Ο Ζοάο Κανσέλο με δηλώσεις του εξέφρασε το παράπονο του από τη στάση της Μάντσεστερ Σίτι, ενώ τόνισε πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα είπε ψέματα για αυτόν.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Στην A Bola της πατρίδας του μίλησε ο Ζοάο Κανσέλο. Ο διεθνής Πορτογάλος μπακ την προηγούμενη σεζόν περιθωριοποιηθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι λόγω των κακών του σχέσεων με τον Πεπ Γκουαρδιόλα και απο το... πουθενά έφυγε ως δανεικός για την Μπάγερν, ενώ το καλοκαίρι από τη στιγμή που ήταν εκτός πλάνων παραχωρήθηκε στην Μπαρτσελόνα, μέχρι το τέλος της σεζόν.
Ο 29χρονος ρωτήθηκε για την όλη κατάσταση στους Πολίτες και τόνισε πως ο Γκουαρδιόλα είπε δημοσίως ψέματα για αυτόν, ενώ υποστήριξε πως το κλαμπ του φέρθηκε με αχαριστία.
«Είναι ψέματα πως δεν ήθελα να παίζουν ο Ακέ και ο Ρίκο. Ουδέποτε ήμουν κακός συμπαίκτης και μπορείτε να ρωτήσετε και τους ίδιους τους παίκτες. Δεν έχω κανένα κόμπλεξ ανωτερότητας ή κατωτερότητας απέναντι σε οποιονδήποτε. Αυτή είναι η γνώμη του προπονητή
Πιστεύω πως η Σίτι έδειξε αχαριστία προς το πρόσωπο μου. Ήμουν ένας πολύ σημαντικός παίκτης της ομάδας για χρόνια, πάντα ήμουν συνεπής και έδινα τα πάντα. Θυμάμαι μια μέρα με είχαν ληστέψει και την επομένη έπαιξα στο Emirates απέναντι στην Άρσεναλ. Αυτά τα πράγματα δεν μπορείς να τα ξεχνάς. Άφησα τη σύζυγο και την κόρη μου μόνες του και τρομοκρατημένες στο σπίτι.
Ο κόσμος θυμάται άλλα γιατί ο κ. Γκουαρντιόλα έχει μεγαλύτερη δύναμη από μένα, αλλά εγώ προτίμησα να κρατήσω κάποια πράγματα για μένα. Εγώ ξέρω ότι είμαι ειλικρινείς, ένας καθαρός άνθρωπος, δεν λέω ποτέ ψέματα. Εύχομαι στη Σίτι καλή τύχη, γιατί όσο καιρό ήμουν εκεί όλα ήταν καλά. Για μένα παραμένουν το φαβορί για το Champions League», είπε μεταξύ άλλων ο Κανσέλο.
Gazzetta.gr
Σε ένα ματς όπου βρεθήκαμε να χάνουμε 0-2 στο 18', η Εθνική μας έβγαλε αντίδραση, μείωσε σε 1-2 με Λοΐζου στο 29' και ο Χάμπος Χαραλάμπους στο 76' έγραψε το τελικό 2-2 χαρίζοντας έναν παλικαρίσιο βαθμό στην Κύπρο μας!
Τα γκολ για τους Ρουμάνους πέτυχε ο Ντραγκούς στο 2' και στο 18'.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
10/09 @ 00:00
Αγγλία, Γαλλία και Πορτογαλία έκαναν το καθήκον τους και πανηγύρισαν τη νίκη στο πλαίσιο των προκριματικών του Μουντιάλ 2026, όπως επίσης και η Νορβηγία που διέσυρε με 11-1 τη Μολδαβία. Δίχως νικητή το Κύπρος-Ρουμανία, με τον Ραζβάν Μαρίν να μοιράζει ασίστ.
09/09 @ 18:16
Η Μπέτις ήταν ιδιαίτερη ευρηματική στην είδηση της πρόσληψης του Άγγελου Ποστέκογλου από τη Νότιγχαμ.
09/09 @ 20:40
Η συγκινητική πράξη του Καβάνι: Έσωσε την κόρη φίλου του με μια κίνηση
Ο Έντινσον Καβάνι ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα του φίλου του Ράφα Κοτέλο, καλύπτοντας τα έξοδα επείγουσας επέμβασης για την κόρη του στην Αργεντινή.
09/09 @ 15:55
Η Νότιγχαμ Φόρεστ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Άγγελο Ποστέκογλου, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να μιλά με τα καλύτερα λόγια για τον Ελληνοαυστραλό τεχνικό.
09/09 @ 20:12
Ο προπονητής της εθνικής Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάν έγινε έξαλλος με δημοσιογράφο ο οποίος τον έκρινε για την χρησιμοποίηση των Ντεμπελέ και Ντουέ, οι οποίοι τραυματίστηκαν.
09/09 @ 16:36
Η επιστροφή της Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νόου» πλησιάζει, με τον YouTuber Μπαρνιολ, να μπαίνει μέσα στο γήπεδο και να παρουσιάζει το εσωτερικό του.
BEST OF THEMASPORTS