Οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα ζητούν την επιστροφή δύο ποδοσφαιριστών που ξεκίνησαν στη Masia και σήμερα διαπρέπουν στα γερμανικά γήπεδα.

Ακολουθήστε μας στο Google news

Πολλά είναι τα ονόματα που ακούγονται στο μεταγραφικό ρεπορτάζ της Μπαρτσελόνα. Καθημερινά τα καταλανικά ΜΜΕ φέρνουν στην επιφάνεια νέα σενάρια, νέους ποδοσφαιριστές που απασχολούν – ίσως και όχι – τη διοίκηση Λαπόρτα και τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας, Ντέκο.

Τα οικονομικά προβλήματα δεν επιτρέπουν στους «μπλαουγκράνα» να κάνουν μεγάλα όνειρα. Καλούνται για ακόμη ένα καλοκαίρι να συμβιβαστούν με λίγες μεταγραφικές κινήσεις, δανεισμούς και ελεύθερους ποδοσφαιριστές.

Για να γίνουν μεταγραφές ποδοσφαιριστών αξίας θα πρέπει πρώτα η ομάδα να πουλήσει μερικά από τα δικά της αστέρια προκειμένου να βρεθούν τα χρήματα. Πάνω σε αυτό το σενάριο στηρίζονται οι καταλανικές φυλλάδες. Αυτό ελπίζουν να δουν και οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα. Την αποχώρηση ποδοσφαιριστών που δεν έχουν προσφέρει αυτά που θα έπρεπε και την απόκτηση νέων αστέρων.

Το κοινό της Μπαρτσελόνα ζητά την επιστροφή των Ντάνι Όλμο και Τσάβι Σίμονς
Πάνω σε αυτό αναφέρεται το ρεπορτάζ της Mundo Deportivo σήμερα! Το δημοσίευμα αναφέρει πως οι οπαδοί της καταλανικής ομάδας ζητούν την επιστροφή δύο ποδοσφαιριστών που ξεκίνησαν τα πρώτα τους βήματα στη φημισμένη ακαδημία της Μπαρτσελόνα, τη Masia.

Πρόκειται για τους αστέρες της Λειψίας, Ντάνι Όλμο και Τσάβι Σίμονς. Δύο ποδοσφαιριστές που διαγράφουν εξαιρετική πορεία στα γερμανικά γήπεδα και φλερτάρουν συνεχώς με μεταγραφή σε ομάδες της ελίτ.

Η περίπτωσή τους μοιάζει πολύ δύσκολη για την Μπαρτσελόνα. Αμφότεροι δεσμεύονται με συμβόλαιο. Ο μεν Τσάβι Σίμονς με την Παρί Σεν Ζερμέν (δανεικός στη Λειψία) και ο Όλμο με την ομάδα της Red Bull. Ο καθένας ξεχωριστά κοστίζει περισσότερα από 50 εκατομμύρια ευρώ. Νούμερο που η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί με τίποτα να προσεγγίσει.

Πηγή: sportsking.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Περνά από δοκιμαστικά ο Αμού! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)-ThemaSports
04/05 @ 12:00

Περνά από δοκιμαστικά ο Αμού! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Ο Ακινκούμνι Αμού παραμένει χωρίς ομάδα, μετά την αποχώρηση του από την Ομόνοια.

Γκουαρντιόλα: «Η Αγγλία μπορεί να κερδίσει το Euro 2024»-ThemaSports
04/05 @ 14:44

Γκουαρντιόλα: «Η Αγγλία μπορεί να κερδίσει το Euro 2024»

Την πίστη του στην Αγγλία για κατάκτηση του Euro 2024 έδειξε ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

«Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!-ThemaSports
04/05 @ 13:26

«Ο Βιρτς είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μπέλινγχαμ»!

Ο Φλόριαν Βιρτς κάνει τρομερά πράγματα με την Μπάγερ Λεβερκούζεν και τον συνέκριναν με τον Τζουντ Μπέλινγχαμ.

Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Πρέμιερ Λιγκ!-ThemaSports
04/05 @ 15:18

Η Μπάγερν βρήκε τον επόμενο Ντέιβις στην Πρέμιερ Λιγκ!

Η Μπάγερν Μονάχου γνωρίζει πως ο Αλφόνσο Ντέιβις βρίσκεται στο... στόχαστρο της Ρεάλ και έτσι έχει ήδη βρει τον κατάλληλο διάδοχό του.

Πάει για το «μπαμ» με τον Τιάγκο Σίλβα!-ThemaSports
04/05 @ 12:25

Πάει για το «μπαμ» με τον Τιάγκο Σίλβα!

Έτοιμη να πυροδοτήσει μεταγραφική «βόμβα» είναι η Φλουμινένσε, που έχει καταθέσει πρόταση στον Τιάγκο Σίλβα, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού.

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ