Πόλυς Χαραλάμπους

Το έχουμε γράψει ξανά, ότι ο Ματιέ Βαλμπουενά, διέψευσε εμάς και αρκετούς άλλους, σε σχέση με τα αποθέματα δυνάμεων και ενέργειας που είχε, ερχόμενος στον Απόλλωνα το περασμένο Καλοκαίρι.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Διστάσαμε να βάλουμε τίτλο «μπαμ με Βλαμπουενά» τότε, επηρεαζόμενοι από την ηλικία του βραχύσωμου πρώην Γάλλου διεθνή. Όταν αποφάσισε να έλθει στο λιμάνι, ήταν δυο μήνες πριν κλείσει τα 39 του χρόνια. Είναι γεννημένος 28/9/1984.

Εκτιμούσαμε, ότι θα είναι μια σπουδαία και ποιοτική «ρεζέρβα» στο πλάνο του Μπογκτάν Αντόνε (ήταν ακόμα ο Ρουμάνος κόουτς αφεντικό των αποδυτηρίων στο Κολόσσι), δίδοντας βοήθειες από τον πάγκο.

7-8 μήνες μετά, τα νούμερα που έχει καταγράψει ο «κοντός μάγος», είναι τρομερά για την ηλικία του. Έχει καταγράψει 29 συμμετοχές (21 ματς βασικός) στο πρωτάθλημα και 7 γκολ. Επίσης είχε 2 συμμετοχές στο κύπελλο, σκοράροντας στο ντέρμπι με την ΑΕΛ. Έχει επίσης «μαγειρέψει» παρά πολλά γκολ, δίδοντας ασίστ σε συμπαίχτες του, όπως ήταν δυο στο χθεσινό ματς με τον Εθνικό, στον Άγκελ Σανγκάλ.

Δεν θα το… τραβήξουμε άλλο, για να μην ματιάσουμε, τον «φράγκο» ηγέτη του Απόλλωνα, ο οποίος έχει τρελάνει τα μηχανάκια, ευρισκόμενος έξι μήνες μακριά απο το 40ο έτος της ηλικίας του!

*Προκάλεσε εντύπωση σε πολλούς, ότι ο Ματσίν τον άφησε μέχρι τέλους, στη συνάντηση με τον Εθνικό. Έφυγε εκνευρισμένος από το γήπεδο, έχοντας παράπονο από τον διαιτητή (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ). Είχε αγωνιστεί για ενάμισι ημίχρονο, στο παιχνίδι της περασμένης Παρασκευής με την ΑΕΛ.

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ηλίας Χαραλάμπους! Δικαίωσε τον «τρελό» και ιδιόρρυθμο Τζίτζι Μπεκάλι! -ThemaSports
28/04 @ 11:15

Ηλίας Χαραλάμπους! Δικαίωσε τον «τρελό» και ιδιόρρυθμο Τζίτζι Μπεκάλι!

Δεν προλαβαίνει να «εισπράττει» μπράβο και συγχαρητήρια από την πατρίδα ο Ηλίας Χαραλάμπους. Για την μεγαλύτερη διάκριση στην προπονητική του καριέρα, καταφέρνοντας να οδηγήσει στην Στεάουα, μετά από 9 χρόνια, στην κορυφή του Ρουμανικού ποδοσφαίρου!

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...-ThemaSports
26/04 @ 09:10

Πως είδαμε την πρώτη δημόσια εμφάνιση του προέδρου της ΑΕΛ...

Καλογραμμένη ήταν η ομιλία του νέου προέδρου Κώστα Κωνσταντίνου, στην πρώτη του γνωριμία με τα μέλη του σωματείου, στη διάρκεια της ψεσινής συνέλευσης.

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται… -ThemaSports
25/04 @ 10:23

Το γήπεδο το σώζουν, με την ομάδα τι γίνεται…

Οι κινητοποιήσεις των οργανωμένων οπαδών και όχι μόνο, αναμένεται να έχουν ουσιαστικά αποτελέσματα για το γήπεδο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Δεν προβλέπεται ότι θα προκύψουν ανεπιθύμητες καταστάσεις, σε σχέση με την έδρα της Κυρίας στην προσφυγιά. Αυτή είναι η δική μας εκτίμηση...

Γελά και το παρδαλό κατσίκι! Ποιον θυμηθήκαμε… -ThemaSports
25/04 @ 08:22

Γελά και το παρδαλό κατσίκι! Ποιον θυμηθήκαμε…

Πριν καμιά δεκαετία είχε χρησιμοποιήσει την παραπάνω φράση, ο μακαριστός Κωστάκης Κουτσοκούμνης. Για να είμαστε ειλικρινείς, δεν θυμόμαστε με ποια αφορμή την είχε εκστομίσει, ο τέως πρόεδρος της Ομοσπονδίας…

Μοιάζει με «βόμβα» η κίνηση του Μαραγκού… -ThemaSports
24/04 @ 13:02

Μοιάζει με «βόμβα» η κίνηση του Μαραγκού…

Το ΔΣ της επιτροπής διαχείρισης της γυναικείας ποδοσφαιρικής ομάδας, ζητά την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από την ΚΟΠ.

Το «παρήγορο» γι’ αυτό το καλοκαίρι… -ThemaSports
21/04 @ 09:31

Το «παρήγορο» γι’ αυτό το καλοκαίρι…

Όσοι οπαδοί της ΑΕΛ «σπατάλησαν» δυο ώρες από τη ζωή τους, για να παρακολουθήσουν τον ψεσινό αγώνα με τον Απόλλωνα, απογοητεύτηκαν για άλλη μια φορά…

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ