Νέο παράπτωμα από Τσίκο - Τον... ψάχνουν πάλι

Νέο παράπτωμα από Τσίκο - Τον... ψάχνουν πάλι

Νέο πειθαρχικό παράπτωμα από τον Τσίκο Μπάνζα, που πήρε το αεροπλάνο κι έφυγε από Κύπρο χωρίς να ενημερώσει κανένα.

Ο 25χρονος Αγκολέζος που αποβλήθηκε στον πρόσφατο αγώνα με την Πάφο, πήρε το αεροπλάνο και έφυγε από την Κύπρο χωρίς σχετική άδεια από τη διοίκηση της Κυρίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τον προορισμό του ενώ σήμερα, Τρίτη, οι παίκτες της Ανόρθωσης έχουν ρεπό.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αγκολέζος υποπίπτει σε πειθαρχικό παράπτωμα και εάν την Τετάρτη δεν εμφανιστεί για προπόνηση τότε θα πρέπει ξανά η διοίκηση Σάντη να διαχειριστεί το όλο θέμα.

Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

 

 

 

Η Μπόρνμουθ ξανά «κακός δαίμονας» της Γιουνάιτεντ στο ματς της χρονιάς!

Η Μπόρνμουθ ξανά «κακός δαίμονας» της Γιουνάιτεντ στο ματς της χρονιάς!

Ματς-υπερπαραγωγή στο «Ολντ Τράφορντ»: Γιουνάιτεντ και Μπόρνμουθ σε ροντέο με οκτώ γκολ, 37 τελικές και… τρέλα μέχρι το τέλος, με τον Λάμενς να κρατά το 4-4 με δύο σωτήριες επεμβάσεις στα χασομέρια!