Ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στον Super Sport FM 104.0 για όλα τα θέματα που αφορούν την παφιακή ομάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

«Είμαστε ικανοποιημένοι γιατί πήραμε το ζητούμενο και είναι πολύ σημαντικό γιατί οι τρεις βαθμοί ήρθαν μέσα από καλή εμφάνιση απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα. Πρέπει να έχουμε την ανάλογη συνέχεια, συνέπεια και σταθερότητα στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Λειτούργησε ευεργετικά και η νίκη απέναντι στην Ανόρθωση, μπορεί να μην ήρθε από καλή εμφάνιση αλλά βοήθησε ο τρόπος με γκολ στα τελευταία λεπτά. Μιλούσαμε για θέματα ψυχολογίας, έπρεπε οι παίκτες να μπουν αποφασισμένοι και αυτό είδαμε. Μια πιο ανταγωνιστική ομάδα, που ασταμάτητα έτρεχε και έβαζε πίεση στον αντίπαλο, με πολύ συμπαγής γραμμές γι’ αυτό δεν δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να απειλήσει. Τώρα, θα επιστρέψουμε στη δράση και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι με την Ομόνοια. Είδαμε πόσο ανεβασμένη είναι η Ομόνοια και σε μια δύσκολη έδρα. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να δώσουμε συνέχεια στις καλές εμφανίσεις και κυρίως στα αποτελέσματα. Δείξαμε τα τελευταία χρόνια ότι κοιτάμε κάθε αντίπαλο στα μάτια σε οποιαδήποτε έδρα. Η νίκη βοηθάει και στη ψυχολογία. Είναι πολύ σημαντικό οι παίκτες να συνειδητοποιήσουν οι παίκτες πως είναι πολύ περισσότερες οι ικανότητές τους. Έχουμε πολλά παιχνίδια και στους δύο θεσμούς».

Για τον πανηγυρισμό του Καρσέδο με σφιγμένες γροθιές: «Είναι λογικό όταν έρχονται άσχημα αποτελέσματα, είναι ο πρώτος που τα ακούει o proponht;hw. Όταν όμως έρχονται θετικά πρέπει να τον πιστώνουμε. Γι’ αυτό πανηγύρισε έντονα, γιατί ήταν μια σημαντική νίκη. Απέδειξε πως ήθελε πολύ τη νίκη για να την χαρίσει στους φίλους της ομάδας που τους είχαμε πικράνει. Πρέπει να πιστώσουμε τη νίκη και στους οπαδούς που έδωσαν δυναμικό παρόν. Είναι κρίμα που δεν μπορούμε να έχουμε τον κόσμο μας και στα εκτός έδρας παιχνίδια»

Για την προετοιμασία: «Έχει δοθεί δύο ημέρες ξεκούραση. Αρχίζουμε από αύριο προετοιμασία. Είναι σημαντικό να εμφανιστούμε 100% έτοιμοι».

Για τις ανανεώσεις: «Στο πίσω μέρος του μυαλού υπάρχει, όμως είναι τόσο πιεσμένο το πρόγραμμα οπότε θα περιμένουμε ακόμη λίγες ημέρες για να μπούμε στα πιο βαθιά. Να δούμε που θα βρίσκεται η ομάδα και τι θα έχει καταφέρει. Κάναμε αρκετές αλλαγές, ο στόχος είναι κάθε χρόνο να ανεβάσουμε το επίπεδο»

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γιορτάζει οOleksandr Kniaziev-ThemaSports
30/04 @ 14:16

Γιορτάζει οOleksandr Kniaziev

Τα γενέθλια του έχει σήμερα ο Oleksandr Kniaziev με την Πάφο να εύχεται χρόνια πολλά στον προπονητή Κ-19 της ομάδας. 

Έχασε μεγάλη ευκαιρία και... έβαλε κι άλλη πίεση στον εαυτό της-ThemaSports
30/04 @ 09:21

Έχασε μεγάλη ευκαιρία και... έβαλε κι άλλη πίεση στον εαυτό της

Η Πάφος FC, ερχόμενη με... φόρα από την ιστορική πρόκριση επί του Απόλλωνα και την πεντάρα επί της Ανόρθωσης, είχε μία «χρυσή» ευκαιρία στο ματς με τον Άρη για να πάρει το τρίποντο και να ανέβει στην 4η θέση και στο +2 από τη Λεμεσιανή ομάδα και να κρατάει την τύχη στα χέρια της ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής, για το τέταρτο και τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο που διεκδικούν οι δύο ομάδες.

Τι απαντά η Πάφος στο σενάριο να παραχωρήσει και τη Νότια στην Ομόνοια!  -ThemaSports
29/04 @ 12:30

Τι απαντά η Πάφος στο σενάριο να παραχωρήσει και τη Νότια στην Ομόνοια!

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας.

«Η προπώληση θα ξεκινήσει μετά την αστυνομική σύσκεψη, δεν είναι δύσκολο να εξαντλήσουμε τις 9 χιλιάδες»-ThemaSports
29/04 @ 12:07

«Η προπώληση θα ξεκινήσει μετά την αστυνομική σύσκεψη, δεν είναι δύσκολο να εξαντλήσουμε τις 9 χιλιάδες»

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας.

ΚΑΡΣΕΔΟ: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε»-ThemaSports
28/04 @ 21:32

ΚΑΡΣΕΔΟ: «Κάναμε ένα καλό παιχνίδι, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου στο στάδιο «Αλφαμέγα», μετά το τέλος του αγώνα Άρης-Πάφος FC, ο προπονητής της Παφιακής ομάδας, Χουάν Κάρλος Καρσέδο.

Η μοναδική αλλαγή του Καρσέδο-ThemaSports
28/04 @ 18:14

Η μοναδική αλλαγή του Καρσέδο

Μόλις μία αλλαγή στο αρχικό σχήμα της Πάφος FC για το αποψινό (19:00) παιχνίδι στο στάδιο «Αλφαμέγα» με αντίπαλο τον Άρη έκανε ο Χουάν Κάρλος Καρσέδο, σε σχέση με το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Ανόρθωση.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ