Ο πρόεδρος του ΚΟΑ, Γιάννης Ιωάννου σε συνάντηση με τον βουλευτή και Αντιπρόεδρο του ΔΗ.ΚΟ., κ. Χρύσανθο Σαββίδη επιβεβαίωσε ότι συμφωνεί απόλυτα να παραχωρηθεί το γήπεδο Στέλιος Κυριακίδης στην Pafos FC.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Κύρια θέματα συζήτησης στην συνάντηση ήταν παραχώρηση του σταδίου “Στέλιος Κυριακίδης” στην Pafos FC και την ανάπλαση του ιστορικού Ιακώβειου Σταδίου (ΓΣΚ).

Ο πρόεδρος του ΚΟΑ επισήμανε ότι συμφωνεί με την παραχώρηση του σταδίου στην ομάδα της Πάφου αρκεί να ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες (όχι απευθείας ανάθεση αλλά δημόσιος διαγωνισμός). Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι ο Κ.Ο.Α. βλέπει θετικά την αναβάθμιση του Ιακώβειου σταδίου και θα εξετάσει την δυνατότητα οικονομικής αρωγής.

Η ανακοίνωση του ΔΗΚΟ:

Ο βουλευτής και Αντιπρόεδρος του ΔΗ.ΚΟ., κ. Χρύσανθος Σαββίδης συναντήθηκε σήμερα με τον νέο Πρόεδρο του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού (Κ.Ο.Α.), κ. Γιάννη Ιωάννου με κύρια θέματα συζήτησης την παραχώρηση του σταδίου “Στέλιος Κυριακίδης” στην Pafos FC και την ανάπλαση του ιστορικού Ιακώβειου Σταδίου (ΓΣΚ).

Οι κύριοι Σαββίδης και Ιωάννου είχαν μια ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική συζήτηση κατά τη διάρκεια της οποίας ο κ. Ιωάννου επιβεβαίωσε μεταξύ άλλων ότι συμφωνεί απόλυτα να παραχωρηθεί το γήπεδο Στέλιος Κυριακίδης στην Pafos FC αρκεί να ακολουθηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες (όχι απευθείας ανάθεση αλλά δημόσιος διαγωνισμός). Παράλληλα, επιβεβαίωσε ότι ο Κ.Ο.Α. βλέπει θετικά την αναβάθμιση του Ιακώβειου σταδίου και θα εξετάσει την δυνατότητα οικονομικής αρωγής. Το μεγαλύτερο ποσό για την υλοποίηση του έργου προτίθεται να το καλύψει η Pafos FC.

Το επόμενο διάστημα ο κ. Ιωάννου έχει προγραμματίσει επίσκεψη στην Πάφο με σκοπό να περιοδεύσει σε όλα τα στάδια της πόλης για να δρομολογήσει όλες τις διαδικασίες που χρειάζονται προκειμένου να προχωρήσουν οι αναπλάσεις και να αποκτήσει η Πάφος νομότυπα τις αθλητικές υποδομές που της αξίζουν.     

Γραφείο Τύπου

11 Μαρτίου 2024

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θέλει διπλό Ευρώπης (Πιθανή εντεκάδα)-ThemaSports
28/04 @ 13:00

Θέλει διπλό Ευρώπης (Πιθανή εντεκάδα)

Με ξεκάθαρο στόχο στο ΑΛΦΑΜΕΓΑ η Πάφος

Οργανωμένοι Πάφου κατά ΚΟΠ: «Ανέκαθεν γνωρίζαμε τα αισθήματα σας για εμάς, κάθε φορά φροντίζετε να μας τα υπενθυμίζετε» -ThemaSports
27/04 @ 12:56

Οργανωμένοι Πάφου κατά ΚΟΠ: «Ανέκαθεν γνωρίζαμε τα αισθήματα σας για εμάς, κάθε φορά φροντίζετε να μας τα υπενθυμίζετε»

Ανακοίνωση από τους οπαδούς της Πάφος FC, με την οποία εξαπολύουν πυρά κατά της ΚΟΠ, για τον ορισμό Κύπριου διαιτητή στον αγώνα με τον Άρη.

Παλιούρας: «Θα πάει πολύς κόσμος στον τελικό και πρέπει να τους αποζημιώσουμε με το τρόπαιο»-ThemaSports
26/04 @ 11:32

Παλιούρας: «Θα πάει πολύς κόσμος στον τελικό και πρέπει να τους αποζημιώσουμε με το τρόπαιο»

Δηλώσεις στον ΣΠΟΡ FM έκανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πάφος FC, Πολύβιος Παλιούρας, ενόψει του κρίσιμου αγώνα της ομάδας του με αντίπαλο τον Άρη για τον στόχο της 4ης θέσης. Σημειώνουμε ότι αν η Πάφος τερματίσει τέταρτη στο πρωτάθλημα, θα εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο ακόμα κι αν ηττηθεί στον τελικό του κυπέλλου από την Ομόνοια...

Να το κάνει όπως ο ΑΠΟΠ!-ThemaSports
25/04 @ 14:35

Να το κάνει όπως ο ΑΠΟΠ!

Θα επιδιώξει να μιμηθεί τον συμπολίτη της η Πάφος

Η... κατάλληλη στιγμή του Ζάιρο-ThemaSports
25/04 @ 17:30

Η... κατάλληλη στιγμή του Ζάιρο

Η καλή εμφάνιση του Ζάιρο και τα δύο γκολ ήρθαν την κατάλληλη στιγμή...

«Ο στόχος της Ευρώπης και του κυπέλλου, ο Ζάιρο και οι προσθαφαιρέσεις»-ThemaSports
22/04 @ 14:37

«Ο στόχος της Ευρώπης και του κυπέλλου, ο Ζάιρο και οι προσθαφαιρέσεις»

O εκπρόσωπος Τύπου της Πάφου, Πολύβιος Παλιούρας μίλησε στον Super Sport FM 104.0.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ