Δίχτυα παντού από την Ρεάλ Μαδρίτης! Η «Βασίλισσα» ενδιαφέρεται σοβαρά για την απόκτηση του νέου μεγάλου ταλέντου του αργεντίνικου ποδοσφαίρου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν σταματά στιγμή να σκανάρει όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη και να ψάχνει το καλύτερο για το ρόστερ της. Παραδοσιακά οι Μαδριλένοι δημιουργούν ομάδες που στοχεύουν στη κορυφή. Αυτό φιλοδοξούν να κάνουν και στο μέλλον. Η διοίκηση Πέρεθ έχει βαλθεί να δημιουργήσει μια ομάδα που δεν θα έχει αντίπαλο τα επόμενα χρόνια. Ούτε στην Ισπανία, ούτε στο Champions League.

Πέραν των γνωστών μεταγραφικών κινήσεων που θέλει να προχωρήσει η «Βασίλισσα» το προσεχές καλοκαίρι, τα μάτια της πέφτουν και σε μια ακόμη αξιοπρόσεκτη περίπτωση. Αυτή του υπερταλαντούχου μέσου της Ρίβερ Πλέιτ, Φράνκο Μασταντουόνο. Ο 16χρονος μέσος της αργεντίνικης ομάδας που έχει κλέψει τη παράσταση με τις εξαιρετικές του εμφανίσεις με την πρώτη ομάδα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μια από τις πολλές ομάδες που παρακολουθούν πιστά την πορεία του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Θέλει να έχει ανοιχτές τις… κεραίες της και την κατάλληλη στιγμή να κάνει την πρόταση στη Ρίβερ Πλέιτ. Ο Μασταντουόνο θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει ποτέ η Αργεντινή για παίκτη της μεσαίας γραμμής. Ο μικρός έχει καταφέρει να συγκεντρώσει όλα τα φλας πάνω του και να χριστεί ως ο επόμενος Έντσο Φερνάντες.

Η Ρεάλ Μαδρίτης περιμένει στη… γωνία για το αστέρι της Ρίβερ Πλέιτ

Η Ρίβερ Πλέιτ δεσμεύει τον μικρό με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2026. Είναι αυτή που έχει τον πρώτο λόγο σε όποια συζήτηση γίνει για το ποδοσφαιρικό του μέλλον. Αυτή που θα ωφεληθεί είτε ο 16χρονος μείνει στην ομάδα είτε αποχωρήσει.

Sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Νταφ τράβηξε οπαδό απ’ την κερκίδα για να κάνει την ομιλία προς τους παίκτες (BINTEO)-ThemaSports
27/04 @ 13:31

Ο Νταφ τράβηξε οπαδό απ’ την κερκίδα για να κάνει την ομιλία προς τους παίκτες (BINTEO)

Ένα ασυνήθιστο συμβάν σημειώθηκε έπειτα από αγώνα ποδοσφαίρου στην Ιρλανδία.

Μια ανάσα από τον Αντόνιο Κόντε! -ThemaSports
27/04 @ 13:18

Μια ανάσα από τον Αντόνιο Κόντε!

Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν στο αθλητικό πρόγραμμα ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Rai, υπάρχει συμφωνία ανάμεσα στον Αντόνιο Κόντε και τη Νάπολι, με τον έμπειρο τεχνικό να ετοιμάζεται να υπογράψει το συμβόλαιό του!

Επιβεβαίωση από τον Χένες: «Η Μπάγερν συζητά με τον Ράνγκνικ»-ThemaSports
27/04 @ 12:40

Επιβεβαίωση από τον Χένες: «Η Μπάγερν συζητά με τον Ράνγκνικ»

Ο Ούλι Χένες επιβεβαίωσε τις επαφές της Μπάγερν Μπονάχου με τον Ραλφ Ράνγκνικ ώστε να είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Τόμας Τούχελ στον πάγκο της ομάδας.

Ποτσετίνο: «Δεν ξέρω αν έχω την υποστήριξη της διοίκησης, ρωτήστε τους!»-ThemaSports
27/04 @ 11:09

Ποτσετίνο: «Δεν ξέρω αν έχω την υποστήριξη της διοίκησης, ρωτήστε τους!»

O Μαουρίσιο Ποτσετίνο στη συνέντευξη Τύπου, πριν την αναμέτρηση της Τσέλσι με την Άστον Βίλα, προχώρησε σε μια δήλωση που θα συζητηθεί.

Η Λίβερπουλ τίναξε την μπάνκα για την συμφωνία με τον Σλοτ-ThemaSports
27/04 @ 10:52

Η Λίβερπουλ τίναξε την μπάνκα για την συμφωνία με τον Σλοτ

Ο Άρνε Σλοτ αποτελεί τον εκλεκτό της Λίβερπουλ για την διαδοχή του Γιούργκεν Κλοπ, με τους Άγγλους να κάνουν τον 45χρονο τεχνικό, τον πιο ακριβοπληρωμένο Ολλανδό προπονητή.

Τέλος εποχής για το γυναικείο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας: Αποχωρεί η θρυλική Μάρτα-ThemaSports
27/04 @ 10:25

Τέλος εποχής για το γυναικείο ποδόσφαιρο της Βραζιλίας: Αποχωρεί η θρυλική Μάρτα

H Μάρτα, πρώτη σκόρερ όλων των εποχών της Βραζιλίας σε άνδρες και γυναίκες θα αποσυρθεί από τους διεθνείς αγώνες φέτος, δήλωσε ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ