Πόλυς ΧαραλάμπουςΟ Παύλος Παπαιωάννου, για μια δεκαετία παίχτης της ΑΕΚ, τις τελευταίες δυόμισυ δεκαετίες ζει στην Κύπρο. Απόψε θα είναι παρών στο «Άλφαμέγα» της Λεμεσού για το ιστορικό φιλικό της Ένωσης με τον Απόλλωνα.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Δεν πρόκειται να χάσει το ματς, ούτε η θυγατέρα του Ραμόνα Παπαϊωάννου, αθλήτρια στίβου, η οποία τα τελευταία χρόνια εντάχθηκε και στην οικογένεια των αθλητικών δημοσιογράφων.
Ο «Βραζιλιάνος» της ΑΕΚ, στην ψεσινή εκπομπή Capital Sports, εξιστόρησε πως και πότε μετακόμισε στη Νέα Φιλαδέλφεια από την ομάδα της Ρόδου. Αλλά και το πώς κατέληξε στην Κύπρο και τι του είχε πει για τον πόλεμο του 1974 ο Έλληνας πατέρας του.
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ – η συνέντευξη Παπαϊωάννου αρχίζει μετά το 22ο λεπτό του βίντεο.
*Στην φωτογραφία ο Παύλος Παπαϊωάννου, μαζί με την θυγατέρα του Ραμόνα.
Με τρεις αναμετρήσεις συνεχίστηκε η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
08/11 @ 10:04
Μία αρνητική παράδοση – πέραν της επιτακτικής ανάγκης που υπάρχει για την κατάκτηση βαθμού ή, βαθμών από την ομάδα του – καλείται να «σπάσει» την Κυριακή (9/11) ο τεχνικός του Αστέρα Aktor, Κρις Κόουλμαν, κόντρα στον Άρη.
07/11 @ 19:19
Δείτε πόσους βαθμούς χρειάζεται μία ομάδα για να μπει στην 8άδα της League Phase του Europa League, βάσει των νέων υπολογισμών του Football Rankings.
07/11 @ 20:42
Τελευταίο αντίο μέσα σε οδύνη στην κηδεία του Μάριου Ρουμπή, του 20χρονου φίλου της ΑΕΚ που έπεσε νεκρός σε ένα ακόμη συμβάν οπαδικής βίας.
07/11 @ 09:54
Οι παίκτες του Παναθηναϊκού κράτησαν την μπάλα στην κατοχή τους για σχεδόν δύο λεπτά σερί, μέχρι να φτάσουν στο χρυσό γκολ του Φίλιπ Τζούριτσιτς, στο 85’, στο Μάλμε!
07/11 @ 14:18
Ολοένα και πιο σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες που αφορούν το φονικό επεισόδιο στην Χαλκίδα, που είχε ως αποτέλεσμα ένας 20χρονος οπαδός της ΑΕΚ να χάσει την ζωή του.
06/11 @ 20:07
Σύσσωμη η ΑΕΚ, παρόντος του Μάριου Ηλιόπουλου, τίμησε τη μνήμη του 20χρονου Μάριου Ρουμπή που δολοφονήθηκε στη Χαλκίδα, καταθέτοντας λουλούδια μπροστά από πανό με τη φωτογραφία του.
BEST OF THEMASPORTS