Ο Σάσα Βεζένκοφ σε δηλώσεις του στην Mundo Deportivo μίλησε για το πέρασμα του από την Μπαρτσελόνα τονίζοντας πως δεν του φέρθηκαν καλά, ενώ πρόσθεσε πως νιώθει υποτιμημένος στο ΝΒΑ.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το πόσο δύσκολο είναι να βρει λεπτά στο ΝΒΑ: «Είναι δύσκολο. Είναι επίσης διαφορετικό, και πρέπει να μάθεις. Δεν τους νοιάζει που ήσουν MVP την περασμένη περίοδο είπε ο Βεζένκοφ. Πρέπει να αποδείξεις τον εαυτό σου από την αρχή. Αν προσαρμοστείς γρήγορα, έχεις μια ευκαιρία. Αν όχι, είναι πραγματικά δύσκολο».

Για το αν νιώθει υποτιμημένος: «Ναι, 100%. Πιστεύω ότι μπορούμε να παίξω. Το θέμα είναι να έχω ευκαιρίες, αν και υπάρχουν πολλά παιδιά των οποίων οι ομάδες δεν είναι καλές. Τώρα, ο Μίτσιτς έχει περισσότερο χρόνο για να παίξει, αποδέχεται τον ρόλο του και το κάνει πολύ καλά. Δεν ξέρω αν μπορεί να είναι βασικός σε αυτό το πρωτάθλημα, αλλά μπορεί να παίξει καλά λεπτά και να έχει σταθερό ρόλο στο οποιαδήποτε ομάδα. Ξέρει το παιχνίδι».

Για την δυσκολία του να προσαρμοστείς στο ΝΒΑ: «Όπως είπα εδώ το παιχνίδι είναι διαφορετικό Στην Ευρώπη, μαθαίνουμε το παιχνίδι με διαφορετικό τρόπο, κάθε κατοχή έχει σημασία, και εδώ βέβαια, υπάρχουν πολλές κατοχές, ωστόσο είναι τελείως διαφορετικά. Εάν έρθετε εδώ νωρίτερα, μπορείτε να προσαρμοστείτε πιο εύκολα στη ζωή των ΗΠΑ, γενικά .Αν μας δοθεί η ευκαιρία, μπορούμε να είμαστε παραγωγικοί, μπορούμε να βοηθήσουμε ανά πάσα στιγμή, αλλά όπως είπα είναι πραγματικά δύσκολο. Όλα είναι διαφορετικά, διαφορετικό παιχνίδι, διαφορετική ταχύτητα, διαφορετική κουλτούρα. Πρέπει να προσαρμοστείς γρήγορα και να είσαι έτοιμος κάθε μέρα. Είναι δύσκολο, πολλά παιχνίδια και πολλά ταξίδια, αλλά πρέπει να είσαι σωματικά και ψυχικά έτοιμος».

Για την θητεία του στην Μπαρτσελόνα: «Είχα δύσκολα χρόνια στη Μπαρτσελόνα. Νομίζω ότι δεν μου φέρθηκαν καλά. Βέβαια έχω μια εξαιρετική σχέση με τον Ναβάρο και έμαθα πολλά από αυτόν. Έχω φίλους στον οργανισμό»

Για το αν θα επέστρεφε στην Ισπανία  για λογαριασμό των Μπλαουγκράνα: «Ποτέ δεν λέω όχι, αλλά ο χρόνος μου εκεί ήταν δύσκολος για την ομάδα και για μένα. Δεν μπορώ να προβλέψω το μέλλον, αλλά έχω φίλους που πραγματικά σέβομαι».

Για το αν είναι θυμωμένος με κάποιον: «Δεν νιώθω αναστατωμένος, η ζωή συνεχίζεται. Δύο, ίσως και τρεις άνθρωποι δεν μου έδωσαν τις σωστές ευκαιρίες ακόμα και όταν έπαιζα καλά. 100%, δεν μου φέρθηκαν σωστά. Το ξέρω και μπορώ να το πω. Αλλά αυτό συνέβη πριν από πέντε ή έξι χρόνια, η Μπάρτσα είναι ένας μεγάλος σύλλογος και έχω φίλους εκεί. Σέβομαι πολύ τον Ναβάρο, είναι ένας θρύλος. Κάνουμε καλές συζητήσεις όταν βλεπόμαστε. Όπως είπα, μου έχει μείνει κάτι, αλλά όχι με τον σύλλογο, περισσότερο με ανθρώπους που δεν είναι πια εκεί».

Για το ποια είναι αυτά τα άτομα που δεν του φέρθηκαν σωστά: «Δεν λέω ονόματα, ξέρουν πολύ καλά ποιοι είναι, αλλά δεν με νοιάζει γιατί έκανα τον δρόμο μου. Τότε ήταν δύσκολο γιατί υπήρχε ένας σκοπός πίσω από αυτό, αλλά όλα είναι καλά τώρα».

Sdna.gr

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Πάρτι» των Τίμπεργουλβς στο Φοίνιξ και 3-0 η σειρά! -ThemaSports
27/04 @ 10:38

«Πάρτι» των Τίμπεργουλβς στο Φοίνιξ και 3-0 η σειρά!

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς έκαναν... πάρτι στο Φοίνιξ (126-109) και έστειλαν στο 3-0 τη σειρά με τους Σανς.

Οι Μάβερικς με περίπατο έκαναν το 2-1 στη σειρά με τους Κλίπερς!-ThemaSports
27/04 @ 09:37

Οι Μάβερικς με περίπατο έκαναν το 2-1 στη σειρά με τους Κλίπερς!

Οι Ντάλας Μάβερικς με εκπληκτική εμφάνιση, διατήρησαν ανέπαφη την έδρα τους στο Game 3 με τους Κλίπερς (101-90) και πήραν προβάδισμα στη σειρά με 2-1.

Ο Χαλιμπέρτον «σκότωσε» στην παράταση τους Μπακς του μυθικού Μίντλετον-ThemaSports
27/04 @ 09:04

Ο Χαλιμπέρτον «σκότωσε» στην παράταση τους Μπακς του μυθικού Μίντλετον

Προβάδισμα με 2-1 απέναντι στους Μπακς στα playoffs του ΝΒΑ πήραν οι Πέισερς νικώντας με 121-118 στην παράταση μετά από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι. Το Μιλγουόκι βρέθηκε στο -19 στην πρώτη περίοδο, αλλά με έναν φοβερό Κρις Μίντλετον (42π.) έστειλε το ματς στην παράταση. Εκεί όμως ο Ταϊρίς Χαλιμπέρτον πέτυχε το γκολ-φάουλ της νίκης και εξιλεώθηκε για τα 1/12 τρίποντα που είχε.

Άλωσαν το LA και βγάζουν σκούπα οι Νάγκετς (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
26/04 @ 09:00

Άλωσαν το LA και βγάζουν σκούπα οι Νάγκετς (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Νάγκετς νίκησαν τους Λέικερς 112-105 και στο LA και με 3-0 απέχουν μια νίκη από τα ημιτελικά της Δύσης.

Οι Πέισερς έκαναν μπρέικ μέσα στο Μιλγουόκι και ισοφάρισαν σε 1-1 - «Έσπασαν» την έδρα των Κλίπερς οι Μάβερικς (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
24/04 @ 08:53

Οι Πέισερς έκαναν μπρέικ μέσα στο Μιλγουόκι και ισοφάρισαν σε 1-1 - «Έσπασαν» την έδρα των Κλίπερς οι Μάβερικς (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Πασκάλ Σιακάμ να κάνει playoff career-high, με 37 πόντους, 11 ριμπάουντ και 6 ασίστ, οι Πέισερς έκαναν το break στην έδρα των Μπακς, επικρατώντας 108-125 μέσα στο «Fiserv Forum».

Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ: Πώς βρέθηκε «απέναντι» από την εκκλησία, πριν ζήσει σαν σταρ του σινεμά! -ThemaSports
23/04 @ 23:41

Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ: Πώς βρέθηκε «απέναντι» από την εκκλησία, πριν ζήσει σαν σταρ του σινεμά!

Ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ, ένας μπασκετμπολίστας που έχει γράψει ιστορία στην άλλη άκρη του Ατλαντικού με τα ρεκόρ του, τις επιδόσεις του και τα… δαχτυλίδια του, στις 23 Απριλίου του 1989 έπαιξε για τελευταία φορά στην regular season του NBA. Το «Staples Center» γέμισε ασφυκτικά για να τον απολαύσει μια ακόμη, τελευταία φορά, να κάνει το περίφημο «Skyhook».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ