Πόλυς Χαραλάμπους

Την δεύτερη ήττα στα πλέι οφφ δέχθηκε ο ΑΠΟΕΛ, ήταν μάλιστα η πρώτη που δέχεται στο ΓΣΠ στο φετινό πρωτάθλημα, μετά από 30 αγωνιστικές. Μια αποτυχία στο αιώνιο ντέρμπι, φυσιολογικά πληγώνει ακόμα περισσότερο…

Ακολουθήστε μας στο Google news

Οι οπαδοί των γαλαζοκίτρινων, βλέπουν την ομάδα να έχει απολέσει την δυναμική και τον δυνατό χαρακτήρα που είχε, στην κανονική περίοδο του μαραθωνίου. Ο απολογισμός, μια νίκη, μια ισοπαλία και δυο ήττες, δεν είναι ικανοποιητικός, για μια ομάδα που βρίσκεται στο ρετιρέ.

Αρκετοί οπαδοί του ΑΠΟΕΛ, ανησυχούν για επανάληψη του περσινού «έργου», όπου η ομάδα δεν κατάφερε να κρατήσει τις αποστάσεις και το προβάδισμα, με το οποίο είχε κλείσει την κανονική περίοδο.

Στα Σόσιαλ Μήντια, τα ακούει και ο προπονητής Ρικάρντο Σα Πίντο. Όχι μόνο για το ότι η ομάδα δεν καταφέρνει να επιβάλλεται των αντιπάλων (όπως έκανε στα πλείστα ντέρμπι της κανονικής περιόδου), αλλά για κάποιες επιλογές του στην χθεσινή αναμέτρηση.

Για τον Κωνσταντίνοφ, το εξήγησε, πως ήταν για λόγους τακτικής, επειδή είχε δεχθεί νωρίς κίτρινη κάρτα. Η αλήθεια είναι η είσοδος του Βιγιαφάνες, από ένα σημείο και μετά βοήθησε την ομάδα να βάλει περισσότερη πίεση. Αρκετά ικανοποιητικά βοήθησε στην τόνωση της επιθετικότητας ο Τάσος Δώνης.

Τα «πυρά» προς τον Πορτογάλο τεχνικό, επικεντρώνονται στο ότι… ξέχασε στον πάγκο τον Σαρφό, επιλέγοντας να χρησιμοποιήσει τους Μαϊόλι και Σιπριάνο, σε ένα χρονικό σημείο που «έκαιγε» η μπάλα.

Εκείνο που καταλογίζεται περισσότερο στον Σα Πίντο, είναι ότι η ομάδα συνεχίζει να μην έχει το… εύκολο γκολ και να μην «παίρνει» γκολ από τους επιθετικούς κορυφής.

Μέσα στην απελπισία τους, κάποιοι οπαδοί, έφτασαν στο σημείο να προτρέπουν τον Πορτογάλο, να… γυρίσει στην κερκίδα και να αφήσει μπροστά από τον πάγκο τον Ντομίνκεζ.

Συμφωνούμε, ότι δεν τα καταφέρνει τόσο καλά τον τελευταίο καιρό ο Σα Πίντο, όμως χάρις σ’ αυτόν (έστω ευρισκόμενος στην «εξορία» της κερκίδας), η ομάδα κατάφερε να οδηγεί την κούρσα τόσο καιρό. Παραμένει το πρώτο φαβορί για τον τίτλο, ανεξαρτήτως αν δεν είναι τόσο συνεπής στα πλέι οφφ, χάνοντας και τα «μαξιλαράκια» που είχε στο ξεκίνημα των πλέι οφφ.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...-ThemaSports
26/04 @ 09:10

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...

Καλογραμμένη ήταν η ομιλία του νέου προέδρου Κώστα Κωνσταντίνου, στην πρώτη του γνωριμία με τα μέλη του σωματείου, στη διάρκεια της ψεσινής συνέλευσης.

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται… -ThemaSports
25/04 @ 10:23

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται…

Οι κινητοποιήσεις των οργανωμένων οπαδών και όχι μόνο, αναμένεται να έχουν ουσιαστικά αποτελέσματα για το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δεν προβλέπεται ότι θα προκύψουν ανεπιθύμητες καταστάσεις, σε σχέση με την έδρα της Κυρίας στην προσφυγιά. Αυτή είναι η δική μας εκτίμηση...

Γελά και το παρδαλό κατσίκι! Ποιον θυμηθήκαμε… -ThemaSports
25/04 @ 08:22

Γελά και το παρδαλό κατσίκι! Ποιον θυμηθήκαμε…

Πριν καμιά δεκαετία είχε χρησιμοποιήσει την παραπάνω φράση, ο μακαριστός Κωστάκης Κουτσοκούμνης. Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν θυμόμαστε με ποια αφορμή την είχε εκστομίσει, ο τέως πρόεδρος της Ομοσπονδίας…

Μοιάζει με «βόμβα» η κίνηση του Μαραγκού… -ThemaSports
24/04 @ 13:02

Μοιάζει με «βόμβα» η κίνηση του Μαραγκού…

Το ΔΣ της επιτροπής διαχείρισης της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας, ζητά την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από την ΚΟΠ.

Το «παρήγορο» γι’ αυτό το καλοκαίρι… -ThemaSports
21/04 @ 09:31

Το «παρήγορο» γι’ αυτό το καλοκαίρι…

Όσοι οπαδοί της ΑΕΛ «σπατάλησαν» δυο ώρες από τη ζωή τους, για να παρακολουθήσουν τον ψεσινό αγώνα με τον Απόλλωνα, απογοητεύτηκαν για άλλη μια φορά…

Κάτι έκαμε κι ο… σενιόρ Χουάν Κάρλος! -ThemaSports
18/04 @ 09:30

Κάτι έκαμε κι ο… σενιόρ Χουάν Κάρλος!

Η συμμετοχή της Πάφος Fc για πρώτη φορά στον τελικό του κυπέλλου Κόκα-Κόλα, «παίζει» δεξιά – αριστερά στα μήντια. Είναι η μεγαλύτερη επιτυχία (μέχρι την επόμενη) της ομάδας, την οποία συντηρούν οικονομικά οι Ρώσοι Λομάκιν και Ντουμπόφ.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ