Την Τετάρτη 13 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η κρίσιμη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου, όπου θα τεθεί επί τάπητος η έδρα διεξαγωγής του. Πρόσκληση σε Αλαφούζο και Καρυπίδη...

Ακολουθήστε μας στο Google news

Κρίσιμη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου της 18ης Μαΐου την προσεχή Τετάρτη (13/3), στα γραφεία της ΕΠΟ.

Σε αυτήν πρόκειται να δώσουν το "παρών" οι φιναλίστ, Παναθηναϊκός και Άρης και μάλιστα θα κληθούν οι ιδιοκτήτες των δύο κλαμπ, Γιάννης Αλαφούζος και Θόδωρος Καρυπίδης.

Ακόμη θα βρίσκεται η Επιτροπή Διοργάνωσης της ΕΠΟ, ενώ θα κληθούν επίσης ο Αναπληρωτής Υπουργός Αθλητισμού, Γιάννη Βρούτση αλλά και ο Αχιλλέας Μπέος ως Δήμαρχο Βόλου, καθώς η προκήρυξη του Κυπέλλου κάνει αναφορά στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Σημειώνεται πως ο Αχιλλέας Μπέος έχει ξεκαθαρίσει εδώ και καιρό ότι δεν δέχεται τελικό με κόσμο στον Βόλο, κάτι που με τα υπάρχοντα δεδομένα, μπορεί να γίνει μόνο στο ΟΑΚΑ. Μένει να φανεί λοιπόν αν εμμείνει σε αυτή τη στάση του ο ίδιος ή αυτή τη φορά θα φανεί πιο διαλλακτικός, με δεδομένο ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη αντιπαλότητα μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη (όπως για παράδειγμα πέρυσι, που αγωνίστηκαν ΠΑΟΚ και ΑΕΚ), επιτρέποντας έτσι την παρουσία λιγοστών φιλάθλων.

Η πλευρά του Άρη εξάλλου δέχεται έντονες πιέσεις να μη δώσει την συγκατάθεσή της σε τελικό στο ΟΑΚΑ, παρά το γεγονός ότι φαντάζει ως η μοναδική προοπτική για πολυπληθή παρουσία φιλάθλων.

Όπως και να 'χει, ο στόχος είναι να μην γίνει... σίριαλ και τη φετινή σεζόν η έδρα του τελικού, να παρθεί άμεσα μία απόφαση και οι εμπλεκόμενοι να βγουν από τη σύσκεψη της Τετάρτης έχοντας καταλήξει οριστικά στο γήπεδο που θα φιλοξενήσει το κορυφαίο γεγονός.

Πηγή: sdna.gr

Share

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παναθηναϊκός: Aνατροπή και... φαβορί για Μπάλντοκ!-ThemaSports
03/05 @ 23:23

Παναθηναϊκός: Aνατροπή και... φαβορί για Μπάλντοκ!

Ο Παναθηναϊκος έχει μπει πλέον δυνατά για την απόκτηση του Τζόρτζ Μπάλντοκ...

Πανσερραϊκός: Λύθηκε και επίσημα το συμβόλαιο του Ουάρντα-ThemaSports
03/05 @ 19:41

Πανσερραϊκός: Λύθηκε και επίσημα το συμβόλαιο του Ουάρντα

Ο Πανσερραϊκός ήρθε σε συμφωνία με τον Αμρ Ουάρντα για τη κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών μια αγωνιστική πριν το φινάλε των playouts της Stoiximan Super League.

Στα... όρια του ο Πάμπλο Γκαρσία με ΟΥΑΡΝΤΑ - Τον «τελείωσε» η διοίκηση πριν την τελευταία αγωνιστική!-ThemaSports
03/05 @ 17:21

Στα... όρια του ο Πάμπλο Γκαρσία με ΟΥΑΡΝΤΑ - Τον «τελείωσε» η διοίκηση πριν την τελευταία αγωνιστική!

Ούτε μία ισχυρή προσωπικότητα όπως ο προπονητής του Πανσερραϊκού, Πάμπλο Γκαρσία, δεν μπόρεσε να τα... βγάλει πέρα με τον Αμρ Ουάρντα, με τη διοίκηση της ομάδας να φτάνει στα όρια της όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ελλαδικής ιστοσελίδας Sportime.gr και να τον αποδεσμεύει πριν καν τελειώσει το πρωτάθλημα!

Με Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Γερμανία-ThemaSports
03/05 @ 08:26

Με Νίκο Παπαδόπουλο στον πάγκο η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Γερμανία

"Ορφανός" ο πάγκος της Εθνικής Ελλάδας και στο τιμόνι της για το προσεχές φιλικό με την Γερμανία αναμένεται να βρεθεί ο τεχνικός της Εθνικής Ελπίδων, Νίκος Παπαδόπουλος.

Πανζουρλισμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)-ThemaSports
03/05 @ 08:01

Πανζουρλισμός από τους οπαδούς του Ολυμπιακού στο αεροδρόμιο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Απίστευτες στιγμές εκτυλίχθηκαν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής (3/5), με χιλιάδες οπαδούς του Ολυμπιακού να πηγαίνουν στο αεροδρόμιο και να αποθεώνουν την αποστολή των "ερυθρόλευκων" μετά την νίκη στην έδρα της Άστον Βίλα.

Βαθμολογία UEFA: Ελπίδες για 15η θέση μετά το ιστορικό ΔΙΠΛΟ του Ολυμπιακού στην έδρα της Άστον Βίλα!-ThemaSports
03/05 @ 00:48

Βαθμολογία UEFA: Ελπίδες για 15η θέση μετά το ιστορικό ΔΙΠΛΟ του Ολυμπιακού στην έδρα της Άστον Βίλα!

Δείτε πώς διαμορφώνεται η βαθμολογία της UEFA, μετά τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού στην έδρα της Άστον Βίλα για τα ημιτελικά του Conference League!

BEST OF THEMASPORTS

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ