Στον Super Sport 104.0 μίλησε ο παλαίμαχος άσος και προπονητής Σταύρος Παπαδόπουλος.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Για την Εθνική: «Δεν είναι έργο του Κετσπάγια και μόνο τα τελευταία κακά αποτελέσματα. Τα τελευταία 4-5 χρόνια έχουμε αυτή την κατρακύλα. Δεν είμασταν ποτέ μαθημένοι να είμαστε πάνω και να κερδίζουμε συνέχεια, αλλά ήμασταν μαθημένοι να παλεύουμε τα παιχνίδια και να ήμαστε περήφανοι. Μας δίνουν τώρα την εντύπωση ότι πάνε στο γήπεδο οι παίκτες και το κάνουν σαν αγγαρεία. Εγώ πιστεύω στους παίκτες που έχει η Εθνική».
Τι λέει σε αυτούς που θεωρούν ότι παλαιότερα η Εθνική είχε καλύτερους παίκτες: «Όχι! Υπήρξαν φουρνιές και φουρνιές αλλά το κλίμα στην Εθνική ήταν άλλο. Τα δίναμε όλα. Πλέον δεν υπάρχει αυτό».
Για την ΑΕΚ και τον τίτλο: «Η Λάρνακα νοσταλγεί ένα πρωτάθλημα. Η ψυχολογία που έφερε ο νέος προπονητής είναι σημαντική. Αντιμετωπίζει διαφορετικά τους αγώνες από τον προηγούμενο. Δεν θα πω πως ο Όλτρα απέτυχε αλλά ήταν ως εκεί. Η ΑΕΚ ήταν σχεδόν η ίδια η περσινή ακόμα και καλύτερη και δεν μπορούσε. Ήταν οι κακές σχέσεις στα αποδυτήρια από ότι μαθαίνουμε. Πλέον βλέπουμε από το πουθενά να είναι σχεδόν ίση με ΑΠΟΕΛ και Άρη».
Για το φαβορί για τον τίτλο: «Εγώ πιστεύω πως φέτος είναι η χρονιά της ΑΕΚ. Είναι καλή και σταθερή ομάδα. Να μην ξεχνάμε πως είναι και το ΑΠΟΕΛ και ο Άρης στο κόλπο αλλά και η Ομόνοια. Και οι τέσσερις ομάδες αυτές τις βάζω σε μια ζυγαριά. Δεν μπορείς να κάνεις πρόβλεψη, είναι πολύ ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα».
Πάει γι' άλλα ο Απόλλωνας...
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
16/07 @ 21:17
Με προπόνηση στο «Partizan Stadium», η ΑΕΚ ολοκλήρωσε απόψε την προετοιμασία της, ενόψει του αυριανού (17/07, 22:00) επαναληπτικού αγώνα με αντίπαλο την Παρτιζάν, για τον Α' προκριματικό του Europa League.
16/07 @ 19:40
Η ΑΕΚ ανέβασε βίντεο στα social media από την πτήση στο Βελιγράδι, όπου ανάμεσα σε άλλα, μίλησε ο συγκεβηρνήτης της πτήσης, ο οποίος είναι ΑΕΚτζής!
16/07 @ 19:50
Συνέντευξη Τύπου παρέθεσε απόψε (19:45) στο Βελιγράδι ο προπονητής της ΑΕΚ, Ιμανόλ Ιδιάκεθ, ενόψει του αυριανού (17/07, 22:00) επαναληπτικού αγώνα με αντίπαλο την Παρτιζάν στο Partizan Stadium, για τον Α' προκριματικό του Europa League. Τους ποδοσφαιριστές της Λαρνακιώτικης ομάδας εκπροσώπησε ο Χρβόγε Μιλίτσεβιτς.
16/07 @ 15:04
Πραγματοποιήθηκε η διάσκεψη τύπου του προπονητή της Παρτίζαν, Srdjan Blagojevic ενόψει του επαναληπτικού με την ΑΕΚ στο Βελιγράδι.
16/07 @ 08:35
Όπως ενημέρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, στις δηλώσεις που έκανε στα ΜΜΕ στο αεροδρόμιο Λάρνακας, ο Αργεντινός επιθετικός, Έντσο Καμπρέρα, έμεινε εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού.
16/07 @ 08:24
Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου, παραχώρησε δηλώσεις στα ΜΜΕ κατά την αναχώρηση της αποστολής της Λαρνακιώτικης ομάδας για τη Σερβία, ενόψει του αυριανού (17/07, 22:00) επαναληπτικού για τον Α' προκριματικό του Europa League με αντίπαλο την Παρτιζάν.
BEST OF THEMASPORTS