Η Άρσεναλ πρέπει να... μειώσει το ρόστερ της και υπάρχουν πέντε παίκτες που είναι μια ανάσα από την αποχώρηση!

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Άρσεναλ κάνει μια ακόμα εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής και είναι εντός όλων των στόχων, καθώς είναι στην κορυφή της Premier League και στους “8” του Champions League, με τον Αρτέτα να παλεύει για να φέρει ξανά στην κορυφή τους Λονδρέζους.

Οι “κανονιέρηδες” όμως κάνουν το προγραμματισμό τους και για την νέα χρονιά και σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η The Sun Football, υπάρχουν πέντε παίκτες της Άρσεναλ που είναι… πολύ κοντά στο να αποχωρήσουν το καλοκαίρι!

  • Ράμσντεϊλ

Ο άλλοτε βασικός γκολκίπερ της Άρσεναλ έχει χάσει για τα καλά την θέση του βασικού, καθώς ο Μικέλ Αρτέτα έχει ξεκαθαρίσει πως ο νούμερο «1» τερματοφύλακας θα είναι ο Νταβίντ Ραγια και αυτό πλέον το γνωρίζουν όλοι στον σύλλογο.

Σίγουρα, ο Ράμσντεϊλ δεν θέλει να μείνει δεύτερος στην ιεραρχία της ομάδας και για αυτό θα αποχωρήσει από το Emirates στο τέλος της σεζόν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

  • Φάμπιο Βιέιρα

Πριν μερικούς μήνες η Άρσεναλ έβγαλε 30 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της για να φέρει στο Λονδίνο τον Βιέιρα από την Πόρτο. Ωστόσο, σίγουρα δεν έχει “πετύχει” στο 100% αυτή η μεταγραφή και ο έμπειρος άσος πλέον είναι ξένο σώμα στο Λονδίνο.

Ενδεικτικό πως την φετινή σεζόν έχει αγωνιστεί μόλις σε 9 ματς στην Premier League, έχοντας σκοράρει και 1 γκολ.

  • Σμιθ-Ρόου

Ένα από τα μεγάλα αστέρια της Άρσεναλ, στον οποίον πόνταραν πολλά οι άνθρωποι και οι οπαδοί της Άρσεναλ. Φυσικά αναφερόμαστε στον Σμιθ Ρόου, ο οποίος έχει πολλά ποιοτικά στοιχεία, όμως δεν έχει καταφέρει να βρει φανέλα βασικού με τον Αρτέτα την φετινή σεζόν,

Και πρέπει να κάνει ένα θαύμα για να αποφύγει την αποχώρηση, καθώς έχουν ήδη δείξει ενδιαφέρον η Άστον Βίλα και η Γουέστ Χαμ.

Ο Σμιθ Ρόου θα μπορούσε επίσης να βοηθήσει στα έσοδα της Άρσεναλ, , καθώς οικονομικά, η πώλησή του θα μπορούσε να φέρει τεράστιο κέρδος, λόγω του ότι είναι Άγγλος και οι ομάδες της Premier Legaue πληρώνουν όσο και όσο για τους Άγγλους ποδοσφαιριστές!

  • Νέλσον

Ο Νέλσον έχει κάνει 14 συμμετοχές στην φετινή Premier League, χωρίς ωστόσο να βοηθήσει σε κανένα σημείο την ομάδα του. Ο 24χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2027 με τους Λονδρέζους, όμως δεν έχει πείσει τον Αρτέτα και όλα δείχνουν πως θα δοθεί δανεικός μετά το τέλος της φετινής χρονιάς.

  • Ενκέτια

Ο Ενκέτια έχει βασικό ρόλο την φετινή σεζόν, καθώς ο τραυματισμούς του Γκαμπριέλ Ζεσούς, του έδωσε χρόνο, όμως για μια ακόμα χρονιά έδειξε πως δεν έχει το εύκολο γκολ και αυτό έχει βάλει σε σκέψεις τους “κανονιέρηδες” που ετοιμάζονται για την πώληση του 24 χρονου επιθετικού.

Παρόλα αυτά ο Ενκέτια θα παλέψει για την θέση του στο ρόστερ της νέας αγωνιστικής σεζόν και έχει… ελπίδες.

Sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αήττητη πρωταθλήτρια η Λεβερκούζεν, όνειρα Ευρώπης για Χάιντενχαϊμ – Έσπρωξε την Μπόχουμ στα μπαράζ η επτάψυχη Ουνιόν!-ThemaSports
18/05 @ 18:38

Αήττητη πρωταθλήτρια η Λεβερκούζεν, όνειρα Ευρώπης για Χάιντενχαϊμ – Έσπρωξε την Μπόχουμ στα μπαράζ η επτάψυχη Ουνιόν!

Η Λεβερκούζεν έγραψε ιστορία κατακτώντας αήττητη το πρωτάθλημα της Bundesliga και αν πάρει και το Κύπελλο, θα στείλει και τη Χάιντενχαϊμ στην Ευρώπη – Σώθηκε η Ουνιόν, στα μπαράζ η Μπόχουμ.

Βόμβα: Τέλος από την Μπράιτον ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι!-ThemaSports
18/05 @ 19:00

Βόμβα: Τέλος από την Μπράιτον ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι!

Βόμβα από το... πουθενά στην Premier League!

Ζητούν το... Κύπελλο από τον Άρη οι οπαδοί της Ντόρτμουντ!-ThemaSports
18/05 @ 18:29

Ζητούν το... Κύπελλο από τον Άρη οι οπαδοί της Ντόρτμουντ!

Μπορεί την τιμητική του να την έχει ο Μάρκο Ρόις στο ματς της Ντόρτμουντ με την Ντάρμσταντ, ωστόσο την εμφάνισή του στο κατάμεστο Ζίγκναλ Ιντούνα Παρκ έκανε και ο... Άρης!

Δικό της κι αυτό: Σήκωσε το 54ο πρωτάθλημα η Σέλτικ μπροστά στον κόσμο της!-ThemaSports
18/05 @ 18:07

Δικό της κι αυτό: Σήκωσε το 54ο πρωτάθλημα η Σέλτικ μπροστά στον κόσμο της!

Είχε σφραγίσει την κατάκτηση του τίτλου από την περασμένη αγωνιστική. Το μόνο που απέμενε για τη Σέλτικ ήταν ένα ματς και το πάρτι τίτλου!

Τρομερό βίντεο με τη... μεταμόρφωση του Yellow Wall της Ντόρτμουντ σε coreo για τον Ρόις!-ThemaSports
18/05 @ 17:59

Τρομερό βίντεο με τη... μεταμόρφωση του Yellow Wall της Ντόρτμουντ σε coreo για τον Ρόις!

Ο Μάρκο Ρόις ζει μεγάλες στιγμές στο τελευταίο του εντός έδρας ματς με την Ντόρτμουντ, με τους οπαδούς της Μπορούσια να τον αποθεώνουν με ένα υπέροχο coreo.

Με έντονο «ελληνικό» χρώμα η προεπιλογή της εθνικής Σερβίας για το EURO 2024-ThemaSports
18/05 @ 18:38

Με έντονο «ελληνικό» χρώμα η προεπιλογή της εθνικής Σερβίας για το EURO 2024

Γνωστή έγινε η προεπιλογή της εθνικής Σερβίας για το EURO 2024, με τέσσερις από τους 35 ποδοσφαιριστές να έχουν ελληνικό ενδιαφέρον!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ