Στον Super Sport FM 104.0, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού, Μάριος Μιτσίδης.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Για το ισόπαλο παιχνίδι με τον Απόλλωνα: «Πήγαμε στη Λεμεσό για να πάρουμε βαθμούς. Δεν ήταν αδιάφορο ματς για εμάς. Το δείξαμε και με την προσπάθεια που καταβάλαμε. Βρεθήκαμε δυο φορές πίσω στο σκορ και ισοφαρίσαμε. Αυτό δείχνει τα ψυχικά αποθέματα που έχει η ομάδα».

Για τον προγραμματισμό: «Σημασία έχει η ομάδα να μπαίνει σοβαρή σε κάθε παιχνίδι, για να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά την παραμονή μας. Όταν γίνει, θα ξεκινήσει και ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν».

Τι άλλαξε το τελευταίο διάστημα και ήρθαν οι καλές εμφανίσεις: «Βρήκαμε αυτό που μας έλειπε. Η ισορροπία μεταξύ επίθεσης και άμυνας. Η ομάδα σκοράρει σε κάθε αναμέτρηση και έτσι με αυτό τον τρόπο είμαστε ικανοποιημένοι που παίρνουμε τους βαθμούς. Είμαστε δύσκολος αντίπαλος για την κάθε ομάδα. Θα μπορούσα να πω ότι στην τελική, το γεγονός πως είμαστε εκτός Κυπέλλου μας αδικεί. Είχαμε την ομάδα για να πάμε ένα βήμα παραπέρα».

Για την ανανέωση του Μαρίνου Σατσιά: «Δεν μπορούμε να πούμε κάτι. Τις επόμενες μέρες θα γίνουν τα απαραίτητα ραντεβού. Δεν βιαζόμαστε. Θέλουμε να γίνουν τα πράγματα σωστά».

Για τον Μάριο Ηλία και τον Καμπρέρα: «Υπάρχουν αρκετοί παίκτες που σκόραραν στη φετινή σεζόν. Σίγουρα από τους δυο επιθετικούς μας πήραμε τα περισσότερα γκολ. Είναι λογικό όταν κάποιος σκοράρει, να υπάρχει ενδιαφέρον από υπόλοιπες ομάδες. Δεν είναι κάτι που δεν περιμένουμε. Όπως είπα και στο παρελθόν, είναι παίκτες του Εθνικού και τον πρώτο λόγο τον έχουμε εμείς».

Τα αγωνιστικά δεδομένα ενόψει Νέας Σαλαμίνας: «Αποχώρησε με πρόβλημα χθες ο Λομοτέι. Θα γίνουν σήμερα εξετάσεις. Όλοι οι άλλοι είναι στη διάθεση του προπονητή μας».

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Ευκαιρία να δούμε παίκτες για τη νέα σεζόν»-ThemaSports
27/04 @ 21:12

«Ευκαιρία να δούμε παίκτες για τη νέα σεζόν»

Ο προπονητής του Εθνικού Άχνας Μπόρτζιε Τζιούρεφ μίλησε στη διάσκεψη Τύπου μετά το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα.

«Μέχρι και bullying δέχθηκα για τον Καμπρέρα - Αν δεν έχουν καταλάβει ακόμα την αξία του Μάριου Ηλία, τι να πω»-ThemaSports
24/04 @ 13:11

«Μέχρι και bullying δέχθηκα για τον Καμπρέρα - Αν δεν έχουν καταλάβει ακόμα την αξία του Μάριου Ηλία, τι να πω»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο τεχνικός διευθυντής του Εθνικού Άχνας, Απόστολος Μακρίδης, την επομένη του αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα που έληξε ισόπαλος 3-3.

«Γι’ αυτό θεωρώ το αποτέλεσμα επιτυχία για μας...»-ThemaSports
23/04 @ 19:37

«Γι’ αυτό θεωρώ το αποτέλεσμα επιτυχία για μας...»

Oι δηλώσεις του Μπόρτζε Τζούρεφ Μετά την ισοπαλία της ομάδας του κόντρα στον Απόλλωνα (3-3) για την 11η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Οι έντεκα του Μπόρτζε Τζούρεφ για το ματς με τον Απόλλωνα-ThemaSports
23/04 @ 15:48

Οι έντεκα του Μπόρτζε Τζούρεφ για το ματς με τον Απόλλωνα

Δείτε την αρχική ενδεκάδα που επέλεξε ο υπηρεσιακός προπονητής του Εθνικού Άχνας, Μπόρτζε Τζούρεφ, για το σημερινό (17:00) ματς στο Δασάκι με αντίπαλο τον Απόλλωνα, για την 11η αγωνιστική των πλέι-άουτ του Β' γκρουπ:

ΤΖΟΥΡΕΦ: «Οι παίκτες κατάλαβαν ότι αν δεν δίνουν το 100%, δεν θα έρχονται νίκες»-ThemaSports
19/04 @ 21:17

ΤΖΟΥΡΕΦ: «Οι παίκτες κατάλαβαν ότι αν δεν δίνουν το 100%, δεν θα έρχονται νίκες»

Όσα δήλωσε ο τεχνικός του Εθνικού, Μπόρτζε Τζούρεβ, μετά το τέλος του αγώνα με τον Οθέλλο.

ΔΗΛΩΣΗ για Καμπρέρα: «Έχουμε τον πρώτο λόγο, στόχος είναι να τον αγοράσουμε»-ThemaSports
19/04 @ 12:59

ΔΗΛΩΣΗ για Καμπρέρα: «Έχουμε τον πρώτο λόγο, στόχος είναι να τον αγοράσουμε»

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Εθνικού, Μάριος Μιτσίδης παραχώρησε δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM 95,0.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ