Μας ξεπερνά ο τρόπος αντιμετώπισης των ξένων ρεφ…

Μας ξεπερνά ο τρόπος αντιμετώπισης των ξένων ρεφ…

Χάνει τον λογαριασμό κάποιος, από τους πολλούς «προφέσσορες» διαιτησίας, που παρελαύνουν στα τοπικά μήντια. Το ότι διαφωνούν σε κάποιες φάσεις, είναι κάτι θεμιτό. Δεν βλέπουμε να υπάρχει σκοπιμότητα, στον τρόπο που ερμηνεύει ο καθένας μια φάση.

Εκείνο που μας ξεπερνά, είναι ότι μερικοί «προφέσσορες» δείχνουν κάποιου είδους επιφυλακτικότητα (μέχρι και υποτίμηση) για τις δυνατότητες κάποιων ξένων διαιτητών.

Απ' αυτούς που φέρνει στην Κύπρο ο Ντομένικο Μεσίνα.

Λες κι αυτοί, την εποχή που κρατούσαν την σφυρίχτρα, ήταν τέλειοι και πάντοτε σωστοί στις αποφάσεις τους.

Π.Χ. 

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Γιαννακόπουλος: «Ελπίζω πως η Βαλένθια θα αιτηθεί να βρίσκομαι στο γήπεδό της για το Game 5»

Γιαννακόπουλος: «Ελπίζω πως η Βαλένθια θα αιτηθεί να βρίσκομαι στο γήπεδό της για το Game 5»

Με ανάρτησή του στα social media, ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ζήτησε από τη Βαλένθια να αιτηθεί στην Ευρωλίγκα να του επιτραπεί η είσοδο στο γήπεδο για το Game 5.