Στον Super Sport FM 104.0 μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα της Λεμεσού.
Ακολουθήστε μας στο Google news
Για την ήττα από την Πάφο: «Χάσαμε ένα παιχνίδι που το ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο. Πάντα τα παιχνίδια με την Πάφο, είναι ιδιαίτερα παιχνίδια ανεξαρτήτως αγωνιστικής κατάστασης των δύο ομάδων. Χάσαμε σε ένα γήπεδο που δεν μας… πάει μέχρι στιγμής. Θα κάνουμε αυτό που κάνουμε και στις νίκες. Θα δούμε την επόμενη ημέρα, το επόμενο παιχνίδι. Τα βαθμολογικά δεδομένα αλλάζουν κάθε εβδομάδα, αν κερδίζαμε θα ήμασταν πρώτοι, χάσαμε είμαστε τρίτοι. Είναι στα δικά μας πόδια ακόμη, απομένουν έξι παιχνίδι».Για τα αγωνιστικά: «Ο τραυματισμός του Στρούτσκι μας στεναχωρεί παραπάνω από την ήττα. Έπαθε υποτροπή και θα τον χάσουμε για μερικά παιχνίδια. Η σοβαρότητα του τραυματισμού του θα διαφανεί τις επόμενες ημέρες, το πιο σημαντικό είναι να επιστρέψει δυνατός. Ας ελπίσουμε ότι θα προλάβει κάποια παιχνίδια, ήθελε και ο ίδιος να αγωνιστεί μέχρι το φινάλε για να βοηθήσει την ομάδα».
Για τη διακοπή: «Έρχεται γάντι για να ξεκουραστεί η ομάδα και να επανέλθουμε με καθαρό μυαλό. Έχουμε επτά διεθνείς παίκτες. Ακολουθεί ένα βαρυφορτωμένο πρόγραμμα και με παιχνίδια κυπέλλου. Οι προπονήσεις ενόψει Ανόρθωσης θα επαναρχίσουν την Πέμπτη. Οι Σάβο και Καζού ακολούθησαν κανονικούς ρυθμούς τις προηγούμενες ημέρες, απλά δεν ήταν έτοιμοι να αγωνιστούν με την Πάφο. Ο Κοκόριν θα επιστρέψει όταν θα είναι εντελώς υγιής, ας ελπίσουμε ότι θα τον έχουμε στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν».
Για την κόκκινη του Σπιλέφσκι: «Για διαμαρτυρία, δέχθηκε την κόκκινη κάρτα. Ας ελπίσουμε ότι η απουσία του δεν θα επηρεάσει την ομάδα».
Νέες διαστάσεις λαμβάνει η υπόθεση της μαφιόζικης εκτέλεσης του 49χρονου επιχειρηματία και προέδρου της «Καρμιώτισσας» Σταύρου Δημοσθένους, καθώς η Αστυνομία εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον συγκεκριμένου προσώπου.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
18/10 @ 10:22
Με σκληρά λόγια κατά του πρώην προπονητή του Άρη Λεμεσού και νυν της Ρωσικής Νίζνι Νόβγκοροντ, Αλεξέι Σπιλέφσκι, μίλησε σε συνέντευξη του σε ΜΜΕ της πατρίδας του, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Σπαρτάκ Μόσχας, Eduard Mor.
17/10 @ 07:45
Για τους ανθρώπους που διοικούν την Ανόρθωση, δεν ήταν έκπληξη ότι θα γινόταν έμβασμα – μαμούθ, από τους διαχειριστές του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη.
14/10 @ 16:23
Ενημέρωση από τον Άρη για τα εισιτήρια του αγώνα με την ΑΕΛ...
14/10 @ 14:11
Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του Άρη Λεμεσού, Κώστας Παπαδόπουλος, μίλησε στον Supersport 104.
08/10 @ 17:01
O Anderson Correia ήταν ο MVP by Unicars & Volkswagen της 1ης Αγωνιστικής του Cyprus League by Stoiximan 2025/26, η οποία λόγω των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων των ομάδων, ολοκληρώθηκε τέλη Σεπτεμβρίου.
07/10 @ 11:03
Σε χειρουργική επέμβαση στη Γερμανία υποβλήθηκε ο ποδοσφαιριστής του Άρη, Αλεξάντερ Κοκόριν, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο.
BEST OF THEMASPORTS