Ακόμα δύο εισιτήρια για τα προημιτελικά του Champions League βρίσκουν κατόχους την Τρίτη (12/3). Μπαρτσελόνα-Νάπολι και Άρσεναλ-Πόρτο, αμφότερα στις 22:00.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Ολοκληρώνεται σιγά-σιγά το «παζλ» για τα προημιτελικά του Champions League.

Μετά, λοιπόν, τα εισιτήρια που έχουν τσεκάρει οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι, Μπάγερν Μονάχου και Παρί Σεν Ζερμέν, ακόμα τέσσερα παραμένουν ανοικτά και θα δοθούν το διήμερο που αρχίζει.

Δύο αγώνες ρεβάνς για τη φάση των «16» την Τρίτη (12/3),αμφότεροι στις 22:00Μπαρτσελόνα εναντίον Νάπολι στο Ολυμπιακό Στάδιο της Βαρκελώνης και Άρσεναλ κόντρα στην Πόρτο στο «Έμιρεϊτς» του Λονδίνου, με την υπόθεση πρόκριση να είναι ανοικτή και στα δύο ζευγάρια μετά τα αποτελέσματα στα πρώτα ματς.

Στις 21 Φεβρουαρίου στη Νάπολη η ομώνυμη ομάδα είχε έρθει ισόπαλη 1-1 με τους Καταλανούς. Το σύνολο του Τσάβι προηγήθηκε στο 60' με άψογο τελείωμα του Λεβαντόφσκι και είχε τις ευκαιρίες και για ένα μεγαλύτερο προβάδισμα. Ωστόσο, είδε τον Οσιμέν να εκμεταλλεύεται την αδράνεια του Ίνιγο Μαρτίνεθ και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα στο 75'.

Από τη νίκη (1-0) επί της Μαγιόρκα προέρχεται η Μπαρτσελόνα (στην 3η θέση της La Liga και στο -8 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης). Ακόμα μία γκέλα για την, 7η στη Serie A, Νάπολι που την περασμένη Παρασκευή (8/3) ήρθε ισόπαλη 1-1 υποδεχόμενη την Τορίνο.

Πιθανές συνθέσεις:

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν – Κουντέ, Αραούχο, Κουμπαρσί, Κανσέλο – Φερμίν Λόπεθ, Κρίστενσεν, Γκιντογκάν – Γιαμάλ, Λεβαντόφσκι, Ραφίνια.

Νάπολι (Φραντσέσκο Καλτσόνα): Μερέτ – Ντι Λορέντσο, Ραχμάνι, Ζεσούς, Ολιβέρα – Ανγκισά, Λομπότκα, Τραορέ – Πολιτάνο, Οσιμέν, Κβαρατσχέλια.

Την ίδια μέρα στο Πόρτο, οι «δράκοι» -που προέρχονται (και) από την πρόσφατη πεντάρα (5-0) στη μεγάλη τους αντίπαλο, Μπενφίκα- όχι μόνο… έσβησαν το παιχνίδι της Άρσεναλ, αλλά χτυπώντας στο 90'+4' με το «αριστούργημα» του Γκαλένο πήραν, έστω και ισχνό, προβάδισμα πρόκρισης (1-0) ενόψει της αποψινής βραδιάς.

Βέβαια, οι «κανονιέρηδες» συνιστούν μια πολύ ποιοτική ομάδα, ικανή για την ανατροπή, όπως αποδεικνύουν και στην Premier League. Εκεί, όπου -μετά την ισοπαλία στο Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Σίτι και τη δική τους νίκη (2-1) επί της Μπρέντφορντ- ισοβαθμούν στην κορυφή με τους «κόκκινους» όντας στο +1 από τους «πολίτες». Εξού και ο αγώνας του «Έμιρεϊτς» αναμένεται με εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Πιθανές συνθέσεις:

Άρσεναλ (Μικέλ Αρτέτα): Ράγια – Γουάιτ, Σαλιμπά, Μαγκαλάες, Κίβιορ – Όντεγκααρντ, Ράις, Ζορζίνιο – Σάκα, Χάβερτς, Τροσάρντ.

Πόρτο (Σέρτζιο Κονσεϊσάο): Ντιόγκο Κόστα – Ζοάο Μάριο, Οτάβιο, Πέπε, Βέντελ – Νίκο Γκονζάλεθ, Βαρέλα, Κονσεϊσάο – Γκαλένο, Εβανίλσον, Πεπέ.

Τα δύο παιχνίδια θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από Cytavision Sports 3HD και 4HD, αντίστοιχα.

Υπενθυμίζεται ότι δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση συνολικού ισόπαλου αποτελέσματος μετά το φινάλε και των δεύτερων αγώνων, θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και εφόσον χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Την Τετάρτη (13/3, 22:00) θα λάβουν χώρα οι τελευταίες αναμετρήσεις για τη φάση των «16», με τα Ατλέτικο Μαδρίτης-Ίντερ (νίκη 1-0 για την ιταλική ομάδα στο «Τζουζέπε Μεάτσα») και Ντόρτμουντ-Αϊντχόφεν (1-1 το πρώτο ματς).
 
sport-fm.gr
Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Αποθέωση στην άφιξη του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Youth League! (ΒΙΝΤΕΟ)-ThemaSports
23/04 @ 16:02

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Αποθέωση στην άφιξη του Ολυμπιακού που κατέκτησε το Youth League! (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φίλοι του Ολυμπιακού αποθέωσαν την ομάδα που κατέκτησε το Youth League στη Γενεύη.

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε πως η Κ-19 του Ολυμπιακού «ΔΙΕΛΥΣΕ» τη Μίλαν και έγινε... Πρωταθλήτρια Ευρώπης!-ThemaSports
23/04 @ 12:41

ΒΙΝΤΕΟ: Δείτε πως η Κ-19 του Ολυμπιακού «ΔΙΕΛΥΣΕ» τη Μίλαν και έγινε... Πρωταθλήτρια Ευρώπης!

Δείτε από τη Cytavision, τα στιγμιότυπα του τελικού του UEFA Youth League ανάμεσα στις ομάδες Κ-19 του Ολυμπιακού και της Μίλαν, όπου οι νεαροί «ερυθρόλευκοι» επικράτησαν με 3-0 και αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ευρώπης!

Οι θρύλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που θαύμασαν τα πιτσιρίκια του Ολυμπιακού-ThemaSports
23/04 @ 10:02

Οι θρύλοι του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου που θαύμασαν τα πιτσιρίκια του Ολυμπιακού

Μεγάλες μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου ήταν μεταξύ των θεατών που παρακολούθησαν τον τελικό του Youth League με θριαμβευτή τον Ολυμπιακό απέναντι στη Μίλαν (3-0).

Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά-ThemaSports
23/04 @ 08:49

Οι θρυλικοί μπέμπηδες του Ολυμπιακού ήρθαν για να μείνουν και να δώσουν ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά

Η Κ19 του Ολυμπιακού έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα στα χρονικά που κατέκτησε διοργάνωση της UEFA και ο Δημήτρης Χριστοφιδέλλης γράφει για τους θρυλικούς μπέμπηδες που έδωσαν όραμα και ελπίδα σε μία ολόκληρη γενιά.

Τα ΑΣΤΕΡΙΑ του σήμερα και του αύριο: Αυτοί είναι οι φοβεροί νεαροί του Ολυμπιακού που ΤΡΕΛΑΝΑΝ την Ευρώπη!-ThemaSports
21/04 @ 11:39

Τα ΑΣΤΕΡΙΑ του σήμερα και του αύριο: Αυτοί είναι οι φοβεροί νεαροί του Ολυμπιακού που ΤΡΕΛΑΝΑΝ την Ευρώπη!

Δείτε το αγωνιστικό προφίλ των ποδοσφαιριστών της K19 του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τη Δευτέρα, απέναντι στην Μίλαν, το τρόπαιο του Youth League.

Με πέντε ομάδες στο επόμενο Champions League η Ιταλία!-ThemaSports
19/04 @ 12:06

Με πέντε ομάδες στο επόμενο Champions League η Ιταλία!

Τα χθεσινά (18/04) αποτελέσματα σε Europa League και Europa Conference League οριστικοποίησαν την παρουσία πέντε ομάδων από την Ιταλία στο νέο Champions League!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ