Οι Μάτζικ «διέλυσαν» τους Χόρνερτς - Διασώθηκε ο Μίσιτς

Οι Μάτζικ «διέλυσαν» τους Χόρνερτς - Διασώθηκε ο Μίσιτς

Οι Ορλάντο Μάτζικ με εκπληκτική εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, ισοπέδωσαν τους Σάρλοτ Χόρνετς με 112-92. Στους διασωθέντες των ηττημένων ο Βασίλιε Μίσιτς.

Οι Μάτζικ στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταιγιστικοί αφού προηγήθηκαν με 27-17 στη λήξη της πρώτης περιόδου και έκλεισαν το ημίχρονο έχοντας προβάδισμα 35 πόντων (67-32), καθαρίζοντας τη νίκη από το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι έριξαν ρυθμό, όμως οι Χόρνετς το μόνο που κατάφεραν ήταν να ρίξουν την διαφορά στους 20 πόντους, αφού σε κανένα σημείο δεν μπόρεσαν να φανούν απειλητικοί.

Ο Κόουλ Άντονι με 21 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ ήταν ο κορυφαίος για τους Ορλάντο Μάτζικ, με τον Τζέιλεν Σαγκς να ακολουθεί έχοντας 14 πόντους, 4 ριμπάουντ και 6 ασίστ.

Sdna.gr

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

 

Αρνήθηκε να χάσει στο Λιλ και έσωσε τον βαθμό με δύο γκολ στις καθυστερήσεις η Παρί!

Αρνήθηκε να χάσει στο Λιλ και έσωσε τον βαθμό με δύο γκολ στις καθυστερήσεις η Παρί!

Ακόμη ένα 2-2 -μετά από αυτό της πρεμιέρας- για την Παρί Σεν Ζερμέν που με δύο γκολ στις καθυστερήσεις γλίτωσε την ήττα στην έδρα της Λιλ.