Η Σοσιεδάδ επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα μετά από διαδοχικές ήττες, καθώς επικράτησε 2-0 της Κάντιθ και εδραιώθηκε στην έκτη θέση της La Liga.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο αρκούσε στη Σοσιεδάδ ώστε να πάρει τη νίκη με 2-0 επί της Κάντιθ και να επανέλθει στο σωστό δρόμο της La Liga. 
 
Οι δυο απανωτές ήττες άλλωστε είχαν προκαλέσει προβληματισμό στους Βάσκους που παλεύουν να βγουν Ευρώπη τη νέα σεζόν, αλλά το τρίποντο τελικά κατέφτασε κόντρα στην Κάντιθ. Ο Μερίνο στο 28΄άνοιξε το σκορ και έβαλε σε τροχιά πρόκρισης τους Βάσκους, οι οποίοι κλείδωσαν τη νίκη με γκολ του Ζακαριάν στο 68΄.
 
Το 2-0 παρέμεινε μέχρι τέλους, με τη Σοσιεδάδ να εδραιώνεται στην έκτη θέση της La Liga και στο +4 με ματς περισσότερο από την έβδομη Μπέτις.
 
Gazzetta.gr
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 2-2: Τίτλος… τέλος για τους «κόκκινους», ο Αντόνιο «έσβησε» το όνειρο του Κλοπ!-ThemaSports
27/04 @ 16:37

Γουέστ Χαμ – Λίβερπουλ 2-2: Τίτλος… τέλος για τους «κόκκινους», ο Αντόνιο «έσβησε» το όνειρο του Κλοπ!

Με τα λάθη στην άμυνα να μη σταματούν, με την αδυναμία να τελειώσει το παιχνίδι να κοστίζει ακριβά και με τους Σαλάχ και Κλοπ να φτάνουν σε σημείο να καυγαδίσουν, η Λίβερπουλ πλέον φαίνεται πως πετά λευκή πετσέτα για τον τίτλο με το 2-2 κόντρα στη Γουέστ Χαμ στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου.

Πάει για το «κόλπο γκρόσο» με Βιρτζ!-ThemaSports
27/04 @ 16:03

Πάει για το «κόλπο γκρόσο» με Βιρτζ!

Κανείς δεν λέει όχι στη Ρεάλ Μαδρίτης! Αργά ή γρήγορα η Μπάγερ Λεβερκούζεν θα υποκύψει στα θέλω της «Βασίλισσας».

Έμερι: «Έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, καλό τεστ για εμάς»-ThemaSports
27/04 @ 15:39

Έμερι: «Έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός, καλό τεστ για εμάς»

Έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη χαρακτήρισε ο Ουνάι Έμερι τον Ολυμπιακό σχολιάζοντας τις προσεχείς αναμετρήσεις της Άστον Βίλα στα ημιτελικά του Europa Conference League.

Ο Αρτέτα συμβουλεύτηκε τον Βενγκέρ για τον... τίτλο-ThemaSports
27/04 @ 15:24

Ο Αρτέτα συμβουλεύτηκε τον Βενγκέρ για τον... τίτλο

Ο Μικέλ Αρτέτα είπε ότι ζήτησε την συμβουλή του Αρσέν Βενγκέρ, λίγο πριν από το εκτός έδρας ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου, που θα γίνει αύριο (28/4) με αντίπαλο την Τότεναμ.

Αντιδράσεις για τον αποκλεισμό της Φραπάρ: «Ζηλεύουν οι άνδρες διαιτητές, δεν θέλουν μια γυναίκα στη θέση τους»-ThemaSports
27/04 @ 15:10

Αντιδράσεις για τον αποκλεισμό της Φραπάρ: «Ζηλεύουν οι άνδρες διαιτητές, δεν θέλουν μια γυναίκα στη θέση τους»

Η απουσία της Στεφανί Φραπάρ από τη λίστα των διαιτητών του προσεχούς EURO, αλλά και αυτή των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού έχει προκαλέσει αντιδράσεις.

Τσεκάρει Λοπετέγκι για τον πάγκο της! -ThemaSports
27/04 @ 13:56

Τσεκάρει Λοπετέγκι για τον πάγκο της!

Ο Χουλέν Λοπετέγκι είναι σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport» το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον Στέφανο Πιόλι στον πάγκο της Μίλαν!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ