Γιάννης Ιωάννου

Στον Απόλλωνα περιμένουν πως και πως τους δυο ημιτελικούς με την Πάφος FC και μετράνε αντίστροφα για την πρώτη μάχη στο «Στέλιος Κυριακίδης» στις 11 Απριλίου.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Λεμεσιανή ομάδα είναι η μοναδική της τετράδας που αγωνίζεται στο Β' γκρουπ και θέλει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα που της δίνει αυτή η... συγκυρία, αφού ο Πάμπλο Ματσίν μπορεί να διαχειριστεί όπως θέλει το ρόστερ του, χωρίς να επιβαρυνθούν οι ποδοσφαιριστές, σε αντίθεση με την Πάφο που δεν έχει αυτή την... πολυτέλεια στο Α' γκρουπ.

Πόσο μάλλον τώρα που ξαναμπήκε γερά στο κόλπο για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Να σημειωθεί ότι πριν τον πρώτο ημιτελικό στις 11/04, η Πάφος θα αντιμετωπίσει στις 6 Απριλίου την ΑΕΚ στην «Αρένα», ενώ στις 14/04 θα κοντραριστεί με τον ΑΠΟΕΛ στο «Στέλιος Κυριακίδης», λίγες μέρες πριν ρεβάνς στο «Αλφαμεγα» (σ.σ. στις 18/04)...

Στο ίδιο χρονικό διάστημα, ο Απόλλωνας θα δίνει παιχνίδια χωρίς κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον και άρα χωρίς καμία πίεση και άγχος στο Β' γκρουπ, με τον Πάμπλο Ματσίν να έχει την ευκαιρία και για να δοκιμάσει διάφορα πράγματα που λογικά θα έχει στο μυαλό του για τα ματς του κυπέλλου...

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Βαλμπουενά: Τι δείχνει...-ThemaSports
27/04 @ 09:45

Βαλμπουενά: Τι δείχνει...

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ανακοίνωσε χθες (26/04) ότι έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό, για να ανοίξει την δική του ακαδημία στο Ρέντη.

Βαλμπουενά / Απόλλων-ThemaSports
26/04 @ 23:35

Βαλμπουενά / Απόλλων

Πριν από λίγο, ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα, Ματιέ Βαλμπουενά, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στα social media, τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό για να ανοίξει ακαδημία στου Ρέντη από τη νέα σεζόν (2024-2025), η οποία θα ανήκει στο δίκτυο των Πειραιωτών.

Η Φρίντα πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού-ThemaSports
26/04 @ 21:58

Η Φρίντα πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού

Η Φρίντα, σκόρερ δύο τερμάτων για τις Apollon Ladies, αναδείχτηκε ως η πολυτιμότερη ποδοσφαιρίστρια του τελικού Κυπέλλου αγωνιστικής περιόδου 2023-2024.

Νέα «πυρά» προς Φοίβο Βάκη: «Κάθε χρόνο παθαίναμε 'ζημιά',  για 16 ολόκληρα χρόνια»-ThemaSports
26/04 @ 15:41

Νέα «πυρά» προς Φοίβο Βάκη: «Κάθε χρόνο παθαίναμε 'ζημιά', για 16 ολόκληρα χρόνια»

Ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός παραχώρησε δηλώσεις στον Super Sport FM μετά το θέμα που προέκυψε με τον εκπρόσωπο των κυανόλευκων στην ΚΟΠ, Φοίβο Βάκη.

Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Φοίβου Βάκη… -ThemaSports
26/04 @ 13:03

Δεν ιδρώνει τ’ αυτί του Φοίβου Βάκη…

Μετά την καυστική ανακοίνωση, πριν μερικά 24ωρα, έδωσε συνέχεια σήμερα σε ραδιοφωνική εκπομπή, ο πρόεδρος της γυναικείας ομάδας Αντρέας Μαραγκός, σε σχέση με την απαίτηση τους για παραίτηση του Φοίβου Βάκη από την ΚΟΠ.

Θα το πάει μέχρι τέλους ο Μαραγκός, μίλησε και με Κίρζη: «Παλλαϊκό αίτημα η παραίτηση Φοίβου Βάκη»-ThemaSports
26/04 @ 10:39

Θα το πάει μέχρι τέλους ο Μαραγκός, μίλησε και με Κίρζη: «Παλλαϊκό αίτημα η παραίτηση Φοίβου Βάκη»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο πρόεδρος της Απόλλων Ladies, Ανδρέας Μαραγκός, με αφορμή την ανακοίνωση για τον εκπρόσωπο της Λεμεσιανής ομάδας στην ΚΟΠ, Φοίβο Βάκη, αλλά και τον αποψινό τελικό κυπέλλου με αντίπαλο τη Λευκοθέα.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ