Φώτης Μιλτιάδους

Ο Έκτωρ Κυπριανού πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν με την ομάδα της Πίτερμπορο, στην League One, Αγγλίας.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ο Κύπριος ποδοσφαιριστής είναι ένας από τους κύριους συντελεστές της εκπληκτικής χρονιάς που πραγματοποίει η Πίτερμπορο και διεκδικεί με αξιώσεις την άνοδο στην Τσάμπιονσιπ.

Μετρά μέχρι στιγμής την φετινή περίοδο 45 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις! Κατέγραψε 3614 λεπτά συμμετοχής, σκόραρε 7 γκολ και έδωσε μια ασιστ.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται κυρίως ως 6αρι και μερικές φορές λίγο πιο μπροστά, ως 8αρι. Τα γκολ 7 γκολ που έχει σκοράρει είναι πολύ καλός αριθμός, αν αναλογιστεί κανείς ότι αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος.

Το Ιανουάριο που μας πέρασε, αρκετές ομάδες είχαν στο στόχαστρο τους, τον Κύπριο μέσο. Τόσο από την Τσάμπιονσιπ, αλλά και την Πρέμιερ Λιγκ. Με την Μπόρνμουθ να ήταν μία από αυτές, ωστόσο δεν προχώρησε το θέμα.

Ενόψει του καλοκαιριού ο Κυπριανού, θα είναι ένα από τα πιο hot όνομα στην Αγγλία και σίγουρα θα απασχολήσει η περίπτωση του αρκετές ομάδες. Αν η Πίτερμπορο δεν εξασφαλίσει την άνοδο στην 2η κατηγορία, το πιθανότερο σενάριο είναι ο 22χρονος να αποχωρήσει και να πάει σε ομάδα της Τσάμπιονσιπ ή ακόμη και της Πρέμιερ Λιγκ.

Δεδομένο ότι ο ποδοσφαιριστής έχει εκτοξεύσει την αξία του, αναμένεται να καρπωθεί σημαντικό ποσό η Πίτερμπορο για την πώληση του. Το καλοκαίρι του 2022 είχε ξοδέψει 450 χιλιάδες για να τον αποκτήσει.

Το δημοσίευμα για το ενδιαφέρον της Μπόρνμουθ:

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Σκάει» 100 εκατομμύρια για το παιδί - θαύμα!-ThemaSports
09/05 @ 20:52

«Σκάει» 100 εκατομμύρια για το παιδί - θαύμα!

Σύμφωνα με την Record, η Μπενφίκα είναι ενήμερη για την πρόθεση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να δώσει αυτό το καλοκαίρι 100 εκατομμύρια ευρώ για τον Ζοάο Νέβες!

Θα ραγίσουν καρδιές στις 28 Μαΐου: Μεγάλη εκδήλωση της Λίβερπουλ για το αντίο στον Γιούργκεν Κλοπ!-ThemaSports
09/05 @ 19:14

Θα ραγίσουν καρδιές στις 28 Μαΐου: Μεγάλη εκδήλωση της Λίβερπουλ για το αντίο στον Γιούργκεν Κλοπ!

Οι οπαδοί της Λίβερπουλ θα έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τον Γιούργκεν Κλοπ στις 28 Μαΐου, σε μια ξεχωριστή και γεμάτη συγκίνηση εκδήλωση που ετοιμάζουν οι «reds»!

Ο Ρονάλντο προσφέρει εργασία: Το απίστευτο ποσό που δίνει σε όσους εργαστούν στο ξενοδοχείο του-ThemaSports
09/05 @ 18:04

Ο Ρονάλντο προσφέρει εργασία: Το απίστευτο ποσό που δίνει σε όσους εργαστούν στο ξενοδοχείο του

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσφέρει εργασία στο ξενοδοχείο του στη Μαδρίτη. Το συμβόλαιο αορίστου χρόνου, ο μισθός και η ασφάλιση των εργαζομένων.

ΗΛΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Μετά τον τίτλο πήρε και το πρώτο ατομικό του βραβείο! - «Αυτό έκανε τη διαφορά φέτος...»-ThemaSports
09/05 @ 17:18

ΗΛΙΑΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ: Μετά τον τίτλο πήρε και το πρώτο ατομικό του βραβείο! - «Αυτό έκανε τη διαφορά φέτος...»

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματς με την Στεάουα ήρθε και το πρώτο ατομικό βραβείο για τον Κύπριο προπονητή, Ηλία Χαραλάμπους.

Εκστασιασμένος με την ανατροπή-πρόκριση της Ρεάλ ο Ζιντάν - ΒΙΝΤΕΟ μετά το 2-1 του Χοσελού!-ThemaSports
09/05 @ 15:13

Εκστασιασμένος με την ανατροπή-πρόκριση της Ρεάλ ο Ζιντάν - ΒΙΝΤΕΟ μετά το 2-1 του Χοσελού!

Στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου βρέθηκε ο Ζινεντίν Ζιντάν και πανηγύρισε από κοντά την-ακόμ μία- επική πρόκριση της Ρεάλ Μαδρίτης στον τελικό του Champions League μετά το 2-1 επί της Μπάγερν Μονάχου.

Συνταγή (λατινoαμερικάνικη) που πληρώνει, δεν αλλάζει!-ThemaSports
09/05 @ 12:06

Συνταγή (λατινoαμερικάνικη) που πληρώνει, δεν αλλάζει!

Με φόρα από το χθεσινό ταμείο στο Σουνταμερικάνα, συνεχίζουμε και σήμερα να ασχολούμαστε με τις αναμετρήσεις των Νοτειοαμερικανικών διοργανώσεων προτείνοντας δυάδα, παίζοντας πάντα με τις καλύτερες αποδόσεις από τη Novibet.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ