Γιουβέντους: Πρώτη φορά μετά από 55 χρόνια που απολύει προπονητή τον Οκτώβριο

Γιουβέντους: Πρώτη φορά μετά από 55 χρόνια που απολύει προπονητή τον Οκτώβριο

Πριν 55 χρόνια η Γιουβέντους είχε προχωρήσει σε διαζύγιο με έναν προπονητή, όπως έκανε και σήμερα με τον Τούντορ.

Ο Τούντορ αποτελεί παρελθόν από την Γιουβέντους με τον χρόνο να γυρίζει πίσω για την ιταλική ομάδα λόγω της απόφασής της αυτής. Όπως αναφέρει ο Νικόλο Σκίρα, σε ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχεί η «γηραιά Κυρία» δεν συνηθίζει να κάνει τέτοιες κινήσεις. Όχι να διώχνει προπονητές… Αλλά να τους διώχνει τόσο νωρίς.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος επισημαίνει η προηγούμενη φορά που προχώρησε η ιταλική ομάδα σε διαζύγιο με έναν προπονητή τόσο νωρίς, τον Οκτώβριο τοποθετείται χρονικά πριν από 55 χρόνια.

 


Το 1969, συγκεκριμένα είχε φύγει από την ομάδα ο Λουίς Καρνίγλια, ενώ γενικότερα ο προπονητής που έχει αποχωρήσει νωρίτερα από οποιονδήποτε άλλον από τον πάγκο της Γιουβέντους το διατηρεί ακόμη ο Πάουλο Αμαράλ ο οποίος έφυγε από τον πάγκο στο τέλος του Σεπτεμβρίου του 1963.

 

spor-fm.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

«Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να τον πάρει, όταν τον είδε!» - Η αποκάλυψη για τον Τζόλη που «τρέλανε» τον κόσμο της Άρσεναλ!

«Η Μπαρτσελόνα προσπάθησε να τον πάρει, όταν τον είδε!» - Η αποκάλυψη για τον Τζόλη που «τρέλανε» τον κόσμο της Άρσεναλ!

Ενθουσιασμός επικρατεί στις τάξεις των φίλων της Άρσεναλ για τον Χρήστο Τζόλη και ο κόσμος των «κανονιέρηδων» πληροφορήθηκε για όσα είχαν λάβει χώρα στο παρελθόν, με την Μπαρτσελόνα, εκείνο το φιλικό, ένα γκολ, μία ασίστ και την προσπάθεια του ΠΑΟΚ. Μερικά χρόνια μετά, ο Έλληνας διεθνής ζει το όνειρό του, βρίσκεται στο Βόρειο Λονδίνο και «γράφει» ιστορία για τη χώρα μας, στην Πρωταθλήτρια Αγγλίας!

BEST OF THEMASPORTS