρωτήστε τους!»

O Μαουρίσιο Ποτσετίνο στη συνέντευξη Τύπου, πριν την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Άστον Βίλα, προχώρησε σε μια δήλωση που θα συζητηθεί.

Η Λίβερπουλ τίναξε την μπάνκα για την συμφωνία με τον Σλοτ-ThemaSports
27/04 @ 10:52

Η Λίβερπουλ τίναξε την μπάνκα για την συμφωνία με τον Σλοτ

Ο Άρνε Σλοτ αποτελεί τον εκλεκτό της Λίβερπουλ για την διαδοχή του Γιούργκεν Κλοπ, με τους Άγγλους να κάνουν τον 45χρονο τεχνικό, τον πιο ακριβοπληρωμένο Ολλανδό προπονητή.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ