Έκλεισαν το 2025 με τεσσάρες, Μπέτις και Έλτσε - Ταπεινωτική ήττα για Βαγιεκάνο (ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ)
Η Έλτσε υποχρέωσε τη Ράγιο Βαγιεκάνο σε ταπεινωτική ήττα, καθώς επικράτησε 4-0, ενώ νίκη με το ίδιο σκορ πανηγύρισε και η Μπέτις κόντρα στη Χετάφε.


Τι δήλωσε:
«Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά γιατί τίποτα δεν τελείωσε. Πρέπει να είμαστε σοβαροί μέχρι το τέλος».
«Σίγουρα επηρέασε η αποβολή, έπρεπε να προσαρμοστούμε και ο ένας βαθμός δεν έιναι άσχημος σε συνδυασμό και το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα».
Για την απουσία του Κατσαντώνη: «Είναι ένας σημαντικός παίκτης και όταν δεν τον έχεις χάνεις 17 γκολ (12 γκολ και 5 ασίστ). Το παράδοξο ότι δεν δεχθήκαμε γκολ σε ένα ματς που παίζαμε με 10 ενώ σε άλλα ματς δεχόμαστε πιο εύκολα».
Αν θα είναι και του χρόνου στην Καρμιώτισσα ο Κατσαντώνης και ο λόγος που δεν έπαιξε με ΑΕΖ: «Δεν μπορώ να πω κάτι, είναι ένα εσωτερικό θέμα που απασχολεί την ομάδα. Ίσως η ομάδα με μια ανακοίνωση να ξεκαθαρίσει το σκηνικό».
«Δεν είναι εύκολο να περάσεις τη φιλοσοφία σου, έχω καλή σχέση με τους παίκτες και για αυτό δεν ήθελαν να φύγω όταν δεν πηγαίναμε καλά».
Ακολουθήστε το Themasports.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις