Η Λυών έκανε ανατροπή στην ανατροπή κόντρα στην Τουλούζ, επικράτησε δύσκολα 3-2 και με την δεύτερη σερί νίκη πλησίασε τη Ρεν στο -1 από την δέκατη θέση της Ligue 1.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Η Λιόν πήρε τη ματσάρα και επικράτησε της Τουλούζ εκτός έδρας με ανατροπή και σκορ 3-2, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής του γαλλικού πρωταθλήματος. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν το σκορ με το γκολ του Λακαζέτ, στο 33ο λεπτό του ματς.
 
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές και έφτασαν αρχικά στην ισοφάριση με τον Νταλίνγκα στο 53’ και έκαναν την ανατροπή έξι λεπτά αργότερα με την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σιερό.

Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν που χαμογέλασαν τελευταίοι, καθώς με το γκολ του Τσέρκι (77’) και του Ο’Μπράιαν (81’) κατάφεραν να φύγουν με την υπερπολύτιμη νίκη από το γήπεδο της Τουλούζ.

Κάπως έτσι η Λιόν ανέβηκε στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Ligue 1 με 34 βαθμούς και η Τουλούζ έμεινε στην 11η θέση με 29 πόντους.

Gazzetta.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Premier League: Το «φάντασμα» της Γιουνάιτεντ υπάρχει ακόμη, η Σέφιλντ υποβιβάστηκε!-ThemaSports
27/04 @ 19:13

Premier League: Το «φάντασμα» της Γιουνάιτεντ υπάρχει ακόμη, η Σέφιλντ υποβιβάστηκε!

Με συνδυασμό λαθών από Καζεμίρο και Ονάνα η Γιουνάιτεντ πρόσθεσε ακόμα ένα πάθημα στη φετινή λίστα της με το 1-1 κόντρα στην Μπέρνλι, η οποία συνεχίζει να διεκδικεί την παραμονή της. Η Νιούκαστλ με πεντάρα (5-1) έριξε τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στην Championship. Δεν σταματιέται η Πάλας που πήρε βαθμό (1-1) και στην έδρα της Φούλαμ, η Γουλβς επικράτησε της μαχητικής Λούτον 2-1.

Bundesliga: Εκτός τετράδας η Ντόρτμουντ που… διασύρθηκε – Ο Κέιν παίζει «μόνος» του και η Μπάγερν κερδίζει! -ThemaSports
27/04 @ 18:43

Bundesliga: Εκτός τετράδας η Ντόρτμουντ που… διασύρθηκε – Ο Κέιν παίζει «μόνος» του και η Μπάγερν κερδίζει!

Εκδίκηση της Μπάγερν, με φοβερό Κέιν, απέναντι στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-1) εκτός Champions League με ανατροπή (4-1) αφήνει η Λειψία την Ντόρτμουντ!

 «Αν μιλήσω θα γίνει χαμός»: Η ατάκα του Σαλάχ που «ακύρωσε» χαρακτηριστικά τον Κλοπ!-ThemaSports
27/04 @ 18:14

«Αν μιλήσω θα γίνει χαμός»: Η ατάκα του Σαλάχ που «ακύρωσε» χαρακτηριστικά τον Κλοπ!

Έξαλλος ο Μοχάμεντ Σαλάχ μετά το φινάλε της αναμέτρησης της Γουέστ Χαμ με τη Λίβερπουλ, σύμφωνα με Άγγλους ρεπόρτερ. Η ατάκα που είπε «ακύρωσε» τη δήλωση του Γιούργκεν Κλοπ!

Η στιγμή που «αρπάχτηκαν» Σαλάχ και Κλοπ – Οι δηλώσεις του Γερμανού και το «λύθηκαν όλα»! -ThemaSports
27/04 @ 17:18

Η στιγμή που «αρπάχτηκαν» Σαλάχ και Κλοπ – Οι δηλώσεις του Γερμανού και το «λύθηκαν όλα»!

Αδιανόητα πράγματα στη Λίβερπουλ, με τον Μοχάμεντ Σαλάχ να τα βάζει με τον Κλοπ αμέσως μετά το δεύτερο γκολ της Γουέστ Χαμ (2-2) και τον Νούνιες να τον απομακρύνει!

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 2-2: Τίτλος… τέλος για τους «κόκκινους», ο Αντόνιο «έσβησε» το όνειρο του Κλοπ!-ThemaSports
27/04 @ 16:37

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 2-2: Τίτλος… τέλος για τους «κόκκινους», ο Αντόνιο «έσβησε» το όνειρο του Κλοπ!

Με τα λάθη στην άμυνα να μη σταματούν, με την αδυναμία να τελειώσει το παιχνίδι να κοστίζει ακριβά και με τους Σαλάχ και Κλοπ να φτάνουν σε σημείο να καυγαδίσουν, η Λίβερπουλ πλέον φαίνεται πως πετά λευκή πετσέτα για τον τίτλο με το 2-2 κόντρα στη Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Πάει για το «κόλπο γκρόσο» με Βιρτζ!-ThemaSports
27/04 @ 16:03

Πάει για το «κόλπο γκρόσο» με Βιρτζ!

Κανείς δεν λέει όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης! Αργά ή γρήγορα η Μπάγερ Λεβερκούζεν θα υποκύψει στα θέλω της «Βασίλισσας».

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ