Το «μπάχαλο» με τις ημερομηνίες του πρωταθλήματος σε περίπτωση πρόκρισης ενός ή και των δύο ομάδων στα ημιτελικά του Conference League.

Ακολουθήστε μας στο Google news

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός προκρίθηκαν πανηγυρικά στους «8» του Conference League αλλά στη Σούπερ Λιγκα πονοκεφαλιάζουν αφού «ξεμένουν» οι ημερομηνίες για τα play off.

Οι δύο ομάδες ζήτησαν ήδη και πήραν αναβολή του ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής όπου σημειωτέων διασταυρώνουν τα ξίφη τους αφού το συγκεκριμένο παιχνίδι πρωταθλήματος είναι ανάμεσα στα δύο ευρωπαϊκά παιχνίδια της προημιτελικής φάσης, του ΠΑΟΚ με την Μπριζ και του Ολυμπιακού με την Φενέρ.

Η ημερομηνία για τη συγκεκριμένη αγωνιστική υπάρχει αφού θα μετακυληθούν οι αγωνιστικές προς τα πίσω και θα προστεθεί μία αγωνιστική την Τετάρτη του Πάσχα 8/5 που δεν υπήρχαν παιχνίδια.

Το πρόβλημα όμως υπάρχει αν κάποιος από τους δύο (ή και οι δύο) περάσουν στα ημιτελικά. Εκεί ο πρώτος αγώνας για το Conference League είναι στις 2/5 και μία ημέρα νωρίτερα υπάρχει αγωνιστική στα play off και συγκεκριμένα η 9η όπου παίζουν Ολυμπιακός - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός. Μοναδική λύση λοιπόν, θα είναι να πάει ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος πίσω και αντί για τις 18 να γίνει στις 25 και τα play offs να μην τελειώσουν στις 12/5. Αλλά αργότερα.

Και μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει πρόβλημα με την OPAP Arena αφού ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 29/5 και η ΟΥΕΦΑ έχει ζητήσει το γήπεδο δύο εβδομάδες πριν από τον αγώνα, γιαυτό και η ΑΕΚ είναι αρνητική σε ενδεχόμενο νέας αναβολής.

Sdna.gr

 

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Καλπάζει η «μαύρη αγορά» στα εισιτήρια του τελικού: Πωλούνται από 1.500 έως 3.550 ευρώ!-ThemaSports
11/05 @ 19:55

Καλπάζει η «μαύρη αγορά» στα εισιτήρια του τελικού: Πωλούνται από 1.500 έως 3.550 ευρώ!

Καλπάζει η αισχροκέρδεια η «μαύρη αγορά» όσον αφορά τις τιμές των εισιτηρίων για τον τελικό του Europa Conference League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα.

Έφυγε από τη Βοιωτία με διπλό γοήτρου επί του Λεβαδειακού η Λάρισα (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)-ThemaSports
11/05 @ 18:08

Έφυγε από τη Βοιωτία με διπλό γοήτρου επί του Λεβαδειακού η Λάρισα (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)

Τη νίκη με 2-1 επί του Λεβαδειακού στη Βοιωτία πήρε η ΑΕΛ, σε ένα παιχνίδι χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον, με την ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου να έχει εξασφαλίσει την άνοδο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βιθέντε Ιμπόρα, ο γίγαντας του κέντρου που βάζει πλώρη για... 5η ευρωπαϊκή κούπα!-ThemaSports
11/05 @ 13:40

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βιθέντε Ιμπόρα, ο γίγαντας του κέντρου που βάζει πλώρη για... 5η ευρωπαϊκή κούπα!

Ο Βιθέντε Ιμπόρα ήταν από τους κορυφαίους στην εποποιία του Ολυμπιακού επί της Άστον Βίλα. Ένας γίγαντας στη μεσαία γραμμή που στοχεύει στην 5η ευρωπαϊκή του κούπα.

«Κολό Μουανί, το είδες»; Ο Ελ Κααμπί έδειξε πώς να… εκτελείς σωστά τον Μαρτίνες!-ThemaSports
11/05 @ 11:00

«Κολό Μουανί, το είδες»; Ο Ελ Κααμπί έδειξε πώς να… εκτελείς σωστά τον Μαρτίνες!

Τότε ο Κολό Μουανί, τώρα ο Ελ Κααμπί. Δύο παρόμοιες φάσεις, σε δύο εντελώς διαφορετικές καταστάσεις, αλλά μόνο στη μία η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Κοινός παρονομαστής; Ο Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Έχει λύσεις ο Λουτσέσκου, αν λείψει ο Ντεσπόντοφ-ThemaSports
11/05 @ 10:20

Έχει λύσεις ο Λουτσέσκου, αν λείψει ο Ντεσπόντοφ

Αμφίβολος για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό είναι ο Βούλγαρος άσος, όμως ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει λύσεις για μία τέτοια απουσία.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ